Home Horoscopcompatibilitate zodii În Octombrie se întoarce roata pentru 5 zile! Apare norocul în viața lor!

În Octombrie se întoarce roata pentru 5 zile! Apare norocul în viața lor!

autor Elena Yvette
223 vizualizari
In Octombrie se intoarce roata pentru 5 zile

Luna Octombrie 2020 va fi o perioadă inedită pentru toți oamenii intuitivi. Poezia unică a acestei luni te va împinge spre dragoste și noroc. Mulți vor fi creativi sau vor putea crea un produs inovator. Aventurile din luna octombrie abia încep, vă invităm să citiți despre cele mai relevante evenimente astrale ale lunii Brumărel.

Berbec. Berbecul, în octombrie 2020, va decide să-și scadă ușor ritmul de viață. Semn de Foc, Berbecul va continua să lupte pentru ziua de mâine, dar această luptă va avea loc cu o viteză moderată. Această „luptă” vă va oferi timp liber pentru a analiza frontul interpersonal, pentru a restabili starea fizică normală a corpului dumneavoastră. În interiorul cuplurilor căsătorite, unde cel puțin un partener este Berbec, va predomina o atmosferă calmă și armonioasă. Cu toate acestea, nu este vorba despre romantism, ci despre relații calde și de încredere.

Berbecul, care în urmă cu o lună a visat să găsească cea mai mare dragoste din viața lui, va avea priorități ușor diferite. Pe lângă ​​căutarea unui suflet-pereche, veți fi interesat de oportunitatea de a își petrece în mod luminos și util timpul liber, care este puțin. Trebuie să dați dovadă de răbdare și iubire.

Taur. Taurul, din octombrie 2020, se va comporta ușor inconsecvent. De îndată ce va apărea o altă idee strălucită, reprezentanții acestui semn se vor grăbi în luptă. Din păcate, majoritatea acestor proiecte vor rămâne neterminate. Motivul pentru aceasta este scăderea rapidă a interesului pentru eforturile lor. Pentru a evita multe probleme, controlați totul: gânduri care vă apar în cap, idei ciudate, frici și fobii. Totuși astrele îți pregătesc o surpriză iar raza de soare poate să apară în viața ta chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. Taurii ar trebui să fie mult mai chibzuiți și echilibrați, aveți grija la vorbele pe care le spuneți oamenilor dragi.

Gemeni. Pentru luna octombrie, astrele pregătesc gemenilor surprize nemaipomenit de frumoase. Ei vor avea ocazia să întâlnească o persoană deosebită care îi va face foarte fericiți și împliniți. La serviciu atmosfera este foarte plăcută, iar șeful vă încurajează și vă susține să lucrați asupra unor lucruri noi.  Ar trebui să acordați mai multă atenție familiei. Pe planul financiar o să primiți o veste bună la începutul lunii octombrie.

Rac. Racii, la începutul lunii octombrie, se vor simți puțin obosiți, deoarece conștientizează că nu mai au timp de activități pentru ei. Motivele sunt diverse: familia, prietenii. Ar trebui să-ți dedici mai mult timp, mergi la salon, cinema etc. Începutul lui octombrie îți va aduce în viață noi prieteni. Fii mai echilibrat și învață să asculți!

Leu. În luna octombrie, astrele aduc energii noi pentru reprezentanții acestui semn. Te simți foarte inspirat și plin de viață. Se pare că ești motivat să-ți găsești un loc de muncă ce ar putea nu doar să-ți aducă satisfacție, dar și resurse bănești destul de bune. Încearcă să păstrezi un echilibru în viața ta. Începutul lui octombrie naște în tine noi elanuri. Trebuie să pui foarte mult accent pe carieră, dar și pe viața de familie.

Fecioară. Fecioarele pun accent la începutul lunii octombrie pe relația cu un partener. Te simți influențat pozitiv. Vei petrece foarte mult timp (plăcut) cu prietenii. Te simți inspirat și plin de viață. La serviciu apar unele neînțelegeri, dar reușești să le rezolvi cu bine pe toate. Trebuie să dai dovadă de multă răbdare și înțelegere. Uneori ești foarte invidios pe colegi, iar acest lucru nu este tocmai ceva pozitiv și în folosul tău.

Balanță. În cursul acestei luni, Balanțele vor fi ușor dezechilibrate din cauza unor sume de bani pe care trebuie să le întoarcă. Nu vă panicați, orice problemă are și o soluție! O persoană apropiată o să vă dea un sfat bun. Încercați să nu fiți depresiv, iar totul va fi bine!

Scorpion. Reprezentanții acestui semn zodiacal vor începe o viață nouă în luna octombrie. Reușești să-ți schimbi anturajul, fapt care îți oferă multă energie pozitivă. Nu uita să ții cont de sfaturile unui prieten mai vechi care te va îndruma să faci o alegere ce-ți va aduce mai multe avantaje pe viitor. Luna octombrie va fi plină de succes atât pe planul sentimental, cât și pe planul profesional. Fii calm și rațional! Încearcă să dai importanță doar lucrurilor care îți aduc împlinire sufletească.

Săgetător. Pentru Săgetători se anunță o „ploaie cu bani” în luna octombrie. Dacă înainte te plictiseai din cauză că aveai prea mult timp și nu știai ce să faci cu el, acum ești prins în tot felul de activități care nu te mai lasă să respiri ca înainte. Trebuie să îți dedici mai mult timp. Citește o carte, bând un ceai gustos, iar bateriile tale se vor încărca la maximum!

Capricorn. De multe ori sunteți indecis, ba chiar dezechilibrat, din cauza unor probleme care vă apasă. Nu aveți deloc timp liber, sunteți prins în tot felul de activități. Aveți nevoie urgent de o vacanță. Încearcă să gândești pozitiv, totul va fi bine! Partenerul de viață ar trebui să fie mai înțelegător și să te susțină mai mult în tot ceea ce faci. La serviciu vei primi o mărire de salariu.

Vărsător. Pentru Vărsători, luna octombrie este asociată cu ieșirea acestora din zona de confort. Vărsătorii nu ar trebui să mai fie atât de egoiști. Încearcă să oferi mai multă dragoste și atenție familiei, prietenilor. Trebuie să faci, în sfârșit, o alegere corectă cu privire la un lucru important din viața ta. Luna octombrie îți va oferi un impuls atât de puternic, încât gândirea ta nu va mai fi aceeași. Fii echilibrat și respectă-ți mai mult partenerul de viață!

Pești. Peștii au o problemă cu gestionarea unor sume de bani. Rămâi rațional și nu cheltui banii pe lucruri care nu-ți vor fi atât de necesare. Ai grijă de sănătatea ta. Trebuie să practici mai mult sport și să elimini alimentele nesănătoase din viața ta. Încearcă să fii cât mai chibzuit!…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies