Top 5 cei mai buni tătici în funcţie de zodie

Share

Având în vedere că nu toţi bărbaţii îşi doresc să fie tați, sau, cel puţin, nu până la o vârstă mai înaintată, instinctul lor patern este sau nu dezvoltat pe deplin în momentul în care sunt puşi în faţă faptului împlinit şi cu bebeluşul în braţe.

Ei bine, vom vedea în cele ce urmează care sunt cei mai buni tătici în funcţie de zodie pentru a observa modul acestora de “operare” şi a va confirma sau infirma dacă cel care va este alături face parte dintre aceştia.

  1. Taur

Nativii acestei zodii sunt părinţi foarte buni. Nu sunt dictatori înnăscuţi, ci, mai mult decât atât, vor căuta să se bucure de toate activităţile şi etapele din viaţa copilului, nefiind constrânși de reguli şi limite. Tatăl din zodia Taur își va răsfăța copilul, îl va călăuzi în toate demersurile sale şi se va implica atunci când vine vorba de educaţie. Se va lăsa pe sine de foarte multe ori şi va ceda în faţa cererilor celui mic, lucru deseori deranjant pentru mămică.

  1. Rac

Tatăl Rac este extrem de protectiv şi uneori exagerat de iubitor. De foarte puţine ori îşi va lăsa copilul de capul lui să se descurce în viaţă şi cu greutăţile pe care le poate întâmpina. Preferă să ducă el tot greul, să se sacrifice doar pentru bunăstarea copilului. Acesta pune foarte mare accent pe educaţie şi pe rezultate excepţionale, deoarece adoră să se mândrească cu ceea ce a crescut.

  1. Săgetător

Nativii acestei zodii sunt prin excelenţă libertini, aşa că îşi vor creşte copiii după aceleaşi principii de viaţă. Le vor acorda destul de multă încredere şi înţelegere pentru a se descurca pe cont propriu şi a lua propriile decizii. Le vor fi cei mai buni prieteni şi vor încerca să se înţeleagă cu cei mici. Chiar dacă toate acestea pot da rezultate, va fi mai sigur dacă mama se va implica în privința aplicării pedepselor şi stabilirii regulilor.

  1. Peşti

Peştii sunt fiinţe foarte calme, calde şi iubitoare. Ca tați, vor fi cei care vor găzdui cele mai multe petreceri, unde prietenii copiilor se vor simţi ca acasă. Nu se prea descurcă ei cu disciplina, însă pentru asta sunt mămicile. Îşi vor călăuzi copilul mai mult spre latura artistică şi-l vor împinge spre tot felul de activităţi, il vor stimula din toate punctele de vedere pentru a alege exact ceea ce i se potriveşte şi-l face fericit…

  1. Leu

Leul va fi un tătic excepţional, chiar dacă se află pe ultimul loc în topul nostru, din simplul motiv că, încă din momentul în care va veni pe lume primul copil, se va schimba întru totul. Prioritățile lui vor fi fericirea şi bunăstarea celui mic, şi va face orice este necesar, orice sacrificiu pentru a-i asigura zâmbetul pe buze şi un viitor strălucit. Se axează pe situaţia lui financiară, materială, însă nu va lăsa la o parte şi educaţia. Când vine vorba de reguli şi disciplinare, cine poate face acest lucru mai bine decât un Leu?

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news