Parfum Ralph Lauren “Notorious”

Share

“Notorious” este un parfum destinat femeilor, inspirat din filmele clasice ale epocii trecute. A fost lansat in toamna anului 2008 si atunci s-a celebrat si a 10 a aniversare a celei mai bune vanzari din categoria parfumurilor “romantice”.

Ralph Lauren “Notorious”

“Notorious” este un parfum ce introduce vechiul glamour de la Hollywood in vietile fiecarei norocoase posesoare. Crearea a fost inspirata de actrita Faye Dunaway si de Ingrid Bergman, in doua filme celebre.

Nasul din spatele acestuia a fost Olivier Gillotin de Givaudan, care a imbogatit notele de top cu coacaze negre, piper roz si bergamota italiana. Notele de mijloc sunt date de florile de ciocolata Cosmos (Cosmos astrosanguineus), bujor alb si garoafe. Baza este alcatuita din paciuli, mosc, vanilie si iris.

Designul sticlutei este inspirat din stilul Art Deco si este disponibil intr-un ambalaj creat din piele de crocodil, ce a fost si materialul principal de confectionare a gentilor, in 2008.

Pro
Votat a fi cel mai bun parfum din gama Ralph Lauren, pentru femei, “Notorious”, suprinde prin concept in prima faza pentru ca mai apoi sa dea lovitura de gratie prin delicatete, simplitate, asemeni unor filme alb negru.

Deschiderea sticlutei este cea mai buna parte deoarece pe piele se resimt toate ingredientele in egala masura si persista pana la 4-5h. Este usor intepator dar se calmeaza repede mirosul si revine la suprafata din nou, acea caldura, acea prospetime si usurime in ceea ce priveste prima pulverizare. Va poate reaminti de unul dintre parfumurile de la Chanel, poate din cauza combinatiei cu paciuli.

Contra
Anumite cliente s-au plans de o senzatie de voma chiar de cand au deschis flaconul. Este posibil sa fie mult prea dulce sau prea floral, daca exista aceasta categorie, pentru gusturile unor doamne sau domnisoare. Este recomandat de purtat pe timp de seara deoarece este un parfum puternic si poate usor masculin.

Nu se cunosc alte reactii alergice, insa, pentru a fi pe deplin multumita, va recomandam un test direct pe piele pentru a vedea daca aceasta reactioneaza in alt mod decat normal la unul sau mai multe ingrediente ce compun acest parfum.

Gramaj si pret
“Notorious”, de Ralph Lauren a devenit foarte repede cunoscut si la noi in tara, asa ca suntem suprinse ca pe piata, in momentula actual se gaseste doar varianta de 50 ml la pretul de doar 169 RON.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news