HomeHoroscopcompatibilitate zodii Top 5 cele mai leneșe zodii

Top 5 cele mai leneșe zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views 3 minute timp de citit

Productivitatea se măsoară în predarea proiectelor la timp și modul de lucru. Demult, oamenii erau obligați să se concentreze strict pe muncă, iar singura responsabilitate să le fie proiectele. Nu aveau voie să jongleze cu ideile.

Astăzi, mulți șefi încurajează echipa de lucru să fie creativă, fericită, sociabilă, energică pentru a ajunge la productivitate. Acest nou sistem evită stresul și epuizarea psihică în rândul angajaților. Cu toate acestea, unele persoane nu reușesc să ajungă la nivelul maxim de productivitate și se bazează pe alții să le termine treburile.

Rac

Racii nu sunt motivați de nimic, nici de banii pe care urmează să îi primească la sfârșitul lunii în funcție de cât au muncit. Stările rele de plictiseală sunt incontrolabile și nu știu cum să își lase sentimentele la o parte în timpul muncii. Nu își fac un plan pentru a-și atinge scopurile și se împiedică de greșeli. Sunt stresați și nu știu ce vor de la viață, așa că preferă să se retragă într-un colț.

Fecioară

Fecioarelor le place să doarmă până târziu și amână cât pot de mult predarea proiectelor. Nu se chinuie să muncească prea mult și nu se simt prost când nu sfârșesc un lucru. Când vine vorba de abilitățile de a lucra, nativii Fecioară consideră că e mai bine să fie modești și realiști, spre deosebire de oamenii de succes care aspiră spre standarde mai înalte. Cu asemenea motivație, tind să își micșoreze productivitatea.

Taur

Pentru a-și satisface lenea, Taurii lasă proiectele importante la sfârșit, în speranța că o minune le va rezolva. Se mint singuri că ziua de mâine le va aduce maximum de energie, iar acum e mai bine să se odihnească. Își privesc activitățile cu frică și se feresc de sarcinile prea mari. Consideră că nu totul depinde de ei și se va ivi la un moment dat cineva care să îi scoată din necazuri.

Scorpion

Scorpionii își rezolvă sarcinile într-un mod lent și se lasă distrași de zgomote și activitățile din jur. Nu evită să intre pe internet ori de câte ori au ocazia sau să vorbească prin mesaje. Preferă să se plângă de munca grea pe care o depun, în loc să o rezolve. Nu își stabilesc termene-limită de predare a proiectelor și își iau pauze lungi. Se plictisesc repede, dar nu vor să își schimbe rutina de lenevit. Când vor să se apuce de treabă, își doresc să facă totul dintr-odată. Se enervează și renunță…

Balanță

Weekendurile îi prind pe nativii Balanță cu proiectele neterminate. Totuși, preferă să stea toată ziua în pijamale și să se uite la televizor. Relaxarea mintală este potrivită pentru o săptămână în care au muncit din greu însă Balanțele consideră că o zi liberă este meritată. Nu știu să își împartă timpul între familie, distracție și muncă. De fapt, nu îl împart deloc. Acești nativi sunt dezorganizați și stresați, dar nici nu renunță la micile plăceri, cum ar fi internetul. Nu își valorifică timpul liber, pentru că sunt leneși și amână lucrurile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed