HomeHoroscop dragoste Cum să treci peste o despărţire ȋn funcţie de zodie

Cum să treci peste o despărţire ȋn funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Cum sa treci peste o despartire in functie de zodie

Cine a spus că despărţirile sunt ușoare? Deși este unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care toţi trecem, există modalităţi prin care putem să ne revenim mult mai ușor. Ţineţi cont de sfaturile pentru fiecare zodie ȋn parte și vă veţi recupera buna dispoziţie mult mai repede!

Berbec

Mai ţineţi minte toate planurile pe care doreaţi să le materializaţi și toate dorinţele pe care voiaţi să le duceţi la bun sfârșit? Acesta este momentul oportun. Nu staţi ȋn casă și plângeţi, ci ocupaţi-vă de propriile proiecte!

Zodia voastră este cunoscută ca fiind una dintre cele mai hotărâte și puternice, așa că dovediţi asta și ȋn momentele dificile.

Transformaţi-vă ȋn realitate toate planurile și veţi vedea cu câtă ușurinţă veţi uita de relaţiile eșuate!

Taur

Chiar dacă sunteţi o persoană extrem de puternică, aveţi ceva dificultăţi ȋn a trece peste o despărţire. Dar nu vă faceţi griji; natura este prietena voastră.

Sunaţi-vă cele mai bune prietene și mergeţi la o plimbare prin natură sau, chiar mai bine, plecaţi câteva zile ȋntr-o mini vacanţă. Nimic nu vă va face mai bine decât o deconectare de la rutină și explorarea unor locuri noi.

Luaţi-vă o vacanţă și lăsaţi să se piardă toate sentimentele negative!

Gemeni

„Schimbarea” este cuvântul-cheie pentru voi. Ȋncercaţi un nou look, ȋmbunătăţiţi-vă garderoba, cumpăraţi-vă o nouă bijuterie sau, de ce nu, apucaţi-vă de un sport.

Ȋnlocuiţi rutina cu ceva nou, fresh și veţi simţi cum toate sentimentele legate de vechea relaţie vor dispărea. Aveţi curajul să faceţi o schimbare pe toate planurile și vă veţi simţi eliberate!

Rac

Sunteţi de departe cea mai sensibilă zodie și o despărţire vă poate pune la pământ cu adevărat. Nu vă interiorizaţi, ci vorbiţi despre momentul prin care treceţi! Prietenii vă sunt aproape, la fel și familia. Nu vă lăsaţi copleșite de emoţii și destăinuiţi-vă celor ȋn care aveţi ȋncredere.

Cereţi sfaturi, fiţi deschise, aveţi ȋncredere ȋn cei apropiaţi și veţi trece cu bine peste despărţire!

Leu

Emanaţi senzualitate peste tot ȋn jurul vostru și veţi observa cu câtă ușurinţă vă faceţi remarcate. Nimic nu vă face să vă simţi mai puternice și mai ȋnfloritoare decât multitudinea ochilor aţintiţi asupra voastră.

Ce contează că relaţia s-a ȋncheiat?! Profitaţi de tot magnetismul pe care ȋl aveţi și flirtaţi! Nimeni nu poate să vă reziste și veţi vedea cât de repede puteţi ȋncepe o altă relaţie.

Fecioară

Dacă vreţi să treceţi peste despărţire cât mai repede, nu trebuie să vă ȋnvinovăţiţi pentru ceea ce s-a ȋntâmplat. A fost doar o experienţă neplăcută ce a venit la pachet cu o lecţie importantă de viaţă.

Dacă veţi continua să vă asumaţi toate greșelile din timpul relaţiei, rezultatul va fi unul dezastruos. Priviţi ȋncrezătoare către viitor și nu vă mai ȋnvinovăţiţi pentru eșecul relaţiei!

Pentru a trece mai repede peste despărţire, detașaţi-vă de stările negative pe care le aveţi și luaţi-o de la capăt!

Balanţă

Ȋncercaţi să vă transpuneţi sentimentele negative pe care le aveţi după o despărţire ȋn ceva creativ. Scrieţi un cântec, o poezie, desenaţi, pictaţi. Găsiţi un echilibru ȋntre artă și sentimentele voastre.

Nu vă ȋnfuriaţi și nici nu vă lăsaţi copleșite de stările negative pe care le trăiţi. Dacă nu puteţi compune ceva, lăsaţi-vă purtate de operele celorlalţi și evadaţi ȋn lumea artei.

Acest lucru poate fi benefic stării voastre și vă poate ajuta să vă reveniţi mai repede decât credeţi.

Scorpion

Firi pasionale, Scorpionii se implică ȋn relaţiile lor, dar asta nu ȋnseamnă că ele nu pot lua sfârșit. Deși aveţi tendinţa de a vă răzbuna, mai bine concentraţi-vă pe alte lucruri. Cel mai bun mod de a trece peste o despărţire este să ieșiţi, să vă distraţi și să cunoașteţi oameni noi.

Veţi vedea câţi bărbaţi vă dădeau deja târcoale și veţi ȋnţelege că o puteţi lua oricând de le capăt cu o nouă relaţie. Mulţi admiratori vor prinde acum curaj, odată ce sunteţi singure, și este un bun prilej pentru a lăsa ȋn spate relaţia ce tocmai s-a ȋncheiat.

Săgetător

Sunteţi unele dintre persoanele care trec cel mai ușor peste o despărţire, iar lucrul acesta vă ajută foarte mult. Nu trebuie să vă faceţi prea multe griji despre modul ȋn care vă veţi reveni, deoarece știţi deja secretul.

Totuși, ar fi bine să vă axaţi pe diferite proiecte o perioadă, pentru a nu vă copleși stările de tristeţe și nostalgie care sunt inevitabile.

Aveţi ȋncredere ȋn propria persoană și trăiţi-vă viaţa la maximum!

Capricorn

Singurul lucru ce vă ţine pe loc din a vă reveni este predispoziţia către depresie. Sunteţi copleșite de multe sentimente negative care, din păcate, nu vă dau liniște.

Aveţi tendinţa să dramatizaţi și să vă gândiţi mult prea mult la motivele care v-au adus ȋn această situaţie. Nu este vina voastră, ci, pur și simplu, așa a fost să fie.

Axaţi-vă pe voi ȋnsevă, pe proiectele voastre, iar persoana potrivită ȋși va face apariţia la momentul oportun!

Vărsător

Ce a fost a fost. Viaţa merge ȋnainte și la fel trebuie să faceţi și voi. Deși sunteţi cunoscute pentru sensibilitatea de care daţi dovadă, trebuie să ȋnvăţaţi să fiţi mai puternice.

Despărţirile vă dau mari bătăi de cap și aveţi tendinţa de a ţine legătura cu fostul. Dacă vreţi ca suferinţa să se termine, nu ȋl mai căutaţi și nici nu ȋl mai urmăriţi pe reţelele de socializare.

Opriţi-vă din a vă mai face rău și ȋndreptaţi-vă atenţia către altceva!

Pești

Deși aveţi o fire calculată și o personalitate puternică, despărţirile nu vă fac să reacţionaţi prea bine. Vă ȋnchideţi ȋn voi însevă mai mult decât este cazul și nu vreţi să vedeţi pe nimeni.

Pentru a nu intra ȋn depresie, apelaţi la yoga, psihologi sau meditaţii. Sunt o bună modalitate de a vă liniști și a vă reda optimismul care vă caracterizează…

Lucraţi cu voi ȋnsevă și cu propriile emoţii și veţi trece cu brio peste despărţire!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed