HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum tratezi o ceartă cu fiecare zodie în parte

HOROSCOP: Cum tratezi o ceartă cu fiecare zodie în parte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/Cum-tratezi-o-ceartă-cu-fiecare-zodie-în-parte.jpg

Vrem, nu vrem, la un moment dat toți ajungem să purtăm discuții în contradictoriu cu cei din jur, discuții care uneori se finalizează cu o ceartă.

În cazul în care cunoaștem bine persoanele cu care avem de-a face într-o astfel de situație, ne este ușor să evităm un dezastru, însă dacă nu știm cum reacționează acestea în astfel de cazuri, s-ar putea să ajungem actorii unui film prost.

Iată cum trebuie să tratezi o ceartă cu fiecare nativ din zodiac.

Berbec: Nu ceda.

Dacă tu știi despre ce vorbești, ba mai mult, aduci și dovezi clare referitoare la ceea ce afirmi, nu renunța la ideile tale. Nativele acestei zodii mereu susțin una și bună, chiar dacă nu sunt cunoscătoare a subiectului abordat. Așa că, dacă ești sigură pe tine, rămâi așa!

Taur: Creează o atmosferă plăcută.

Chiar dacă este vorba de o eventuală ceartă, dacă reușești să sensibilizezi simțurile femeii Taur, aceasta va lăsa puțin de la ea, iar nervii ei vor reuși să fie ținuți în frâu. Pune muzică, creează o atmosferă relaxantă, iar femeia Taur nici că va putea „sari” cu gura pe tine.

Gemeni: Nu-ți scoate la iveală sentimentele sau emoțiile.

Dacă femeia Gemeni își va da seama ce se ascunde în spatele cuvintelor tale cu adevărat, fii sigură că va ataca acel „punct fierbinte”. Niciodată să nu lași emoțiile sau sentimentele să te conducă într-o ceartă cu femeia Gemeni, vei pierde din start.

Rac: Păstrează-ți calmul.

Nu este greu să ai dreptate atunci când porți o discuție în contradictoriu cu femeia Rac, aceasta este deschisă de obicei la ideile care provin din exterior. Încearcă să fii explicită și să nu lași urme de îndoială în ceea ce spui.

Leu: Amăgește.

Dacă-i lași impresia femeii Leu că ea are dreptate și că este o mai bună cunoscătoare a subiectului abordat, orice pericol va fi evitat. Chiar dacă ești tu cea care spune cele mai plauzibile afirmații la final, femeia Leu va sublinia ideea că ea a avut dreptate.

Fecioară: Spune-i că are probleme de sănătate.

Dacă o vei face pe femeia Fecioară să creadă că toate probleme pe care le ridică sunt din cauza unei boli ascunse pe care o poate avea, aceasta nici că se va mai obosi să aducă alte argumente, va ceda și îți va urma sfatul.

Balanță: Fii mereu sinceră.

Dacă vrei să eviți un scandal cu femeia Balanță, cel mai bine este să dai mereu cărțile pe față, indiferent despre ce anume este vorba. Aceasta este o persoană înțelegătoare și mereu deschisă față de opiniile celor din jur, dar nu o minți!

Scorpion: Lasă de la tine.

În cazul femeii Scorpion, este bine să o lași pe ea în frunte. Dacă-i vei da de înțeles că nu are deloc dreptate, se va supăra peste măsură și nu vei mai avea ocazia să porți o conversație cu aceasta, probabil niciodată.

Săgetător: Încearcă să ignori.

Nativele acestei zodii nu sunt prea politicoase atunci când vine vorba de opinii care se bat cap în cap. Din acest motiv, cel mai indicat este să le ignori în astfel de situații, altfel, povestea ar putea avea un final tragic.

Capricorn: Pune-o într-o lumină bună.

Încearcă să-i înțelegi felul de a fi și susține ideile femeii Capricorn. Dacă-i dai de înțeles că știi ce anume vrea să transmită sau ce gândește, victoria îți aparține.

Vărsător: Împacă-te cu ideea de a pierde.

Dacă nu reușești să convingi femeia Vărsător să fie de acord cu propunerile tale, ești pe cont propriu. Aceasta nu se va obosi să te înțeleagă, fiindu-i greu să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită de a ei…

Pești: „Lasă-mă să te las”.

Femeia Pești va lăsa de la ea și va accepta propunerile venite din partea ta. Nici nu te vei putea bucura de victorie la cât de ușor o vei obține. Aceasta preferă să lase de la ea și să îți ofere cale liberă spre victorie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed