HomeHoroscop De ce să te ferești de Berbeci în dragoste

De ce să te ferești de Berbeci în dragoste

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/11/De-ce-sa-te-feresti-de-Berbeci-in-dragoste.jpg

Un lucru este cert: nativii din zodia Berbec nu sunt statornici. Ei știu ce își doresc și fac tot posibilul pe a obține acel lucru însă relațiile nu se află pe lista priorităților lor. Află în continuare de ce ar fi bine să te ferești de Berbeci în dragoste!

Personalitatea Berbecului este extrem de energică și de dinamică. El este întotdeauna orientat spre progres și caută să se dezvolte permanent din toate punctele de vedere. Preferă să trăiască momentul mai mult decât să încerce să găsească o semnificație profundă pentru lucrurile care i se întâmplă. Mai mult decât atât, nativul din zodia Berbec nu va pune niciodată accent pe părerile celor din jur și se va ghida mereu după propriile instincte. Cu toate acestea, se irită destul de repede atunci când persoanele apropiate îl percep într-un mod greșit.

În dragoste, Berbecii sunt cunoscuți ca fiind aventurieri înnăscuți. Sunt dornici să exploreze și adoră să fie în centrul atenției. Toate acestea nu pot fi considerate defecte. Totuși, atunci când sunt raportate la o relație de dragoste, pot constitui o problemă. Berbecii nu sunt obișnuiți să stea prea mult într-un singur loc. Vor fugi întotdeauna de o relație ce a devenit monotonă pentru ei, fără a încerca să repare ceva.

Chiar dacă astăzi ai o relație cu un Berbec și păreți extrem de fericiți împreună, să nu te uimească faptul că mâine te va părăsi. Atenția unui nativ din zodia Berbec poate fi distrasă foarte ușor. El nu este obișnuit să își îndrepte atenția spre o singură persoană prea mult timp. Dat fiind spiritul său aventurier, el caută lucruri care să îi aducă anumite satisfacții pe moment, mai mult decât să îi aducă statornicie și siguranță într-o relație.

Berbecii nu sunt obișnuiți să investească prea multe sentimente și tocmai de aceea reușesc să se detașeze cu ușurință de ceea ce părea că sunt foarte atașați. Ei nu vor înșela, însă te vor răni cu indiferența lor. Se ghidează doar după ceea ce simt că le va aduce fericirea în acel moment, chiar dacă asta ar însemna să îi rănească pe cei care s-au atașat de ei. Nu consideră că relațiile trebuie să constituie o prioritate. Mai mult, nativii din zodia Berbec sunt de părere că nicio persoană nu este de neînlocuit… cu excepția lor. Sunt orientați spre propria dezvoltare și dau dovadă de mult egoism în relațiile cu cei din jur. Vor să fie admirați, dar se plictisesc repede atunci când nu mai găsesc nimic nou de descoperit la persoana de lângă ei…

Un Berbec este foarte iubitor, curios și deschis. Din păcate, firea sa dificilă nu îl ajută să construiască relații serioase de lungă durată. Berbecul are nevoie alături de o persoană care să îl tempereze și să îi stârnească interesul în permanență. Nu i se pot impune restricții și nu ține cont de părerile din jur atunci când își dorește să realizeze ceva. Siguranța într-o relație cu un Berbec se află sub semnul întrebării și nu vei ști niciodată dacă ceea ce simte cu adevărat pentru tine este real și va fi pentru totdeauna sau dacă va fi încă o aventură trecută pe lista sa.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed