Homecompatibilitate zodii Zodiile vor avea o zi cu mici tensiuni în cuplu, dar, cu ponturi de la astre, puteți ieși învingători

Zodiile vor avea o zi cu mici tensiuni în cuplu, dar, cu ponturi de la astre, puteți ieși învingători

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 776 views
Zodiile vor avea o zi cu mici tensiuni in cuplu, dar, cu ponturi de la astre, puteti iesi invingatori

Racii nu vor avea prea multă răbdare în perioada următoare, balanțele vor încerca să facă planuri de viitor alături de persoana iubită, dar nu vor ajunge la același numitor comun, iar peștii întâmpină anumite dificultăți în relația de cuplu, deoarece nu pot ține pasul cu toate cerințele pe care partenerul le are.

Berbec
Berbecii vor întâmpina unele probleme de comunicare în relație, dar astrele îi vor sfătui să fie mult mai calmi. Odată ce vor schimba modul în care vor aborda problemele, aceștia vor vedea că soluțiile vor veni rapid.

Taur
Taurii simt că nu se mai regăsesc alături de persoana cu care se află într-o relație, motiv pentru care vor decide să încheie povestea de iubire. Nativii nu vor avea resentimente și își vor da tot timpul necesar pentru a se vindeca.

Gemeni
Gemenii vor fi sfătuiți de către astre să aibă o discuție serioasă cu partenerul de cuplu, dacă simt că nu mai ajung la un numitor comun. Stresul de care au parte amândoi este destul de mare, iar acest lucru a intervenit neplăcut.

Rac
Racii nu vor avea prea multă răbdare în perioada următoare, lucru ce se va resimți și în relația de cuplu. Nativilor le va fi extrem de greu să comunice cu partenerul și vor cere sfatul unei persoane cu mai multă experiență.

Leu
Leii vor fi sfătuiți de către astre să aibă foarte mare atenție în relația de cuplu la modul în care pun problema, deoarece aceștia au tendința de a impune ideile pe care le au.

Fecioară
Fecioarele pot evita foarte ușor tensiunile din cuplu, dacă învață să fie mai atenți și la nevoile partenerului și să nu le mai pună pe ale lor pe primul plan. Nativii se vor putea bucura, în acest fel, de mult mai multă armonie.

Balanță
Balanțele vor încerca să facă planuri de viitor alături de persoana iubită, dar nu vor ajunge la același numitor comun în anumite ipostaze. Tocmai din acest motiv, nativilor le va fi destul de greu să discute cu partenerul.

Scorpion
Scorpionii vor avea parte de mici tensiuni în relație, dar nici ei nu vor ști care este motivul pentru care se tot iau de persoana iubită. Nativilor le va fi destul de greu să se liniștească, dar vor trebui să facă acest lucru.

Săgetător
Săgetătorii se vor gândi să facă pasul cel mare în relație, dar, pentru că propunerea nu a venit de la partenerul de cuplu, vor încerca să deschidă ei subiectul. Nativii sunt sfătuiți să mai aibă răbdare, deoarece partenerul are în plan acest aspect.

Capricorn
Capricornii își doresc ceva, iar partenerul de cuplu vrea altceva, motiv pentru care vor exista destul de multe discuții în contradictoriu. Nativii sunt sfătuiți să se liniștească și să observe cât de mărunte sunt subiectele de la care încep certurile.

Vărsător
Vărsătorii au parte de o relație destul de frumoasă, dar care, pe alocuri, scârțâie din cauza fricilor pe care nativii le au. Astrele îi sfătuiesc pe aceștia să se liniștească și să aibă mai multă încredere în partener.

Pești
Peștii întâmpină anumite dificultăți în relația de cuplu, deoarece nu pot ține pasul cu toate cerințele pe care partenerul le are. Aceștia sunt sfătuiți să fie mai atenți la ele și să încerce să depună mai mult efort…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed