Home Horoscop Sfatul zilei 4 Aprilie 2020: Pentru Peşti este o perioadă de singurătate, introspecție, spirit și suflet

Sfatul zilei 4 Aprilie 2020: Pentru Peşti este o perioadă de singurătate, introspecție, spirit și suflet

autor Elena Yvette
8820 vizualizari
Sfatul zilei
loading...

Sfatul zilei 4 Aprilie 2020: Pentru Rac nimic nu este previzibil, iar experienţele trăite îi pot oferi libertatea și emoția pe care le doreşte. Oamenii sau situațiile care reprezintă o evadare completă din lumea reală vor avea un impact pozitiv asupra nativilor din zodia Balanţă. Pentru Peşti este o perioadă de singurătate, introspecție, spirit și suflet. Descoperă noi pasiuni şi preocupări.

Sfatul zilei 4 Aprilie Berbec

Vei fi puternic implicat într-un proiect cu un grup de oameni în acest moment. Poate fi o rețea informală, cum ar fi o gospodărie comună cu prietenii apropiaţi sau ceva mai formal, precum o asociaţie de caritate. Saturn în Vărsător vă spune să mergeți încet, să faceţi paşi mici și să luați acest lucru foarte în serios.

Sfatul zilei 4 Aprilie Taur

Este vorba despre cercul tău de prieteni sau grupurile de care ești atât de ataşat de mult timp. Doriți un fel de evadare acum, iar acești oameni se împotrivesc. Cu toate acestea, trebuie să fiţi insistent pentru ceea ce vă doriţi. Acordaţi atenţie sporită unor afaceri neterminate.

Sfatul zilei 4 Aprilie Gemeni

Aminteşte-ţi din nou ambiția, poziția și misiunea ta. Nu uitaţi obiectivul cu care aţi plecat în minte la început de drum. Perseverenţa şi viziunea voastră sunt răspunsul la toate întrebările şi îndoielile. Rămâneţi pe poziţie şi fiţi vigilent.

Sfatul zilei 4 Aprilie Rac

Grupurile și prietenii vă pot duce acum într-un tur magic în care veţi experimenta şi veţi cunoaşte oameni care vor marca traseul vostru prin viaţă. Acestea vă pot oferi libertatea și emoția pe care le doriți. Nimic nu este previzibil.

Sfatul zilei 4 Aprilie Leu

Acordaţi atenţie deosebită în zona de finanțe, bunuri, afaceri. Neptun vă spune că, dacă sunteți orbi, atunci treziți-vă și recuperaţi ceea ce este al vostru. În general, astăzi este o zi potrivită pentru revizuire și regândire.

Sfatul zilei 4 Aprilie Fecioară

Punctul în care îți dai seama că nu mai ai control asupra vieţii tale este punctul în care trebuie să îndepărtezi cu adevărat acele obiceiuri negative din viaţa ta. Actualul vostru partener, personal sau profesional, este în centrul atenției. Timp de clarificare și control.

Sfatul zilei 4 Aprilie Balanță

Privește din nou la serviciu, rutina ta zilnică, stilul de viață, munca neplătită sau studiul. Posibilitățile sunt nesfârșite. Dar regula este aceeași. Oamenii sau situațiile care reprezintă o evadare completă din lumea reală vor avea un impact pozitiv asupra ta. Păstrează-ţi autenticitatea!

Sfatul zilei 4 Aprilie Scorpion

Arunci o privire mai atentă asupra relațiilor sentimentale, copiilor sau tinerilor. Cu cât aceste persoane sau situații îți oferă șansa să te pierzi și să uiți cine ești, cu atât vei fi mai fascinat.

Sfatul zilei 4 Aprilie Săgetător

Ceea ce îţi doreşti în plan material cu referire la casă, apartament, gospodărie, poate fi bine pentru tine sau extrem de confuz pentru partenerul tău. Poate fi dificil de stabilit unde este adevărul, pentru că eşti condus de viziunea şi convingerile tale. Solicitați opinii obiective experimentate.

Sfatul zilei 4 Aprilie Capricorn

Este posibil să nu fiți niciodată conștient de ceea ce faceți, „uitând” cum trece timpul, după ore pe care le petreceţi pe internet sau, „în mod inconștient”, în care vă conduceți prin multimedia, publicitate sau educație on-line. Este momentul vostru de a clarifica ce este mai bine pentru voi, a  înțelege și a acționa în consecinţă.

Sfatul zilei 4 Aprilie Vărsător

O viață secretă, interioară, care îți oferă evadarea totală pe care ai dorit-o, fără nicio provocare, este ceea ce îţi doreşti acum. Cunoaște-te bine acum. Cine ești tu, când nimeni altcineva nu se uită? Sinele tău secret, spiritul și sufletul tău deschid o nouă cale…

Sfatul zilei 4 Aprilie Pești

Acum trebuie să cunoașteți regulile pe măsură ce Saturn trece prin zona voastră de singurătate, introspecție, spirit și suflet. Deci, luați-o în serios. Meditație, jurnale, jurnale, bloguri anonime pe internet. Descoperiţi pasiuni şi preocupări noi!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!