HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai curate zodii

Top 5 cele mai curate zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Top-5-cele-mai-curate-zodii.jpg

Curățenia este o stare de confort și este în interesul nostru să ne păstrăm mintea, corpul, casa curate. Într-un mediu dezordonat și murdar nu se poate lucra, pentru că scade capacitatea de concentrare. Mai ales dacă ești o persoană care lucrează într-un domeniu creativ ai nevoie de ordine și curățenie pe birou.

Imaginează-ți un scenariu când muncești pe o masă dezordonată și murdară cu mâncare. Îți distruge materialele și afectează buna dispoziție. A fi o persoană curată nu înseamnă obsesie. Faptul că strângi în urma ta și ai un look îngrijit nu poate decât să lase o impresie bună celorlalți. Curățenia înseamnă respect față de mediu, de ceilalți și de tine însuți.

Berbec

Pentru Berbeci, curățenia înseamnă bun-simț. Când merg în vizită la cineva se descalță și încearcă să nu facă prea mare deranj. Femeile Berbec au în geantă o adevărată trusă de igienă: gel de mâini, șervețele umede, șervețele uscate etc. Berbecii se relaxează făcând curățenie și își fac munca mai plăcută cu un birou ordonat și creativ. Nu fac curățenie generală zilnic, dar știu să o păstreze. Fiecare lucru are locul lui pentru a putea fi găsit cu ușurință și nu își umplu casa cu obiecte inutile.

Gemeni

Gemenii se trezesc în zori pentru a avea timp de curățenie. Dușul de dimineață este o regulă pentru ei și nu își pot bea cafeaua într-o bucătărie murdară. Nativii Gemeni strâng mizeria făcută de alții pentru că nu suportă un mediu murdar. Cele mai comune certuri cu colegii de apartament sunt din cauza curățeniei. Nu aruncă ambalaje pe stradă, preferă să își umple buzunarele cu hârtii și să le arunce acasă. Gemenilor nu le place să doarmă la altcineva, sunt dependenți de camera lor și propria pernă.

Fecioară

Cea mai mare frică a Fecioarelor este să rămână fără apă caldă. Igiena este foarte importantă, iar după o zi grea de muncă nativii Fecioară se relaxează cu o baie fierbinte. În general, Fecioarele preferă să locuiască singure, pentru a nu se certa cu colegii de apartament din cauza curățeniei. În timpul liber își organizează lucrurile, fac liste de cumpărături și aruncă toate obiectele inutile care s-au adunat de-a lungul săptămânii.

Scorpion

Scorpionii s-au născut cu gelul antibacterian în mână. Ei consideră că mâinile sunt cele mai murdare și trebuie acordată o mai mare atenție. Înaintea fiecărei mese se spală pe mâini, iar dacă se întâmplă să aibă musafiri, fac sugestii subtile despre asta. Nu este greu să mulțumești un Scorpion când vine vorba de cadouri. Cumpără-i un aspirator și va fi fericit!

Vărsător

Bărbații Vărsător sunt bucătari excelenți, iar de curățenie se ocupă tot ei. Au bunul-simț să strângă după ei mizeria, iar dacă se întâmplă să aibă animale de companie, nici nu se observă. Curățenia este ca o religie și o practică zilnic. Adoră să facă schimbări în casă și să mute obiectele dintr-o parte în alta, păstrând ordinea în același timp. Curățenia este un adevărat ritual pentru ei și nu acceptă să le umble altcineva în lucruri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed