Home Horoscopcompatibilitate zodii Top 5 zodii care îşi vor găsi marea iubire pe Facebook

Top 5 zodii care îşi vor găsi marea iubire pe Facebook

autor Elena Yvette
1738 vizualizari

Cu toţii suntem conştienţi de impactul pe care reţeaua de socializare Facebook il are asupra noastră, a tuturor. Facebook a devenit mai mult decât un spaţiu virtual, Facebook a devenit un mod de viaţă, un stil.

Pe Facebook mâncăm, discutăm şi, nu în ultimul rând, ne îndrăgostim. Foarte multe persoane şi-au găsit jumătatea prin intermediul Facebook-ului, iar acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des. Haideţi să vedem care sunt cele cinci zodii predispuse să îşi găsească marea iubire pe Facebook.

5. Zodia Săgetător este una dintre zodiile sociabile. Odată ce ai reuşit să iniţiezi o discuţie cu această zodie, lucrurile pot trece într-o altă etapă. Îndrăgostit de cuvinte, Săgetătorul are şanse mari să îşi găsească marea iubire prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Primul „obstacol” de trecut pentru ca Săgetătorul să vrea mai mult decât o discuţie virtuală este, oricât de superficial ar părea, aspectul plăcut al interlocutorului. Dacă nu deţii o figură frumoasă, niciun Săgetător nu va sta la discuţii cu tine, chiar dacă asta l-ar putea face să rateze o iubire.

4. Gemenii se pot îndrăgosti foarte uşor dacă ştii să foloseşti cuvintele potrivite. Facebook-ul este un spaţiu foarte potrivit pentru o persoană în zodia Gemeni care este în căutarea marii iubiri. Pe Facebook are ocazia să renunţe la inhibiţii şi să spună tot ce gândeşte, iar asta îl poate ajuta mult. Dacă partenerul de conversaţie dovedeşte inteligenţă şi perspicacitate, Gemenii sunt ca şi cuceriţi.

3. Pe locul 3 în topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire pe Facebook se află Taurul. Impulsiv cum este el, nu va ezita să intre într-o conversaţie cu o persoană pe care nu o cunoaşte în viaţa reală. Atât timp cât Taurul se va arăta cumpătat şi va aştepta să cunoască în mare parte persoana cu care discută pe Facebook, sunt şanse mari ca între cei doi să se înfiripe o frumoasă şi trainică poveste de dragoste.

2. Şanse mari să îşi găsească marea iubire pe cea mai populară reţea de socializare are şi Scorpionul. Dacă e vorba de o cunoştinţă veche cu care nu a discutat de ceva timp şi intră acum în contact sau dacă e pur şi simplu o persoană necunoscută, este mai puţin important. Scorpionul se va îndrăgosti imediat ce persoana respectiva va arăta că deţine arta cuvintelor şi îl va impresiona cu capacitatea sa de a conversa pe orice temă. Cel mai important lucru pentru Scorpion este să aibă mereu subiecte de discuţie şi să nu se plictisească…

1. Pe Facebook este loc şi pentru Leu să se îndrăgostească. Dacă găseşte un partener de discuţie care să denote inteligenţă şi să arate şi bine în pozele postate, Leul nu va ezita să aibă el iniţiativa. Nu are nevoie de multe ore de discuţii, ci doar de un semn de la interlocutor că amândoi îşi doresc acelaşi lucru. Dragostea îi bate Leului la uşă sau, mai bine zis, îl aşteaptă pe chat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies