Homecompatibilitate zodii Iulie este o lună de foc pentru 7 zodii din punct de vedere financiar

Iulie este o lună de foc pentru 7 zodii din punct de vedere financiar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 747 views 3 minute timp de citit
Iulie este o luna de foc pentru 7 zodii din punct de vedere financiar
  • 7 zodii vor avea o lună de foc
  • Iulie va fi o lună decisivă din punct de vedere financiar

Taurii intră în afaceri dubioase, Leii cheltuiesc în exces pe cursuri sau lucruri imateriale iar Balanțele pun bani deoparte, conform horoscopului pentru luna iulie.

Berbec
În iulie primești bani nemunciți de la persoane cu care nu ești foarte apropiat. Este important să ai grijă la consecințe pentru că e posibil ca în spatele buneivoințe să se ascundă anumite intenții mai puțin cinstite.

Taur
În luna iulie ești tentat să intri în afaceri dubioase cu oameni care nu sunt ceea ce par. Dacă faci acest pas, este posibil să pierzi mulți bani sau să îi dai pe niște lucruri lipsite de valoare; valoarea este dată și augmentată doar de oamenii care doresc să te atragă în colaborare.

Gemeni
Cineva îți face o propunere cu implicații financiare care te intrigă în primă instanță dar care, dacă e să o judeci mai în amănunt, îți poate aduce multe beneficii. Nu te grăbi să iei decizii după o primă impresie.

Rac
Lucrurile nu sunt ceea ce par. Banii vin și se duc iar tu este posibil să rămâi cu unele cheltuieli pe care le tot amâni, fiind sigur că vei avea suficientă putere financiară ca să le acoperi pe toate.

Leu
Faci cheltuieli multe în luna iulie pe lucruri imateriale: poate sunt cursuri, spectacole sau informații. Este foarte bine ceea ce faci, dar vei fi tentat să aluneci în cheltuieli mari, pentru că te ia valul și nu mai faci diferența între util și inutil.

Fecioară
Simți că în luna iulie nu ai parte de bani și că tot ce ai făcut ca să îi obții a fost în zadar. E posibil să pierzi o sumă destul de semnificativă sau să ți se returneze cu mare întârziere. Sau e posibil să primești alte condiții decât te-ai așteptat.

Balanță
Chibzuit cum ești și neavând în luna iulie nici un eveniment care să te determine să cheltuiești mulți bani, reușești să economisești o sumă destul de frumoasă și ai curaj să îți faci planuri mărețe.

Scorpion
În luna iunie muncești mult dar și câștigi mult. După faptă și răsplată, așa că meriți să te relaxezi undeva în ultimele zile din lună pentru că bani vei avea din belșug. Poate pui și deoparte pentru zile negre.

Săgetător
În iulie dai bani dar îi dai cu folos. Fie că ajuți pe cineva din familie sau apropiat care are un eveniment sau nevoie de bani, fie că faci acte caritabile, banii pe care îi dai vor fi de mare ajutor. Și nu va întârzia nici răsplata, dar atunci când nu te vei aștepta.

Capricorn
În iulie este ca și cum ai alerga după o comoară. Te aventurezi în fel de fel de căutări, de cercetări și îți faci planuri, schițe, proiecte întregi, te gândești să implici și pe alții, pentru că întrevezi un câștig mare.

Vărsător
Primești sume frumoase de bani de pe urma unor proiecte în care te-ai implicat și tot ce îți dorești este ca oamenii care te-au ajutat să știe cât de mult îi apreciezi. Spre sfârșitul lunii iulie este posibil să cheltuiești cam mult într-o excursie.

Pești
O lună foarte palpitantă din punct de vedere financiar pentru că ți se promit anumite sume iar apoi afli că nu erau pentru tine. La scurt timp după lămurirea situației, chiar primești ceea ce ți se promisese inițial și debusolarea este maximă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed