Home HoroscopHoroscop dragoste Horoscop dragoste Fecioara

Horoscop dragoste Fecioara

autor Elena Yvette
861 views

2014 este un an destul de linistit si armonios pentru Fecioare. In acest an nativii vor reusi mai mult decat oricand sa obtina o stare de echilibru in viata sentimentala. Sunt mai comunicativi decat altadata si vor reusi sa-si deschida sufletul in fata partenerilor de viata.

Horoscop dragoste fecioara 2015

Fecioarele sunt atrase de persoane interesante si mai ales foarte inteligente. Vor descoperi ca persoana de langa ei este exact ceea ce cauta. Poate pana acum au fost prea ocupati cu celelalte responsabilitati si nu au vazut ce era atat de evident. Acum realizeaza cat de norocosi sunt sa aiba langa ei o asemenea iubire.

Nativii se simt mai dezinhibati ca de obicei. Vor sa-si etaleze calitatile si sa-si demonstreze puterea de seductie. Vorbesc putin si bine si reusesc sa captiveze imediat audienta.

Astfel, si nativii singuri au posibilitatea sa intalneasca o persoana speciala cu care pot chiar incepe o relatia ce se va dovedi a fi de lunga durata. Sunt ingeniosi si vor demonstra asta de-a lungul anului.

Neptun in casa cuplului ii face pe cei nascuti sub semnul Fecioarei sa fie uneori si romantici si poate chiar naivi. Exista si posibilitatea sa intalneasca si sa se indragosteasca de persoana nepotrivita. Daca realizeaza din timp cu cine au de-a face nu vor fi raniti.

In 2014 Fecioarele il au in casa iubirii pe Pluto. Asta inseamna ca nativii isi vor dori sa experimenteze lucruri noi in plan sexual. Au fantezii si acestea incep sa iasa la iveala. Daca persoana de langa ei este la fel de deschisa spre nou atunci aceste fantezii vor putea fi puse in practica. Rezultatul? O viata sentimentala mult mai intensa si o relatie mult mai stabila.

A doua jumatate a anului nu aduce schimbari semnificative in plan sentimental. Si lunile de vara sunt bune din punct de vedere al relatiei de cuplu.

Lunile de toamna pot veni cu cateva mici probleme si discutii in pereche. Se anunta si cateva dezamagiri si esecuri dar lucrurile nu stau chiar rau. Toate aceste probleme, discutii si dezamagiri pot fi cu usurinta depasite daca relatia este stabila. Totul are rezolvare.

Anul este destul de norocos din punct de vedere amoros. Apar multe intamplari pozitive si multe situatii fericite dar si cateva aspecte negative ce umbresc aceasta fericire.
Fecioarele sunt persoane puternice care nu se lasa doborate usor asa ca toate dificultatile pot fi lasate in urma.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed