Sfaturi pentru o fata perfecta

Share

Nu e nimic mai frumos decat o fata curata, fara imperfectiuni. Invata cum poti sa ai fata astfel urmand aceste sfaturi pentru o fata perfecta. Nu ai nevoie decat de produse cosmetice de calitate si de cateva indrumari.

Sfaturi pentru o fata perfecta

Baza machiajului este foarte importanta, daca vrei sa arati bine. Tinand cont de aceste sfaturi pentru o fata perfecta, cu exercitiu si folosind produsele cosmetice potrivite, vei putea evidentia trasaturile tale cele mai frumoase si naturaletea ta.

Sfaturi pentru o fata perfecta, fara riduri
Fondul de ten poate evdentia ridurile, asa ca asigura-te ca nu se va intampla asta; hidrateaza-ti fata inainte, daca vrei sa ai o fata perfecta.

Foloseste „uneltele” potrivite
Aplicarea si uniformizarea fondului de ten se fac cu o perie sau cu un burete. Nu-ti fie frica sa le folosesti, pentru ca fac tot procesul mai usor si mai rapid.

Sfaturi pentru o fata perfecta

Finisarea perfecta
Tine cont de aceste sfaturi pentru o fata perfecta: daca vrei ca machiajul sa fie mai rezistent, foloseste un primer dupa ce crema hidratanta s-a absorbit, inainte de a folosi corectorul si fondul de ten. Un primer este bun pentru fixarea de durata a produselor cosmetice. Daca vrei o durabilitate si mai mare a machajului, aplica si un spray pentru fixare.

Nuantele si conturarea
Luminile si umbrele create cu ajutorul machiajului iti evidentiaza trasaturile fetei. Putin iluminator pe pometi, in coltul interior al ochilor si pe nas iti va face fata sa radieze, in timp ce un fard cu cateva nuante mai inchis decat pielea ta sau o pudra aplicata pe falci si pe pometi iti contureaza subtil fata.

Nu folosi fond de ten uleios in timpul verii
In timpul sezonului cald, pielea tinde sa fie mai grasa decat de obicei, asa ca foloseste un fond de ten fara uleiuri, pentru ca iti acopera foarte bine imperfectiunile, lasand-o totusi sa respire.

Mix de nuante
Printre cele mai bune sfaturi pentru o piele perfecta includ si instructiuni cu privire la potrivitrea nuantelor. Daca iti place bronzul, vei avea nevoie de doua nuante de fond de ten: una mai inchisa si alta mai deschisa; ambele fonduri de ten trebuie sa fie de la aceeasi firma, din aceeasi linie, si sa aiba aceeasi consistenta.

 

Click aici pentru a vedea si alte tutoriale de machiaj...


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news