Homecompatibilitate zodii 7 zodii fac copii deştepţi şi descurcăreţi

7 zodii fac copii deştepţi şi descurcăreţi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/02/7-zodii-care-fac-copii-destepti-si-descurcareti.jpg

Deşi cu toţii credeam că este un mit, nu toți nativii din toate zodiile sunt făcuți pentru a avea copii. Unora chiar nu li se potriveşte „meseria” de părinte, de aceea este bine să ascultați sfatul astrelor.

Acestea v-au pregătit o listă cu nativii din șapte dintre cele douăsprezece zodii care se pricep la făcut copii, ba, chiar mai mult de atât, acestea fac copii deștepți şi descurcăreți. Racii se numără printre nativii norocoși din zodiile care fac copii deștepți, ce muncesc pentru a-i conduce pe cele mai bune drumuri ale vieţii şi se vor bucura de reușitele propriilor copii şi de aprecierile celor pe care îi vor întâlni de-a lungul vieţii.

Leii vor face, de asemenea, nişte copii deştepţi şi descurcăreţi, iar toate meritele sunt ale lor, pentru implicarea pe care o au în calitate de părinţi încă de când sunt copiii mici.

Scorpionii sunt nativii care îi vor ajuta pe copii să îşi aleagă singuri activităţile, ajungând, astfel, oameni maturi deştepţi şi descurcăreţi.

Berbecii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt nativii care se numără printre fericitele zodii care fac copii deştepţi şi descurcăreţi. Aceştia au acest dar de a aduce pe lume copii mai speciali, care se vor remarca prin inteligenţa lor.

Bineînţeles că aceste trăsături deosebite le vor moşteni de la părinţii lor, nativii din zodia Berbec fiind, de asemenea, foarte deştepţi, reușind să facă faţă oricărei probleme apărute în viaţă. Copiii Berbecilor vor deborda de o energie foarte mare şi vor dori să afle cât mai multe lucruri, de aceea vor reuşi să îşi dezvolte foarte mult inteligenţa şi se vor face cunoscuţi oriunde vor merge.

Este important ca Berbecii să fie conștienți de valoarea propriilor copii şi să îi ajute să îşi câştige cât mai multe încredere în propriile forţe. Astfel, copiii nativilor din zodia Berbec vor reuşi să ajungă acolo unde le este dat şi să se bucure de toate plăcerile vieţii, datorită priceperii pe care o vor avea.

Gemenii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 21 mai – 21 iunie

Astrele spun că şi Gemenii fac parte dintre nativii celor șapte zodii care fac copii deştepţi şi descurcăreţi. În cazul lor, chiar dacă nativii din zodia Gemeni sunt puţin mai ameţiţi de fel şi sunt cam împrăștiați, copiii lor nu vor prelua aceste trăsături, ci vor învăţa să fie exact opusul părinţilor şi să se dezvolte foarte mult pe plan psihic.

Copiii Gemenilor vor avea în familie exemplul de „aşa nu”, ceea ce îi va ajuta să se ghideze mai uşor şi să ştie care le sunt limitele. De asemenea, şi părinţii Gemeni au un merit foarte mare, deoarece vor reuşi să îşi ghideze copiii pe drumul cel bun, vor reuşi să le explice diferența dintre bine şi rău şi să îi determine mereu să fie muncitori şi perseverenți.

Racii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 22 iunie – 22 iulie

Astrele spun că Racii vor avea doi copii extrem de deştepţi şi pricepuți. Deoarece posibilitățile financiare nu i-au ajutat pe nativii din zodia Rac să ajungă acolo unde îşi doresc, aceştia vor munci foarte mult pentru a-şi aduce propriii copii pe cea mai înaltă treaptă, pentru a-i motiva să se autodepăşească şi să se facă vizibili oriunde merg.

Acest lucru îi va conduce pe copiii nativilor din zodia Rac pe nişte cărări foarte frumoase ale vieţii, unde îşi vor dezvolta cât mai mult abilităţile intelectuale, vor găsi concurenţă pentru a deveni mai buni decât propria persoană şi decât cei din jurul lor.

Deșteptăciunea copiilor celor din zodia Rac va fi apreciată de toţi oamenii cu care se vor întâlni pe parcursul vieţii şi le vor deschide numeroase uşi spre succes şi împlinire profesională şi sufletească.

Leii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 23 iulie – 22 august

Dintre nativii celor șapte zodii fac parte şi Leii, care primesc vestea cea bună că vor aduce pe lume copii deştepţi şi descurcăreţi. Bineînţeles că meritul este în totalitate al părinţilor din zodia Leu, deoarece de când sunt copiii mici se implică foarte mult în educația lor, îi îndrumă spre tot felul de activităţi extrașcolare pentru a-şi dezvolta cât mai mult capacitățile de a comunica şi a se descurca în tot felul de situaţii apărute instantaneu, pentru care trebuie să ai o sclipire de moment.

Nativii din zodia Leu le vor oferi o educație exemplară propriilor copii şi, astfel, aceştia vor reuşi să ia tot ce este mai bun de la părinţii lor. Laudele vor fi nenumărate atât pentru părinţii din zodia Leu, cât şi pentru copiii lor, iar împlinirea sufletească va fi atât de mare, încât nu poate fi explicată în cuvinte.

Balanţele fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele fac şi ele copii deştepţi care se vor descurca în viaţă, indiferent de piedicile pe care le vor întâlni la fiecare pas. Nişte familiști convinși, nativii din zodia Balanță vor doar ce este mai bun pentru copiii lor, de aceea aceştia vor avea parte de o educaţie pe măsură şi de toate condiţiile pentru a se putea dezvolta cât mai armonios şi frumos.

Scorpionii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt nativii care se remarcă printr-un devotament total faţă ce copiii lor. Aceştia îi conduc în aşa fel încât copiii să îşi găsească singuri vocația şi să aleagă ceea ce îşi doresc să facă mai departe. De la activităţi sportive la cercuri literare, fiecare activitate pe care o vor face îi va ajuta pe copiii Scorpionilor să ajungă oameni maturi deştepţi şi foarte descurcăreţi…

Capricornii fac copii deştepţi şi descurcăreţi: 21 decembrie – 19 ianuarie

Deşi Capricornii sunt nativii care îşi doresc cel mai puţin să aibă copii, astrele îi încurajează spunându-le că au şansa de a aduce pe lume adevărate genii, persoane apreciate datorită modului în care vor rezolva fiecare problemă şi datorită gândirii aparte pe care o vor avea. Copiii Capricornilor sunt foarte năzdrăvani, cu o imaginație greu de egalat, iar acest lucru îi va ajuta să fenteze fiecare problemă, să răspundă inteligent la fiecare întrebare pe care o vor primi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed