Home Horoscop Sfatul zilei 29 Martie 2020: Taurii trebuie să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor

Sfatul zilei 29 Martie 2020: Taurii trebuie să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor

autor Elena Yvette
8588 vizualizari
Sfatul zilei
loading...

Sfatul zilei 29 Martie 2020: În funcţie de ceea ce se întâmplă în viaţa noastră şi de oamenii pe care îi întâlnim, trebuie să reacționăm într-un anumit fel, reuşind să trăim în armonie şi înţelegere. Sfatul zilei vine în sprijinul dumneavoastră şi vă spune cum ar trebui să primiţi fiecare lucru. Astfel că Taurii trebuie să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor, iar Leii sunt sfătuiţi să se odihnească şi să îşi petreacă întreaga zi în compania propriei persoane.

Sfatul zilei 29 Martie Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să zâmbească de dimineaţă, deoarece doar aşa vor putea trece peste fiecare piedică a acestei zile. Chiar dacă uneori viaţa nu este neapărat ușoară, aceasta este frumoasă şi trebuie trăită la intensitate maximă. Nativii din zodia Berbec vor reuşi să treacă peste orice problemă dacă vor zâmbi şi vor lua totul exact aşa cum vine, fără a fi trişti şi posomorâți.

Sfatul zilei 29 Martie Taur

Taurii sunt sfătuiţi de astre să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor, deoarece s-ar putea să tragă concluzii pripite şi să regrete mai târziu. Chiar dacă niciodată nu este bine să ne avântăm fără a ne lua măsuri de precauție, nativii din zodia Taur exagerează şi uită să aprecieze pe deplin oamenii care merită cu adevărat grija, atenţia şi încrederea lor.

Sfatul zilei 29 Martie Gemeni

Gemenii sunt sfătuiţi ca astăzi să gătească în propria bucătărie şi să renunţe la mesele în oraş alături de prieteni. Este mult mai sănătos să gătească acasă şi să folosească ingrediente cât mai naturale, deoarece nu se ştie niciodată ce ascunde un preparat servit în oraş. Poate în acest fel Gemenii vor descoperi o nouă pasiune a lor şi o vor lua pe un alt drum, care le va bucura papilele gustative.

Sfatul zilei 29 Martie Rac

Racii sunt sfătuiţi să se apuce de treabă şi să nu mai amâne ceea ce au de făcut. Chiar dacă pană la urmă aceştia ies la lumină din orice problemă în care s-ar afla, este bine să nu mai lase totul pe ultima sută de metri şi să se responsabilizeze. În acest mod, Racii vor învăţa să aibă mai mult timp liber pentru ei înşişi şi vor putea să facă şi alte activităţi, în afara muncii propriu-zise.

Sfatul zilei 29 Martie Leu

Astăzi Leii sunt sfătuiţi să se odihnească şi să îşi rezerve întreaga zi pentru filme şi popcorn. Deşi pare plictisitor pentru alte persoane, nativii din zodia Leu au nevoie de mai multă odihnă şi de momente petrecute în compania propriei persoane. Este indicat să nu ajungem la epuizare şi să avem grijă tot timpul de noi şi de felul în care ne simţim. Astfel că astrele spun că Leii ar trebui să rămână în pat toată ziua.

Sfatul zilei 29 Martie Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să îşi schimbe stilul de viaţă şi să înceapă totul prin stabilirea unor ore fixe la care să ia masa. Acesta va fi primul pas spre o remodelare corporală de vis, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nativii din zodia Fecioară au rămas cu câteva kilograme acumulate şi este cazul să scape de ele cât mai repede.

Sfatul zilei 29 Martie Balanță

Balanţele sunt sfătuite să meargă la o plimbare pentru a mai face puţină mişcare. Deoarece Balanţele au un program foarte încărcat, nu mai au timp de sală şi de programe de slăbit. Astfel că este necesar totuşi să acorde o mică parte din timpul lor liber şi mișcării, deoarece este foarte importantă pentru a-şi menţine un tonus constant şi a arăta cât mai bine.

Sfatul zilei 29 Martie Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi să nu se mai grăbească în a trage concluzii şi să aibă mai multă răbdare. Concluziile trase în momente tensionate nu sunt neapărat şi cele mai bune, de aceea este nevoie de o stăpânire de sine mult mai puternică şi de o schimbare a propriului comportament impulsiv, care de cele mai multe ori rănește persoanele din jurul lor.

Sfatul zilei 29 Martie Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiţi ca astăzi să se îmbrace mai gros, deoarece vremea se anunţă schimbătoare şi se pot aştepta oricând la rafale de vânt. Fiind firi mai sensibile, este indicat ca Săgetătorii să prevină o răceală decât să ajungă în punctul în care vor fi nevoiți să dea banii pe pastile şi să se plimbe pe la diferite cabinete medicale, în speranța de a găsi cel mai bun tratament.

Sfatul zilei 29 Martie Capricorn

Capricornii sunt sfătuiţi să fie mai darnici şi să nu uite de unde au plecat. Pentru că acum sunt realizați, Capricornii au tendinţa de a călca pe oameni, uitând că, la rândul lor, au fost ajutați de oamenii cu inimă mare şi nu au fost lăsaţi singuri. Uşor, uşor, nativii din zodia Capricorn vor înţelege că sentimentul de a dărui este cel mai frumos din lume.

Sfatul zilei 29 Martie Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi să mai iasă din casă. Chiar dacă vremea este uneori ploioasă, asta nu înseamnă că nu vom mai ieşi din casă şi că ne baricadăm în cameră. Sunt esenţiale mișcarea și comunicarea cu alte persoane. Shopping-ul poate fi şi el o terapie, mai ales că în această perioadă sunt numeroase reduceri irezistibile. Aşadar, Vărsătorii nu trebuie să mai stea izolați, ci ar fi bine ca astăzi să îşi ia umbrela şi pelerina de ploaie şi să pornească la o plimbare, alături de un prieten…

Sfatul zilei 29 Martie Pești

Peştii sunt sfătuiţi să finalizeze cât mai curând proiectele pe care le au de făcut, deoarece există şansa să trebuiască să le trimită înainte de termenul stabilit iniţial. Astfel ar reuşi să facă o impresie foarte bună şi să obţină un calificativ cât mai mare, chiar dacă termenul final va fi diferit. Câte puţin în fiecare zi, astrele spun că Peştii vor avea un succes garantat şi îi vor impresiona pe toţi cei care îi cunosc.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!