HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Ce temeri ai în funcție de zodie

HOROSCOP: Ce temeri ai în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 3 minute timp de citit

Fiecare dintre noi se teme de ceva anume sau este chiar îngrozit atunci când vine vorba de un anumit lucru. Unii nici nu vor să vorbească despre acest subiect, dar alții se dau destul de ușor de gol din acest punct de vedere.

Află care sunt temerile tale în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Surprinzător sau nu, temerea ta cea mai mare este să ajungi să îți fie frică de ceva anume. Sună destul de „încâlcit”, nu-i așa? Îți este groază că ai putea ajunge într-un moment în care să simți cu adevărat pe propria piele ce înseamnă frica.

Taur

Teama ta face referire la ceea ce ar putea crede ceilalți despre tine, dar cel mai tare de a nu te considera un om plictisitor, lipsit de o personalitate care să fie interesantă într-o oarecare măsură. Ai fi în stare să faci orice doar de dragul de a nu te simți izolată sau lipsită de prieteni.

Gemeni

Teama ta se naște din faptul că nu vrei ca ceilalți să te considere un om slab, din toate punctele de vedere. Vrei mereu să pari stăpână pe tine și să nu lași impresia că ai mai multe sensibilități decât puncte tari.

Rac

Despărțirea sau divorțul este cea mai mare temere a ta. Gândul de a rămâne singură odată ce ai avut o relație de lungă durată te sperie peste măsură și nici măcar nu vrei să îți imaginezi așa ceva.

Leu

Respingerea reprezintă apogeul temerii tale. Îți este groază că cei din jur ar putea să te ignore și să te evite, mai ales dacă ar fi vorba despre ceva ce aceștia nu apreciază la tine. Nu vrei ca cei din jur să te vadă un om plictisitor sau deloc interesant.

Fecioară

Temerea ta se naște din faptul că nu vrei ca cei din jur să te considere o persoană diferită față ceea ce ești dacă nu reușești să atingi un anumit obiectiv pe care ți-l propui. Cu toate acestea, trebuie să conștientizezi faptul că uneori nu depinde totul numai de tine.

Balanță

Singurătatea este „întruchiparea” temerii tale. Gândul că ar trebui să trăiești singură o anumită perioadă te sperie peste măsură și nu îți poți imagina cum ar fi să stai cel puțin două zile fără a avea contact cu o altă persoană.

Scorpion

Temerea ta este reprezentată de faptul că nu vrei ca un secret pe care-l spui cuiva să treacă de la aceasta și la alții. Dacă alegi să împărtășești un secret cu cineva, vrei ca acesta să moară acolo și nu să treacă și pe la urechile altora.

Săgetător

Nu vrei ca o persoană să te iubească mai puțin decât ai putea tu să o iubești, iar acest lucru e temerea ta cea mai mare. Ideea de a nu primi în egală măsură iubirea pe care o oferi te devastează.

Capricorn

Mereu te bazezi pe propriile puteri și cunoștințe și îți este teamă de ideea de a fi nevoită să apelezi la ajutorul altcuiva pentru a soluționa o anumită problemă. Vrei mereu să faci totul pe cont propriu și nu cu ajutor venit din surse externe.

Vărsător

Izolarea reprezintă cea mai mare temere a ta și nu poți nici măcar să te gândești la așa ceva. Indiferent de situație, nu vrei să ajungi niciodată într-o astfel de fază…

Pești

Temerea ta se naște din faptul că nu vrei să ajungi într-un moment în care să crezi că cei din jur pretind doar că țin la tine când, de fapt, situația este cu totul și cu totul diferită. Din acest motiv, mereu testezi relațiile pe care le ai cu cei din jur, în special cea pe care o ai cu prietenii tăi apropiați.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed