Home Horoscop Sfatul zilei 14 Iulie 2020: Capricornii sunt sfătuiţi să nu îşi piardă cumpătul

Sfatul zilei 14 Iulie 2020: Capricornii sunt sfătuiţi să nu îşi piardă cumpătul

autor Elena Yvette
12042 vizualizari
Sfatul zilei

Sfatul zilei 14 Iulie 2020: Taurii sunt sfătuiţi să fie mai secretoși astăzi, să nu mai spună tot ceea ce gândesc, pentru a nu oferi şansa oamenilor de a-i răni ştiindu-le secretele. Scorpionii sunt sfătuiţi să lucreze ceva mai mult la stima de sine, să elimine din viaţa lor lucrurile negative şi să privească spre viitorul, care va fi mult mai bun. Capricornii sunt sfătuiţi să nu îşi piardă cumpătul, să gândească raţional în orice moment şi să nu uite să zâmbească uneori pentru a nu claca în astfel de momente tensionate.

Sfatul zilei 14 Iulie Berbec

Sfatul astrelor pentru cei din zodia Berbec este acela de a nu cheltui astăzi banii pe lucruri nefolositoare, ci de a se gândi de mai multe ori înainte să achiziționeze ceva. Deşi reducerile sunt atât de multe şi foarte atractive, s-ar putea să vă pară rău dacă vă grăbiți. Mai bine faceţi câteva economii pentru zilele mai dificile care se vor apropia odată cu următoarea lună.

Sfatul zilei 14 Iulie Taur

Taurii sunt sfătuiţi să aibă mai multă grijă de propriile idei şi să nu mai spună tot ce gândesc. O viaţă mai rezervată este, în acelaşi timp, şi o viaţă mai liniştită, deoarece oamenii nu vor şti unde să te lovească atunci când lucrurile nu merg atât de bine. Astfel, nativii din zodia Taur trebuie să rămână reținuți indiferent de întrebările pe care le vor primi de la apropiaţi.

Sfatul zilei 14 Iulie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi astăzi să îşi consume energia pe care o au pe lucruri pozitive, nu pe oamenii din jur care nu au nicio vină pentru situaţiile create. Cel mai bine ar fi ca Gemenii să meargă într-un parc de aventură, unde ar putea face câteva trasee dificile care i-ar ajuta să se simtă mult mai bine şi să scape de energia care ar putea conduce spre ceva negativ.

Sfatul zilei 14 Iulie Rac

După sintagma „ai grijă ce îţi doreşti, că s-ar putea să ţi se întâmple”, Racii sunt sfătuiţi să îşi aşterne în ordine dorinţele prioritare, deoarece astrele spun că astăzi li se vor îndeplini toate poftele, vor avea tot ce îşi doresc şi se vor putea bucura de o zi foarte liniştită. Ce-ar fi ca nativii din zodia Rac să plănuiască o vacanţa pe care o merită pe deplin după atâtea zile de munca?

Sfatul zilei 14 Iulie Leu

Leii sunt sfătuiţi ca astăzi să îşi facă o programare pentru a putea discuta cu directorul firmei. Este momentul în care nativii din zodia Leu trebuie să îşi ceară drepturile, să negocieze o mărire de salariu şi un alt program, deoarece deja au foarte multă experienţă în ceea ce fac, iar răsplata nu este pe măsura muncii depuse de ei.

Sfatul zilei 14 Iulie Fecioară

Astăzi nu este o zi potrivită pentru Fecioare, pentru a face decizii foarte importante. Oboseala îşi spune cuvântul, de aceea este bine ca nativii din zodia Fecioară să se odihnească întreaga zi şi să se relaxeze, iar lucrurile importante mai pot suporta puţină amânare, până când Fecioarele vor fi destul de lucide pentru a alege ceea ce este corect.

Sfatul zilei 14 Iulie Balanță

Balanţele sunt sfătuite să meargă la doctor, deoarece stările de rău nu par a se sfârşi şi deja ţin de ceva vreme. Este clar că nu va fi nimic grav, totul poate fi pus pe seama stresului, însă dacă se tot amână momentul, lucrurile pot lua o întorsătură neaşteptată şi nedorită. Este o zi perfectă pentru un control de rutină şi nişte analize de sânge mai amănunţite.

Sfatul zilei 14 Iulie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să aibă mai multe încredere în ei, să lucreze puţin la stima de sine, care a mai scăzut în ultimul timp. Este momentul în care nativii din zodia Scorpion trebuie să elimine lucrurile negative din viaţa lor şi să înfrunte cu capul sus orice obstacol întâlnit, deoarece viitorul sună mult mai bine, iar acesta este doar un moment ce va trece destul de curând.

Sfatul zilei 14 Iulie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi să nu se lase manipulați de cei din jurul lor, ci să îşi păstreze propriile păreri, care sunt cele mai importante. Indiferent de subiectul pe care îl discută, este bine ca Săgetătorii să asculte ceea ce au de spus cei din jurul lor, să intervină, dacă este nevoie, dar să nu ia lucrurile personal atunci când cineva îi contrazice. Nu este bine să îţi descarci niciodată nervii asupra prietenilor cu care stai la masă.

Sfatul zilei 14 Iulie Capricorn

Chiar dacă ziua va fi foarte plină pentru nativii in zodia Capricorn, astrele îi sfătuiesc să nu îşi piardă cumpătul, să încearcă să gândească raţional indiferent de gravitatea problemei, să mai schițeze câte un zâmbet, pentru a nu ajunge să clacheze în astfel de momente extrem de dificile şi tensionate.

Sfatul zilei 14 Iulie Vărsător

Pentru că va apărea o situaţie neaşteptată, astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodia Vărsător să nu se grăbească, ci să vorbească cu o rudă mai în vârstă, de la care ar putea primi numeroase sfaturi bune, pline de înţelepciune şi de experiența anilor de viaţă în plus pe care îi au…

Sfatul zilei 14 Iulie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să îşi rezerve ziua pentru familie, să meargă împreună în parc sau la patinoar, să servească cina în oraş sau să comande ceva acasă. Schimbările în familie trebuie să plece de la cei maturi, astfel că Peştii au datoria de a face lucrurile să meargă şi de a lucra acolo unde ceva nu funcţionează cum trebuie.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies