HomeMesaje si SMS-uri 50 de mesaje de la mulți ani pentru Sfânta Ana – Urări de „La mulți ani!” de Sfânta Ana

50 de mesaje de la mulți ani pentru Sfânta Ana – Urări de „La mulți ani!” de Sfânta Ana

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 365 views 13 minute timp de citit
50 de mesaje de la multi ani pentru Sfanta Ana - Idei de urari personalizate pentru ziua de nastere a celor dragi
 • Mesaje de la multi ani pentru Sfânta Ana
 • Urări pentru Sfânta Ana
 • Idei de mesaje pentru Sfânta Ana

O selecție de 50 de mesaje de la multi ani personalizate, care pot fi adaptate în funcție de relația pe care o aveți cu persoana sărbătorită.

Dacă aveți prieteni, membri ai familiei sau cunoștințe care poartă numele de Ana și doriți să le transmiteți cele mai frumoase gânduri de „La mulți ani!”, atunci sunteți în locul potrivit. În acest articol vă prezentăm o selecție de mesaje de „La mulți ani!” pentru Sfânta Ana, care să o facă să se simtă specială și iubită în ziua ei de naștere. Fie că este vorba de mesaje simple și sincere sau de urări mai elaborare și pline de emoție, aceste mesaje de la multi ani pentru Sfânta Ana vor aduce zâmbete și bucurie în sufletul persoanei dragi. Așadar, nu ezitați să vă inspirați din aceste sugestii și să personalizați mesajele în funcție de relația pe care o aveți cu Sfânta Ana.

 1. „La mulți ani, Ana! Sărbătorește ziua ta de naștere cu bucurie și optimism și să ți se îndeplinească toate visele și aspirațiile!”
 2. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim multă fericire, iubire și sănătate. Să îți fie mereu aproape cei dragi și să ai parte de o viață plină de realizări!”
 3. „La mulți ani, Ana! Să ai mereu zâmbetul pe buze, optimismul în inimă și forța de a depăși orice obstacol. Să fii fericită și împlinită în tot ceea ce faci!”
 4. „Dragele noastre Ane, vă dorim un sincer „La mulți ani!” cu multă iubire, sănătate și bucurii alături de cei dragi. Să aveți parte de o zi de naștere minunată și o viață plină de satisfacții!”
 5. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multe momente de fericire, să îți îndeplinești toate dorințele și să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care viața ți le oferă!”
 6. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere îți dorim să fii mereu fericită și să ai parte de multă iubire și sănătate în viața ta. Să ai parte de o zi minunată alături de cei dragi!”
 7. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să fii mereu încărcată de energie, optimism și zâmbetul pe buze. Să ai parte de o viață plină de împliniri și bucurii!”
 8. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de toată bucuria, fericirea și împlinirea pe care ți le dorești. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire în viața ta!”
 9. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim o zi minunată alături de familie și prieteni dragi. Să ai parte de multă sănătate și de toate lucrurile frumoase pe care viața ți le poate oferi!”
 10. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de o zi de naștere plină de surprize, momente de bucurie și zâmbete. Să fii mereu ferită de necazuri și să îți găsești întotdeauna împlinirea în tot ceea ce faci!”
 11. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de multe realizări, să îți atingi toate obiectivele și să te bucuri de toate succesele pe care le vei obține în viață. Să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 12. „Draga noastră Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă iubire, compasiune și bunătate în suflet. Să fii mereu aproape de cei dragi și să te bucuri de tot ceea ce viața îți oferă!”
 13. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de multă inspirație, creativitate și putere de a-ți urma visurile. Să fii mereu motivată și să îți atingi toate obiectivele pe care le ai în viață!”
 14. „La mulți ani, Ana! Să îți găsești întotdeauna puterea și curajul de a-ți urma visurile, de a face ceea ce îți place și de a fi tu însăți. Să ai parte de multă fericire și satisfacție în tot ceea ce faci!”
 15. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă liniște, pace și armonie în suflet. Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și de gânduri frumoase. La mulți ani!”
 16. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu binecuvântată cu multă iubire și căldură în suflet. Să îți atingi toate visele și să fii mândră de toate realizările tale. Să ai parte de o viață frumoasă și împlinită!”
 17. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să fii mereu înconjurată de oameni dragi, care să îți ofere susținere și încurajare în tot ceea ce faci. Să ai parte de multă sănătate și fericire în viața ta!”
 18. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de o zi de naștere minunată, plină de bucurie, zâmbete și momente de neuitat. Să fii mereu înconjurată de iubire și de toată energia pozitivă din lume!”
 19. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să îți găsești întotdeauna drumul spre fericire și împlinire. Să ai parte de o viață frumoasă și plină de satisfacții!”
 20. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multă fericire, iubire și bucurie în viața ta. Să îți găsești mereu motivarea și energia necesară pentru a-ți atinge toate obiectivele. Să fii mereu inspirată și motivată în tot ceea ce faci!”
 21. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multă înțelepciune, pace și armonie în suflet. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și susținere în viața ta!”
 22. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să îți găsești mereu calea spre fericire și împlinire. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și susținere. La mulți ani!”
 23. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să ai parte de multă înțelepciune și armonie în viața ta. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 24. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să fii mereu înconjurată de oameni dragi, să ai parte de multă iubire și sănătate și să îți găsești întotdeauna motivarea necesară pentru a-ți urma visurile. Să ai parte de o zi minunată și de o viață plină de realizări!”
 25. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să fii mereu puternică, sănătoasă și împlinită. Să îți găsești întotdeauna calea spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 26. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și de gânduri frumoase, să îți găsești mereu motivarea necesară pentru a-ți urma visurile și să ai parte de o viață plină de satisfacții. Să îți atingi toate obiectivele și să fii fericită în tot ceea ce faci!”
 27. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să ai parte de multă fericire, iubire și împlinire în viața ta. Să îți găsești întotdeauna calea spre fericire și să îți atingi toate obiectivele. Să fii mândră de ceea ce ai realizat și să te bucuri de toate lucrurile frumoase din viața ta!”
 28. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și căldură în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 29. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă sănătate, fericire și succes în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 30. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să îți găsești mereu motivarea necesară pentru a-ți atinge toate obiectivele. Să ai parte de multă fericire și împlinire în viața ta și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 31. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică și încrezătoare în tine însăți, să îți atingi toate obiectivele și să fii fericită în tot ceea ce faci. Să ai parte de multă iubire și bucurie în viața ta și să te bucuri de toate lucrurile frumoase din jurul tău!”
