Homecompatibilitate zodii Cele 5 zodii de femei care ar face orice pentru a-și ține bărbatul aproape

Cele 5 zodii de femei care ar face orice pentru a-și ține bărbatul aproape

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
Cele 5 zodii de femei care ar face orice pentru a-si tine barbatul aproape

Nu este nimic greșit în a-ți dori ca relația sentimentală să funcționeze perfect, precum nici nu este nimic greșit în a încerca cu toate resursele să păstrezi bunăstarea și echilibrul dintre tine și partenerul tău.

Se spune că o relație sănătoasă își are bazele funcționalității în naturalețea comportamentului și a sentimentelor însă părerea unor persoane contravine acestui punct de vedere cu o afirmație ce indică faptul că este nevoie ca uneori să ieși din zona de confort, de a face anumite sacrificii, de a face anumite gesturi pe care în mod normal nu le-ai face însă de dragul relației cu persoana iubită le faci, motivul fiind cu certitudine acela de a-ți asigura locul spre veșnicie lângă acesta.

Reprezentantele sexului frumos nu duc lipsă de strategii când vine vorba de a-și ține bărbatul aproape și a menține echilibrul și siguranța. Printre cele mai proeminente personalități ale zodiacului din punctul de vedere al strategiilor utilizate pentru a-și ține bărbatul în proximitate se numără nativele Vărsător, nativele Rac, nativele Fecioară, nativele Leu și nativele Scorpion. În ceea ce privește strategiile acestora, nativele Vărsător se remarcă prin farmecul personal, pe care îl utilizează adesea în tehnica lor de cucerire, precum și în strategiile de a-și păstra bărbatul aproape, nativele Fecioară le pun la dispoziție sentimentul de confort și stabilitate pe care le pot oferi, nativele Leu pozează în femeile ideale, nativele Scorpion se pliază întocmai pe cerințele partenerului, iar nativele Rac îți demonstrează că și aflându-te într-o relație te poți distra cel puțin la fel de bine ca și atunci când ai fi singur.

Citind în continuare poți afla detalii în ceea ce privește metodele pe care le aplică cele cinci zodii de femei ale zodiacului enumerate mai sus pentru a-și ține bărbatul aproape:

Vărsător. Este un lucru bine cunoscut faptul că nativele Vărsător abundă de farmecul personal care le caracterizează precum și de spontaneitate, un aspect extrem de important pentru bărbați, mereu aflați în căutarea acestuia. De asemenea, femeile născute sub semnul zodiacal al Vărsătorului sunt personalități extrem de orgolioase însă pentru bărbatul potrivit pot renunța cu ușurință tendințele de a se individualiza și a face întotdeauna numai ce doresc.

Dorința permanentă de a experimenta lucruri noi, docilitatea, capacitatea de a pune pe primul plan bărbatul de lângă ea și bunăstarea acestuia sunt lucruri ce nu sunt în perfect acord cu ce reprezintă, de fapt, zodia Vărsător însă, pentru a menține alături o lungă perioadă o persoană importantă, aceste native sunt dispuse să încerce. Revenind la farmecul personal al femeilor Vărsător, acesta este cu siguranță cheia succesului cu care reușesc să-și îndeplinească obiectivele legate de păstrarea bărbaților. Intens motivate că aspectul și comportamentul le pot garanta reușita, aceste femei lucrează întotdeauna pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor, astfel încât să fie foarte dorite de bărbatul de lângă ele.

În ceea ce le privește pe femeile născute în zodia Racului, strategia lor de a ține un bărbat aproape constă în oferirea unor doze de libertate și experimentarea de lucruri noi, antrenante și distractive alături de partener. Prin definiție, femeile Rac știu să se distreze foarte bine și, deși preferă să se distreze singure, acestea își vor ceda bucuroase libertatea în schimbul unei relații serioase și în care, de ce nu, să se distreze foarte bine împreună cu persoana iubită. Un alt aspect aflat în strânsă legătură cu strategiile nativelor Rac de a-și ține bărbații aproape constă în tendința acestora de a adopta stilul de viață al partenerilor lor, miza fiind evidentă, și anume aceea de a petrece cât mai mult timp cu aceștia. Nativele Rac aderă, de asemenea, la numeroase strategii de îndepărtare a femeilor din jurul persoanei iubite.

Când vine vorba de nativele Leu, acestea apelează la strategii artificiale de a-și păstra bărbatul aproape. Așadar, una dintre cele mai recunoscute strategii ale femeilor Leu este aceea că sunt capabile să pozeze și chiar să devină pe parcurs femeile ideale în conformitate cu accepțiunile persoanei iubite. Deși aceste femei reprezintă tipul femeii intelectuale, puternice și stăpâne pe sine, lucru preferat deja de o anumită categorie de bărbați, acestea preferă să-și schimbe pasiunile și să se îndrepte în direcția pasiunilor persoanei iubite. Prin urmare, dacă partenerul unei femei Leu este pasionat de gătit și își exprimă dorința că și-ar dori ca și partenera lui să fie la fel, acestea nu stau prea mult pe gânduri ci, dimpotrivă, trec imediat la acțiune.

Fecioară. Fără doar și poate nativele Fecioare nu sunt nevoite să depună prea multe eforturi pentru a cuceri un bărbat deoarece grija la detalii, motivația de a întreprinde lucruri mărețe, dorința cumpătată de a se distra precum și ambiția de care dovadă sunt tocmai calitățile ce le fac să crească în ochii bărbaților din jurul lor.

Totodată, femeile Fecioară reușesc să-și țină bărbații aproape apelând la strategii sigure și de notorietate care constau în oferirea suportului necesar atât psihic, cât și fizic. Un aspect important în ceea ce privește strategia de a ține aproape un bărbat a nativelor Fecioare face trimitere la gradul de toleranță. Prin urmare, pentru a ține bărbatul iubit aproape, femeile Fecioară sunt capabile să-și depășească mult limitele toleranței, astfel încât să-și asigure locul lângă persoana iubită.

Gingașele și plăcutele femei Scorpion dețin, de asemenea, un mic portofoliu al secretelor care le ajută în procesul lor de asigurare a echilibrului și bunăstării unei relații. În ceea ce le privește pe nativele Scorpion, acestea sunt femei extrem de originale și a căror personalitate debordantă le individualizează. Totuși, pentru a păstra un bărbat aproape, femeile Scorpion sunt dispuse să se muleze întocmai pe personalitatea partenerului lor, astfel încât să-i cunoască toate plăcerile…

Un alt aspect important ar fi acela că femeile născute în semnul zodiacal al Scorpionului ar fi dispuse să cheltuie oricât pe un cadou pentru persoana iubită, dacă au certitudinea că acesta le poate garanta siguranța locului spre veșnicie alături de persoana pe care o consideră jumătatea lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed