Ascendent zodii

Descoperiți ce înseamnă "ascendent" și care este rolul său în destinul fiecărei persoane. Aflați cum se calculează "ascendent zodii" și cum vă influențează de-a lungul vieții. Sfaturi utile oferite în funcție de ascendent zodii. Pe langa semnul zodiacal, acest ascendent zodii, care se stabileste pentru fiecare persoana in parte pe baza orei la care s-a nascut, dar si a locului din punct de vedere geografic, vine sa completeze caracteristicile majore. Cititi articolele noastre detaliate pentru ascendent zodii si aflati mai multe despre personalitatea dumneavoastra. Astrologii au interpretat, pe baza majoritatii, care sunt trasaturile principale oferite de ascendent zodii. In linii mari, ascendentul se refera la acea latura pe care o afisam atunci cand cunoastem persoane noi si modul cum ne manifestam in societate, reprezinta un fel de „masca” pe care o purtam inconstient in acele momente, ca mecanism de aparare in functie de mediul in care ne aflam. Totodata, ascendentul este unul dintre factorii care determina diferentele intre nativii aceleiasi zodii, de aceea uneori intalnim persoane aflate in aceeasi zodie cu noi, dar care sunt extrem de diferite fata de cum este natura noastra. Aflati din articolele urmatoare in ce consta, pe larg, ceea ce poarta denumirea de „ascendent” si cum va poate ajuta ceea ce descoperiti referitor la propria persoana. Informatiile despre ascendent zodii va sunt puse la dispozitie de catre expertii in astrologie si le puteti citi in articolele din aceasta rubrica.

Cum se calculează ascendentul in horoscop

Cum se calculează ascendentul, care este rolul acestuia și cum anume ne influențează urmează să vedem în cadrul acestui articol. Este important să aflăm cum se calculează ascendentul, deoarece acesta ne diferențiază unii de alții....

Cum se calculeaza ascendentul in Taur

Ascendentul in Taur, ca si in cazul celorlalti ascendenti, se calculeaza in acelasi mod. Avem nevoie de data de nastere si ora exacta!

Cum se calculeaza ascendentul in Sagetator

O continua lupta, un intreg univers de provocari ii asteapta pe nativii cu ascendent in Sagetator. Insa toate aceste lupte se vor da cu propria persoana.

Cum se calculeaza ascendentul in Fecioara

Nativul cu ascendent in Fecioara va fi urmarit intreaga viata de obsesia detaliului. In fiecare secunda va cauta sa descopere ce se ascunde in spatele fiecarei enigme.

Cum se calculeaza ascendentul in Berbec

Persoanele care au ascendentul in Berbec sunt urmarite de o nevoie excesiva de a fi pe locul I. Ambitia este principala lor calitate.

Cum se calculeaza ascendentul in Scorpion

Persoanele cu ascendent in Scorpion sunt oameni extrem de puternici care se dovedesc a fi capabili sa inlature orice obstacol intalnit de-a lungul vietii.

Cum se calculeaza ascendentul in Leu

Persoanele nascute cu ascendentul in Leu sunt, de cele mai multe ori, persoane extrem de ordonate si cu un simt organizatoric extrem de dezvoltat.

Cum se calculeaza ascendentul in Balanta

Cum se calculeaza ascendentul in Balanta si care este metoda cea mai indicata pentru a ajunge la rezultatul corect? Cu totii stim ca ascendentul este un element important in diagrama noastra astrala. In continuare, vom afla...

Cum se calculeaza ascendentul in Rac

Persoanele nascute cu ascendent in Rac imprumuta emotivitatea si firea sensibila de la Rac. Avem in discutie persoane extrem de grijulii si empatice.

Cum se calculeaza ascendentul in Varsator

Persoanele cu ascendent in Varsator isi doresc un partener de viata stabil, or in acelasi timp nu isi doresc sa renunte la libertate.
error: Alert: Content is protected !!