Homecompatibilitate zodii Cum reactioneaza zodiile cand sunt nevoase: Săgetătorii pot fi prieteni buni, dar și niște dușmani aprigi

Cum reactioneaza zodiile cand sunt nevoase: Săgetătorii pot fi prieteni buni, dar și niște dușmani aprigi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Cum-reactioneaza-zodiile-cand-sunt-nevoase.jpeg

Indiferent de semnul zodiacal, toată lumea se poate supăra din când în când, este o trăsătură umană obișnuită, deoarece există mulți factori care pot provoca furie în noi toți. Există unele zodii care se pot controla, dar și altele care pot deveni victime, dând frâu liber sentimentelor.

Berbec. Acest semn este fără îndoială unul dintre cele mai aprige semne ale zodiacului. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece elementul care îl caracterizează este Focul, latura lui întunecată arată o mare furie în interior, care poate străluci și arde în același timp.

Taur. Nativii acestei zodii sunt foarte calmi, nu se enervează ușor, dar dacă se întâmplă acest lucru, aveți grijă, vă veți confrunta cu erupția unui vulcan, stropind în toate direcțiile cu o furie arzătoare.

Gemeni. Este foarte dificil de prevăzut modul în care se comportă nativii din zodia Gemeni, atunci când sunt supărați. Ei por părea complet calmi și concentrați, dar în același timp cuvintele lor caustice te vor răni foarte mult.

Rac. Este un semn zodiacal foarte dulce, înțelept, credincios și iubitor, dar dacă îl ignorați complet este posibil să se închidă în cochilie și să devină nervos, trecând la multe stări pasiv-agresive. Sfat: arătați-vă dragostea și grija fată de el!

Leu. Fiecare detaliu îl poate supăra pe nativul din zodia Leu și poți fi sigur că te va face imediat să înțelegi nemulțumirea sa. Prima reacție a unui Leu într-o situație de conflict este să defăimeze fără să se gândească la ceilalți.

Fecioară. Acesta este un semn zodiacal foarte răbdător și afectuos, care poate rezista abuzului altor persoane înainte de a începe să arate semne de frustrare și furie. Mânia unei Fecioare este atât de puternică, încât poate fi percepută cu ușurință de ceilalți.

Balanță. Întotdeauna încearcă să mențină echilibrul și egalitatea în toate relațiile sociale pe care le întrețin, evitând confruntarea cu orice preț. Ele tind să rămână tăcute până încep să își piardă controlul.

Scorpion. De regulă, ochii trădează furia cu mult înaintea cuvintelor și gesturilor. Acest semn tinde să țină furia sub control, cel puțin pentru o vreme, limitându-se la practicarea unor „hărțuiri psihice”. Scorpionii iartă ușor, dar nu uită niciodată.

Săgetător. Nativii din această zodie pot fi prieteni buni, dar și niște dușmani aprigi. Când sunt supărați, devin cu adevărat ființe teribile. Săgetătorul este un semn zodiacal foarte răzbunător, dar și permisiv în același timp. Trebuie doar să nu îl „calci pe coadă”!

Capricorn. Acești nativi apreciază disciplina și responsabilitatea. Nu veți ști niciodată când un Capricorn este supărat sau nu, deoarece nu manifestă emoții negative. Ar putea să își piardă controlul și să facă o mare zarvă, dar o va depăși repede.

Vărsător. Vă pot ignora atunci când sunt supărați, pentru că rareori simt nevoia de a-și manifesta furia în public. Vărsătorul va prefera să plece în tăcere, în loc să argumenteze cu voce tare…

Pești. Pentru ei, furia depinde de o modul în care se desfășoară ziua, dar mai cu seama de o anumită parte a zilei. În cazul unei zi proaste, Peștii își răspândesc asupra celorlalți toată furia acumulată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed