Ce nu tolerează zodiile!!!


190

Toleranța depinde de foarte mulți factori și diferă de la persoană la persoană. Cu toții avem limitele noastre, iar atunci când sunt întrecute, lucrurile s-ar putea să iasă puțin de sub control. Află din următorul articol ce nu tolerează zodiile!

Ce nu tolerează zodiile

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec nu suportă ca cineva să încerce să îi controleze. Ei sunt propriii lor stăpâni și nu ar permite nimănui să le dicteze acțiunile sau să le interzică ceva. Independența este cuvântul ce caracterizează cel mai bine un Berbec.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurii își plănuiesc temeinic ceea ce au de făcut și le place ca totul să fie bine pus la punct. Nativii din această zodie nu tolerează oamenii care încearcă să forțeze lucrurile și să le perturbe drumul lor spre succes. Pentru ei, răbdarea este cheia reușitei.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii nu pot tolera persoanele care nu au nimic de oferit. Nativii din această zodie sunt însetați de cunoaștere și preferă să aibă în jurul lor persoane care să îi ajute să se dezvolte, nu să stagneze.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt destul de vulnerabili și nu fac față criticii. Nativii din această zodie își arată cu greu sentimentele și sunt destul de introvertiți, iar atunci când cei din jur nu le adresează tocmai cuvinte de laudă, starea lor se va înrăutăți.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu urăsc ca cineva să le ia locul din lumina reflectoarelor. Când se întâmplă acest lucru, Leul se va folosi de toate resursele pe care le are la dispoziție pentru a demonstra cine este cu adevărat „regele junglei”.

Citește și:  Horoscop 25 Aprilie 2019: astăzi Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară nu tolerează dezordinea și lipsa de organizare. Aceștia sunt perfecționiști și își doresc ca toate lucrurile să se întâmple exact așa cum și-au propus, iar persoanele care le sunt alături trebuie să se conformeze cu principiile Fecioarelor.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele pur și simplu nu tolerează ilegalitățile. Nativii acestei zodii știu să separe răul de bine și nu concep să aibă în preajma lor persoane care nu se conformează unor astfel de principii de viață.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu vor tolera niciodată minciuna și persoanele false. Nativii din această zodie aleg să fie transparenți cu cei ce le sunt aproape și se așteaptă la același lucru și din partea lor. Dacă simt că sunt trădați, vor face tot posibilul ca persoana care le-a greșit să regrete ceea ce a făcut.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător nu pot tolera monotonia și rutina. Ei s-au născut pentru aventură și nu suportă să stea într-un singur loc pentru prea mult timp.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu pot tolera ca cineva să își asume meritele pentru ceva la care ei au muncit din greu. Nativii din această zodie sunt foarte serioși atunci când este vorba de muncă și nu ar accepta niciodată ca cineva să se bucure de laudele pe care ei le merită.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorilor nu le place să vorbească despre trecut. De asemenea, nativii din această zodie sunt onești față de persoanele la care țin și nu tolerează ca acestea să le pună sub semnul întrebării loialitatea…

Citește și:  Horoscop 25 Aprilie 2019: astăzi Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești nu fac față presiunii și pur și simplu cedează. Aceștia nu știu cum să reacționeze în situațiile dificile, iar dacă nu se află alături de prieteni, nu pot trece ușor peste ele.