Homecompatibilitate zodii Weekend plin de gânduri pentru 4 zodii. Lăsați trecutul în urmă, deoarece, doar așa, vă veți vindeca

Weekend plin de gânduri pentru 4 zodii. Lăsați trecutul în urmă, deoarece, doar așa, vă veți vindeca

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 481 views 3 minute timp de citit
Weekend plin de ganduri pentru 4 zodii. Lasati trecutul in urma, deoarece, doar asa, va veti vindeca
  • Berbecii se gândesc să renunțe la locul de muncă actual
  • Racii vor să își ocupe timpul cu diferite activități
  • Balanțele își vor învinge o frică

Taurii au rămas dezamăgiți de atitudinea pe care o persoană a avut-o, Leii trebuie să accepte faptul că trecutul nu mai poate fi schimbat, iar Scorpionii au suferit mult de-a lungul timpului.

Berbec
Berbecii se gândesc să renunțe la locul de muncă actual, deoarece nu mai sunt mulțumiți de modul în care lucrurile se desfășoară, dar parcă îi țin prea multe amintiri de acel loc. Nativii se vor mai gândi, deoarece nu vor să ia o decizie pripită.

Taur
Taurii au rămas dezamăgiți de atitudinea pe care o persoană a avut-o, motiv pentru care încă nu pot trece peste acest lucru. Cu cât se vor distanța mai mult, cu atât rana se va închide mai repede.

Gemeni
Gemenii s-ar putea să facă un pas greșit, care îi va costa destul de mult de aici înainte. Nativii trebuie să o ia pas cu pas și să nu uite de ceea ce și-au propus să găsească la finalul drumului.

Rac
Racii vor să își ocupe timpul cu diferite activități, pentru a uita de problemele de acasă. Nativii au nevoie de ceva care să îi distragă, însă trebuie să aleagă atent.

Leu
Leii trebuie să accepte faptul că trecutul nu mai poate fi schimbat și trebuie să își asume greșelile pe care le-au făcut. Doar lăsând stările neplăcute la o parte, se vor putea vindeca.

Fecioară
Fecioarele se vor adapta extrem de ușor în noul mediu, ceea ce le va face să se simtă foarte bine, chiar și în mijlocul a zeci de străini.

Balanță
Balanțele își vor învinge o frică, ceea ce le va da foarte multă încredere în ele și se vor simți mai mândre ca niciodată de marea realizare.

Scorpion
Scorpionii au suferit mult de-a lungul timpului și nu din cauza lor, ceea ce îi face să nu poată ierta aceste lucruri persoanei vinovate. În cele din urmă, nativii vor trebui să nu se mai gândească atât la ce s-a întâmplat și să meargă mai departe.

Săgetător
Săgetătorii vor primi o întrebare care îi va lăsa cu gura căscată, dar care îi va provoca să gândească lucrurile în profunzime. Aceștia vor învăța lucruri noi și se vor documenta mai mult despre subiectul respectiv.

Capricorn
Capricornii se vor pune pe analizat persoanele din jur, fiind convinși de faptul că părerea pe care și-o vor face de prima dată este cea corectă. Dacă vor sta de vorbă cu persoanele respective, vor avea o surpriză care îi va uimi.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să se comporte ca și când nu cunosc persoanele care i-au rănit, pentru a nu mai avea nicio legătură cu ele și pentru ca toxicitatea acestora să nu mai persiste în viața nativilor.

Pești
Peștii vor propune o întâlnire partenerului de cuplu, pentru a-și cere iertare în urma unor reacții mai urâte pe care le-au avut și pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce face pentru ei…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed