Home Horoscopcompatibilitate zodii HOROSCOP APRILIE: Zodiile care își schimbă norocul în Aprilie!

HOROSCOP APRILIE: Zodiile care își schimbă norocul în Aprilie!

autor Elena Yvette
1626 vizualizari
Zodiile care isi schimba norocul in Aprilie

Se spune că norocul ține de domeniul hazardului, că este ceva asupra căruia nu ai control. În realitate însă norocul pe care îl are fiecare semn al zodiacului ține de abilitățile și atuurile fiecăruia. Care sunt zodiile care își schimbă norocul în luna aprilie vei afla în rândurile următoare.

Berbec – În luna aprilie Berbecii vor avea norocul de partea lor, atât în afaceri, cât și în relațiile amoroase. Acest lucru nu se realizează fără efort din partea lor însă, ci se vor dedica în totalitate scopurilor lor, motiv pentru care vor fi răsplătiți ca atare.

Taur – Pentru Tauri lucrurile nu se schimbă prea mult, deoarece li se cunoaște firea perseverentă, dorința de autodepășire. Astfel, norocul vine odată cu trecerea anilor, prin sacrificii, nu prin hazard.

Gemeni – Gemenii identifică foarte bine o șansă care li se oferă și profită de ea cât de mult pot. Ei nu lasă norocul să le scape printre degete, mai ales în luna aprilie, când acesta le surâde. Inteligența și perspicacitatea lor își spune cuvântul.

Rac – Racii sunt firi empatice, iar acest lucru nu se schimbă nici în aprilie, atunci când dezvoltă relații afective, de prietenie, promițătoare pe termen lung. Să fie mâna norocului sau doar abilitățile lor de comunicare cu ceilalți?

Leu – Pentru Lei lucrurile rămân aproape neschimbate în aprilie, mai ales că norocul pentru ei ține doar de generozitatea și de noblețea lor proprie.

Fecioară – Nativii din Fecioară consideră că sunt norocoși dacă au șansa să se bucure de micile detalii ale vieții, precum frumusețea florilor sau gingășia animalelor.

Balanță – Balanțele își schimbă norocul în aprilie prin prisma capacității lor de a vedea întotdeauna ambele laturi ale unei chestiuni. Analizând cu minuțiozitate, vor face alegerile potrivite și își vor alia norocul de partea lor.

Scorpion – Nativii aceste zodii traversează o lună în care norocul li se va schimba semnificativ. Fie în sens pozitiv (pot câștiga premiul cel mare la loterie), fie în sens negativ (pot rămâne fără locuință în urma unui incendiu). Norocul, pentru ei, este o chestiune absolut radicală în acord cu personalitatea lor profundă.

Săgetător – De departe este cel mai norocos semn zodiacal în luna aprilie și nu numai. Norocul lor îi caută, practic, fără să depună vreun efort. Pot câștiga la loterie fiind într-o vacanță exotică, de pildă, sau găsi un portofel plin cu banii din care să lipsească documentele pierzătorului. Conștiința lor spirituală și căutarea adevărurilor filozofice sunt parte din norocul lor.

Capricorn – Capricornii nu pun accent pe noroc, ei se bizuie mai mult pe sobrietatea specifică și modul lor de a face lucrurile pas cu pas, fără grabă.

Vărsător – Aceștia merg pe principiul: „Ceea ce oferi aceea vei primi”. Astfel, ei sunt cei care preferă să își împartă norocul cu cei mai puțini norocoși, fiind siguri că vor primi înzecit înapoi.

Pești – Pentru Pești iubirea este cel mai mare noroc de care au parte. Acesta este singurul lucru permanent și sigur pentru ei, iar din acest motiv își investesc toate resursele emoționale pentru ca lucrurile să meargă bine în relația lor, mai ales în luna aprilie.

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies