Home Horoscop Horoscop Fecioara Azi – 16 Decembrie 2019

Horoscop Fecioara Azi – 16 Decembrie 2019

autor Elena Yvette
688 vizualizari
Horoscop Fecioara Azi
loading...

horoscop fecioara azi

Horoscop Fecioara Azi: 

Nativul Fecioară nu își va face griji astăzi în privința sănătății sau a banilor, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019. Încă de dimineață se arată o zi favorabilă pentru acest nativ, astfel că o veste îi aduce zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei, lucrurile se schimbă. Treburile casnice au prioritate pentru Fecioară, la insistența partenerului de viață.

Fecioarele vor face astăzi marele pas. Partenerul de viaţă se hotărăște că este momentul oportun pentru a începe planurile de nuntă şi a mări familia cu încă un membru. Astfel că Fecioarele îşi vor petrece întreaga zi stând pe canapea şi visând cu ochii deschiși la ceea ce va urma să se întâmple. Ar fi bine să notați câte ceva şi într-o agendă, pentru a nu pierde din vedere unele detalii extrem de importante.

Trebuie să învățați să vă înfrânați pornirile nervoase și eventualele accese de furie, mai ales atunci când vine vorba de partenerul de viață. Acesta se poate simți persecutat și nevoit să vi se supună. Odată ce veți dobândi aptitudinea de a vă controla, veți fi mai liniștit, mai focalizat pe planuri și proiecte noi, potrivit horoscop zilnic 16 Decembrie 2019.

Horoscop Berbec Azi

Horoscop Taur Azi

Horoscop Gemeni Azi

Horoscop Rac Azi

Horoscop Leu Azi

Horoscop Fecioara Azi

Horoscop Balanta Azi

Horoscop Scorpion Azi

Horoscop Sagetator Azi

Horoscop Capricorn Azi

Horoscop Varsator Azi

Horoscop Pesti Azi

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!