HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

Cum îţi dai seama că iubitul te înşală, în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
cum-iti-dai-seama-ca-iubitul-te-inseala-in-functie-de-zodie1

Se spune că nici măcar nu îţi poate ajunge o viaţă întreagă ca să cunoşti cu adevărat un om. Cred că un om care nu e de încredere se simte şi se vede de la o poştă. Un om fals se remarcă întotdeauna prin caracterul lui aparte, dar ca să îţi poţi da seama la ce anume să te aştepţi din partea iubitului tău, noi îţi putem oferi câteva sugestii în funcţie de fiecare zodie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În cazul Berbecilor, este uşor să vă dați seama dacă vă înşală sau nu, deoarece în momentul în care vă îndoiți de fidelitatea lor și începeți să îi stresați cu întrebări, aceștia devin agitați și nervoși, semn că au ceva de ascuns.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii au caractere sincere, sunt siguri pe ei înșiși. Însă, dacă devin agitaţi fără niciun motiv, înseamnă că e ceva putred la mijloc.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane de obicei deschise, cărora nu le este ruşine să vorbească despre un anumit subiect. Dacă refuză să vă răspundă la întrebările despre o eventuală infidelitate, aceştia încearcă să schimbe subiectul şi să treacă mai departe.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac fac parte dintre cele mai iubitoare zodii. Dacă observaţi că relaţia voastră a început să se răcească, ar fi cazul să vă puneți două întrebări: ori voi i-ați supărat, fără să vă dați seama, ori aceștia vă înşală.

Leu (23 iulie – 23 august)

Deşi sunt firi calme, din cauza faptului că au o relaţie extraconjugală, se vor comporta din ce în ce mai urât. Acesta e semnul că au sigur pe altcineva.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

Nativii Fecioară sunt firi destul de deschise şi foarte preocupate de tot ceea ce face persoana dragă. Dacă observați faptul că sunt din ce în ce mai distanți, mai nepăsători și reci, atunci înseamnă că există o a doua persoană în viața lor.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanţă sunt nişte actori extrem de buni. Dacă vă vor înşela, puteți observa cu atenţie modul cum schimbă tactica de a vă aborda.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În cazul în care aceşti nativi vă înşală, vă puteți da seama foarte ușor, deoarece încep dintr-odată să nu le mai placă cum gătiți, cum faceți curățenie sau cum le călcați cămășile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativii Săgetător pot fi foarte uşor de citit, căci vă dau anumite semne cum că ar avea pe altcineva. De felul lor, nu pot minţi şi nu îşi pot acoperi perfect urmele.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În cazul unei relaţii extraconjugale, Capricornii devin foarte reci şi certăreți cu persoana iubită, reproșându-i toate lucrurile pe care consideră că le-a făcut greşit.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Dacă observaţi că Vărsătorii devin din ce în ce mai reci în ceea ce priveşte discuţia despre posibilitatea existenței unei alte femei în viaţa lor, atunci înseamnă că aceştia vă înşală…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

În cazul în care nativii Pești v-au înșelat sau vă înșală, puteți deduce ușor, deoarece fac tot posibilul să devină cei mai buni iubiți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed