Sfaturi pentru mirese

Te vom ajuta cu sfaturi pentru mirese ca sa alegi rochia de mireasa, ce coafuri de mireasa ti se potrivesc, modele de unghii de mireasa pentru o nunta perfecta.

Rochii de mireasa pentru femei grase

Creatorii de moda au inclus in colectiile lor si rochii de mireasa pentru femei grase. Modele de rochii de mireasa pentru femei grase.

Rochii de mireasa colorate

Modele de rochii de mireasa colorate. Aceste rochii de mireasa colorate pot avea orice model si pot fi realizate din orice material.
Modele unghii mirese 2018

Modele de unghii pentru mirese

Fiecare mireasa vrea sa fie speciala si acum are posibilitatea sa isi manifeste creativitatea prin intermediul de modele de unghii pentru mirese.

Impletituri pentru par lung

A fost o perioada indelungata in care nu am mai incercat astfel de impletituri pentru par lung. De curand insa am realizat ca unele impletituri pentru par lung au devenit foarte populare. Nu sunt...

Top 4 rujuri pentru nunta

Pentru majoritatea mireselor, este extrem de important sa fie machiate perfect si adecvat in ziua nuntii lor. Aproape ca nici nu ne mai putem inchipui o mireasa fara niciun pic de machiaj, cu stralucirea...

Accesorii de par pentru nunta folosite de celebritati

Accesorii de par pentru nunta conteaza foarte mult cand realizezi o coafura de nunta. Poate fi destul de greu sa alegi un astfel de accesoriu.

Invata cum sa pozezi perfect in ziua nuntii

Aceste sfaturi te vor invata cum sa pozezi si sa arati perfect in fiecare poza. Deci pentru poze perfecte uita-te usor spre dreapta. Astfel si fata ta va parea mai slaba.

Cum sa alegi machiajul perfect pentru nunta

Cu ajutorul urmatorului ghid veti invata cum sa va faceti machiajul perfect pentru nunta. Pentru un machiaj de durata este foarte importanta folosirea primerului.

Rochii de mireasa Marimi Mari

Pentru mirese, stresul este imens, iar atentia cea mai mare se indreapta catre rochie. Varietatea modelelor face ca alegerea rochiei perfecte sa fie si mai dificila.

Machiaj de nunta pentru iarna care sa te faca sa stralucesti

Draga mea - e frig afara dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa ai un machiaj de nunta superb. Ceremoniile in aer liber sunt excluse dar miresele tot tin foarte mult la felul in care arata parul si machiajul.

Cele mai noi stiri