 32. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multe momente de fericire și bucurie alături de cei dragi. Să îți găsești mereu calea spre împlinire și să fii mândră de toate realizările tale. La mulți ani!”
 33. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și să ai parte de multă inspirație și creativitate în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și sănătate, iar viața să îți fie plină de momente frumoase și împliniri!”
 34. „La mulți ani, draga noastră Ana! Îți dorim multă fericire, iubire și căldură în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și să ai parte de multă satisfacție în tot ceea ce faci. Să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum și să îți atingi toate obiectivele în viață!”
 35. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și să ai parte de multă iubire și armonie în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. Să ai parte de o viață frumoasă și împlinită!”
 36. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim multă sănătate, fericire și iubire în viața ta. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și sănătate și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 37. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să ai parte de multă inspirație și creativitate în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu calea spre fericire și sănătate și să fii mândră de toate realizările tale. Să ai parte de o viață plină de împliniri și satisfacții!”
 38. Fie ca numele pe care-l porți să te binecuvânteze la fiecare pas. Îți doresc tot ce este mai frumos pe lume, sănătate și numai oameni frumoși lângă tine.
 39. La mulți ani, draga mea prietenă! Azi te sărbătorim pe tine, Ana, sărbătorim persoana minunată care ești și lucrurile frumoase pe care le faci. Îți sunt recunoscătoare că exiști în viața mea și vreau să ai parte de tot ce e mai bun.
 40. Fie ca Sfânta Ana să te ocrotească la fiecare pas. Numele frumos pe care îl porți te va umple de bucurie duhovnicească. La mulți ani!
 41. Cu ocazia sărbătoririi onomasticii îți dăruiesc un buchet de flori, o inimă de iubire și un zâmbet care să-ți dăinuie la nesfârșit pe chip. Tu ești lumina chipului meu și te iubesc. La mulți ani, draga mea iubită!
 42. Cu ocazia zilei numelui tău îți doresc ca fiecare minut din viața ta să fie încărcat de fericire, pace și voie bună. La mulți ani!
 43. Sfânta Ana al cărei nume îl porți este un exemplu de iubire, generozitate și dăruire. Vreau ca aceste virtuți să le ai și tu mereu în viața ta și să fii gingașă precum numele pe care îl porți.
 44. La mulți ani, dragă Ana! Mii de îngeri trimiși de ocrotitoarea ta pentru tine te vor ocroti la tot pasul. Îți dăruiesc un buchet de săruturi și îmbrățișări și-ți mulțumesc că ești în viața mea.
 45. Sunt departe de tine, dar sufletul meu este chiar lângă al tău. Îi mulțumesc Sfintei Ana că m-a făcut să te cunosc, iar numele minunat pe care-l porți să-ți fie pază în fiecare moment. Tu ești sufletul meu pereche, tu ești floarea vieții mele.
 46. Sărbătoresc și eu alături de tine această zi minunată și îți doresc tot ce e mai frumos pe pământ. La mulți ani, iubita mea Ana!
 47. Îți dăruiesc toate razele de soare, toate stelele de pe cer, toate florile de pe pământ, toate culorile din lume și nu în ultimul rând sufletul meu. La mulți ani, draga Ana!
 48. Multe săruturi, multe îmbrățișări și multe zâmbete pentru draga mea soție, Ana cu ocazia onomasticii ei.
 49. Dragă Ana, îți doresc să ai parte doar de zile senine, să te bucuri de viață cum se bucură copiii și să trăiești fiecare clipă la maxim pentru a te umple de bucurie și pentru a transmite energia ta pozitivă și celor din jurul tău. La mulți ani, Ana!
 50. Zilele mele sunt mai bune când tu ești lângă mine, mâncarea are un gust delicios când e gătită de tine, serile sunt cele mai romantice, iar plimbările se simt ca un paradis. Prezența ta mă umple de fericire, iar eu vreau să-ți umplu fiecare zi de iubire. La mulți ani, iubita mea!
 51. Draga mea mamă, astăzi este o zi specială pentru tine. Numele minunat pe care-l porți vreau să-ți dăruiască numai bucurie, vreau să fii sănătoasă lângă mine o veșnicie și să fii mândră de mine în fiecare clipă. Sunt binecuvântată că ești mămica mea. La mulți ani!
 52. Atât de dulce e numele tău precum e prezența ta, draga mea Ana. Nu am cuvinte să-ți doresc tot ce e mai bun și mai frumos. Sfânta Ana să te binecuvânteze la fiecare pas și să-ți dăruiască sănătate și bucurie.
 53. Astăzi vei primi mii de daruri, flori și gânduri bune. Vreau și eu să-ți dăruiesc un buchet de gânduri frumoase și senine și să ai parte mereu de iubire, fericire și vise împlinite. La mulți ani, prietena mea scumpă!
 54. În această zi vorbim despre iubire, despre pace, despre a dărui. Sfânta Ana este un exemplu pentru noi de iubire și dăruire, iar tu porți numele minunat al Sfintei, de aceea vreau să-ți dăruiască cele mai frumoase calități și cel mai frumos suflet.
 55. Îți doresc ca pe drumul vieții Sfânta Ana să-ți presare în fiecare zi câte o rază de soare, o floare care să te umple de parfum, o pasăre care să te umple de cântec și un gând bun pentru a te umple de iubire. La mulți ani, draga mea Ana!
 56. Nu sunt flori pe pământ să-ți dăruiesc draga mea mamă. Porți un nume sfânt și tu ești o icoană sfântă pentru mine. Îți doresc ca Sfânta Ana să te binecuvânteze în fiecare zi cu toate darurile. La mulți ani, iubita mea mamă!
 57. La mulți ani, iubita mea mamă! Porți un nume plin de binecuvântări, plin de dragoste și de dăruire. Ești cea mai bună mamă de pe pământ. Te iubesc și îți doresc tot ce e mai bun pe pământ…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..