HomeMesaje si SMS-uri 50 de mesaje de la mulți ani pentru Sfânta Ana – Urări de „La mulți ani!” de Sfânta Ana

50 de mesaje de la mulți ani pentru Sfânta Ana – Urări de „La mulți ani!” de Sfânta Ana

autor Elena Yvette
692 views
50 de mesaje de la multi ani pentru Sfanta Ana - Idei de urari personalizate pentru ziua de nastere a celor dragi
 • Mesaje de la multi ani pentru Sfânta Ana
 • Urări pentru Sfânta Ana
 • Idei de mesaje pentru Sfânta Ana

Sfânta Ana este mama Fecioarei Maria, și este sărbătorită în fiecare an, la început de toamnă, la data de 9 Septembrie.

În această zi, o mulțime de femei își serbează ziua numelui, onomastica, Ana fiind pe locul trei în topul numelor feminine de la noi din țară. Noi, pentru a-ți veni în ajutor, am pregătit această listă lungă de mesaje frumoase, pe care să le poți da mai departe sărbătoritelor.

Alege o urare din lista de mai jos și fă o bucurie persoanelor pe care le cunoști cu numele de Ana. Urează-le La Mulți Ani într-un mod cat mai sincer și frumos!

O selecție de 50 de mesaje de la multi ani personalizate, care pot fi adaptate în funcție de relația pe care o aveți cu persoana sărbătorită.

Dacă aveți prieteni, membri ai familiei sau cunoștințe care poartă numele de Ana și doriți să le transmiteți cele mai frumoase gânduri de „La mulți ani!”, atunci sunteți în locul potrivit. În acest articol vă prezentăm o selecție de mesaje de „La mulți ani!” pentru Sfânta Ana, care să o facă să se simtă specială și iubită în ziua ei de naștere. Fie că este vorba de mesaje simple și sincere sau de urări mai elaborare și pline de emoție, aceste mesaje de la multi ani pentru Sfânta Ana vor aduce zâmbete și bucurie în sufletul persoanei dragi. Așadar, nu ezitați să vă inspirați din aceste sugestii și să personalizați mesajele în funcție de relația pe care o aveți cu Sfânta Ana.

 1. „La mulți ani, Ana! Sărbătorește ziua ta de naștere cu bucurie și optimism și să ți se îndeplinească toate visele și aspirațiile!”
 2. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim multă fericire, iubire și sănătate. Să îți fie mereu aproape cei dragi și să ai parte de o viață plină de realizări!”
 3. „La mulți ani, Ana! Să ai mereu zâmbetul pe buze, optimismul în inimă și forța de a depăși orice obstacol. Să fii fericită și împlinită în tot ceea ce faci!”
 4. „Dragele noastre Ane, vă dorim un sincer „La mulți ani!” cu multă iubire, sănătate și bucurii alături de cei dragi. Să aveți parte de o zi de naștere minunată și o viață plină de satisfacții!”
 5. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multe momente de fericire, să îți îndeplinești toate dorințele și să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care viața ți le oferă!”
 6. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere îți dorim să fii mereu fericită și să ai parte de multă iubire și sănătate în viața ta. Să ai parte de o zi minunată alături de cei dragi!”
 7. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să fii mereu încărcată de energie, optimism și zâmbetul pe buze. Să ai parte de o viață plină de împliniri și bucurii!”
 8. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de toată bucuria, fericirea și împlinirea pe care ți le dorești. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire în viața ta!”
 9. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim o zi minunată alături de familie și prieteni dragi. Să ai parte de multă sănătate și de toate lucrurile frumoase pe care viața ți le poate oferi!”
 10. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de o zi de naștere plină de surprize, momente de bucurie și zâmbete. Să fii mereu ferită de necazuri și să îți găsești întotdeauna împlinirea în tot ceea ce faci!”
 11. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de multe realizări, să îți atingi toate obiectivele și să te bucuri de toate succesele pe care le vei obține în viață. Să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 12. „Draga noastră Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă iubire, compasiune și bunătate în suflet. Să fii mereu aproape de cei dragi și să te bucuri de tot ceea ce viața îți oferă!”
 13. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să ai parte de multă inspirație, creativitate și putere de a-ți urma visurile. Să fii mereu motivată și să îți atingi toate obiectivele pe care le ai în viață!”
 14. „La mulți ani, Ana! Să îți găsești întotdeauna puterea și curajul de a-ți urma visurile, de a face ceea ce îți place și de a fi tu însăți. Să ai parte de multă fericire și satisfacție în tot ceea ce faci!”
 15. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă liniște, pace și armonie în suflet. Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și de gânduri frumoase. La mulți ani!”
 16. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu binecuvântată cu multă iubire și căldură în suflet. Să îți atingi toate visele și să fii mândră de toate realizările tale. Să ai parte de o viață frumoasă și împlinită!”
 17. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să fii mereu înconjurată de oameni dragi, care să îți ofere susținere și încurajare în tot ceea ce faci. Să ai parte de multă sănătate și fericire în viața ta!”
 18. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de o zi de naștere minunată, plină de bucurie, zâmbete și momente de neuitat. Să fii mereu înconjurată de iubire și de toată energia pozitivă din lume!”
 19. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să îți găsești întotdeauna drumul spre fericire și împlinire. Să ai parte de o viață frumoasă și plină de satisfacții!”
 20. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multă fericire, iubire și bucurie în viața ta. Să îți găsești mereu motivarea și energia necesară pentru a-ți atinge toate obiectivele. Să fii mereu inspirată și motivată în tot ceea ce faci!”
 21. „La mulți ani, Ana! Să ai parte de multă înțelepciune, pace și armonie în suflet. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și susținere în viața ta!”
 22. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să îți găsești mereu calea spre fericire și împlinire. Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și susținere. La mulți ani!”
 23. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să ai parte de multă înțelepciune și armonie în viața ta. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 24. „La mulți ani, Ana! Îți dorim să fii mereu înconjurată de oameni dragi, să ai parte de multă iubire și sănătate și să îți găsești întotdeauna motivarea necesară pentru a-ți urma visurile. Să ai parte de o zi minunată și de o viață plină de realizări!”
 25. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să fii mereu puternică, sănătoasă și împlinită. Să îți găsești întotdeauna calea spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 26. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și de gânduri frumoase, să îți găsești mereu motivarea necesară pentru a-ți urma visurile și să ai parte de o viață plină de satisfacții. Să îți atingi toate obiectivele și să fii fericită în tot ceea ce faci!”
 27. „La mulți ani, draga noastră Ana! Să ai parte de multă fericire, iubire și împlinire în viața ta. Să îți găsești întotdeauna calea spre fericire și să îți atingi toate obiectivele. Să fii mândră de ceea ce ai realizat și să te bucuri de toate lucrurile frumoase din viața ta!”
 28. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu înconjurată de oameni dragi și să ai parte de multă iubire și căldură în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 29. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multă sănătate, fericire și succes în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 30. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să îți găsești mereu motivația necesară pentru a-ți atinge toate obiectivele. Să ai parte de multă fericire și împlinire în viața ta și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum!”
 31. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică și încrezătoare în tine însăți, să îți atingi toate obiectivele și să fii fericită în tot ceea ce faci. Să ai parte de multă iubire și bucurie în viața ta și să te bucuri de toate lucrurile frumoase din jurul tău!”
 32. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim să ai parte de multe momente de fericire și bucurie alături de cei dragi. Să îți găsești mereu calea spre împlinire și să fii mândră de toate realizările tale. La mulți ani!”
 33. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și să ai parte de multă inspirație și creativitate în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și sănătate, iar viața să îți fie plină de momente frumoase și împliniri!”
 34. „La mulți ani, draga noastră Ana! Îți dorim multă fericire, iubire și căldură în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și să ai parte de multă satisfacție în tot ceea ce faci. Să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum și să îți atingi toate obiectivele în viață!”
 35. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu încărcată de energie pozitivă și să ai parte de multă iubire și armonie în suflet. Să îți găsești mereu drumul spre fericire și împlinire și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. Să ai parte de o viață frumoasă și împlinită!”
 36. „Dragă Ana, cu ocazia zilei tale de naștere, îți dorim multă sănătate, fericire și iubire în viața ta. Să îți găsești mereu drumul spre împlinire și sănătate și să fii mândră de ceea ce ai realizat până acum. La mulți ani!”
 37. „La mulți ani, Ana! Să fii mereu puternică, încrezătoare și să ai parte de multă inspirație și creativitate în tot ceea ce faci. Să îți găsești mereu calea spre fericire și sănătate și să fii mândră de toate realizările tale. Să ai parte de o viață plină de împliniri și satisfacții!”
 38. Fie ca numele pe care-l porți să te binecuvânteze la fiecare pas. Îți doresc tot ce este mai frumos pe lume, sănătate și numai oameni frumoși lângă tine.
 39. La mulți ani, draga mea prietenă! Azi te sărbătorim pe tine, Ana, sărbătorim persoana minunată care ești și lucrurile frumoase pe care le faci. Îți sunt recunoscătoare că exiști în viața mea și vreau să ai parte de tot ce e mai bun.
 40. Fie ca Sfânta Ana să te ocrotească la fiecare pas. Numele frumos pe care îl porți te va umple de bucurie duhovnicească. La mulți ani!
 41. Cu ocazia sărbătoririi onomasticii îți dăruiesc un buchet de flori, o inimă de iubire și un zâmbet care să-ți dăinuie la nesfârșit pe chip. Tu ești lumina chipului meu și te iubesc. La mulți ani, draga mea iubită!
 42. Cu ocazia zilei numelui tău îți doresc ca fiecare minut din viața ta să fie încărcat de fericire, pace și voie bună. La mulți ani!
 43. Sfânta Ana al cărei nume îl porți este un exemplu de iubire, generozitate și dăruire. Vreau ca aceste virtuți să le ai și tu mereu în viața ta și să fii gingașă precum numele pe care îl porți.
 44. La mulți ani, dragă Ana! Mii de îngeri trimiși de ocrotitoarea ta pentru tine te vor ocroti la tot pasul. Îți dăruiesc un buchet de săruturi și îmbrățișări și-ți mulțumesc că ești în viața mea.
 45. Sunt departe de tine, dar sufletul meu este chiar lângă al tău. Îi mulțumesc Sfintei Ana că m-a făcut să te cunosc, iar numele minunat pe care-l porți să-ți fie pază în fiecare moment. Tu ești sufletul meu pereche, tu ești floarea vieții mele.
 46. Sărbătoresc și eu alături de tine această zi minunată și îți doresc tot ce e mai frumos pe pământ. La mulți ani, iubita mea Ana!
 47. Îți dăruiesc toate razele de soare, toate stelele de pe cer, toate florile de pe pământ, toate culorile din lume și nu în ultimul rând sufletul meu. La mulți ani, draga Ana!
 48. Mulți pupici, multe îmbrățișări și multe zâmbete pentru draga mea soție, Ana cu ocazia onomasticii ei.
 49. Dragă Ana, îți doresc să ai parte doar de zile senine, să te bucuri de viață cum se bucură copiii și să trăiești fiecare clipă la maxim pentru a te umple de bucurie și pentru a transmite energia ta pozitivă și celor din jurul tău. La mulți ani, Ana!
 50. Zilele mele sunt mai bune când tu ești lângă mine, mâncarea are un gust delicios când e gătită de tine, serile sunt cele mai romantice, iar plimbările se simt ca un paradis. Prezența ta mă umple de fericire, iar eu vreau să-ți umplu fiecare zi de iubire. La mulți ani, iubita mea!
 51. Draga mea mamă, astăzi este o zi specială pentru tine. Numele minunat pe care-l porți vreau să-ți dăruiască numai bucurie, vreau să fii sănătoasă lângă mine o veșnicie și să fii mândră de mine în fiecare clipă. Sunt binecuvântată că ești mămica mea. La mulți ani!
 52. Atât de dulce e numele tău precum e prezența ta, draga mea Ana. Nu am cuvinte să-ți doresc tot ce e mai bun și mai frumos. Sfânta Ana să te binecuvânteze la fiecare pas și să-ți dăruiască sănătate și bucurie.
 53. Astăzi vei primi multe daruri, flori și gânduri bune. Vreau și eu să-ți dăruiesc un buchet de gânduri frumoase și senine și să ai parte mereu de iubire, fericire și vise împlinite. La mulți ani, prietena mea scumpă!
 54. În această zi vorbim despre iubire, despre pace, despre a dărui. Sfânta Ana este un exemplu pentru noi de iubire și dăruire, iar tu porți numele minunat al Sfintei, de aceea vreau să-ți dăruiască cele mai frumoase calități și cel mai frumos suflet.
 55. Îți doresc ca pe drumul vieții Sfânta Ana să-ți presare în fiecare zi câte o rază de soare, o floare care să te umple de parfum, o pasăre care să te umple de cântec și un gând bun pentru a te umple de iubire. La mulți ani, draga mea Ana!
 56. Nu sunt flori pe pământ să-ți dăruiesc draga mea mamă. Porți un nume sfânt și tu ești o icoană sfântă pentru mine. Îți doresc ca Sfânta Ana să te binecuvânteze în fiecare zi cu toate darurile. La mulți ani, iubita mea mamă!
 57. La mulți ani, iubita mea mamă! Porți un nume plin de binecuvântări, plin de dragoste și de dăruire. Ești cea mai bună mamă de pe pământ. Te iubesc și îți doresc tot ce e mai bun pe pământ.

Mesaje frumoase de La Mulți Ani de Sfânta Ana

 1. La mulți ani de sfânta Ana! Îți doresc ca această zi Sfântă să-ți aducă numai bucurii, împliniri, și să ai parte de tot ce e mai bun! Să ai parte în viață doar de lucruri frumoase, doar de oameni buni, și să fii mereu ocrotită de Sfânta al cărei nume îl porți.
 2. Tot ce e mai bun să ți se împlinească în această zi Sfântă. Îți doresc să fii mereu bună, recunoscătoare pentru tot ce ți se întâmplă, să fii fericită, sănătoasă și să ai parte de tot ce e mai bun! Meriți să fii înconjurată doar de oameni de calitate, de la care să ai mereu ce să înveți, și pe care să-i umpli de energia ta pozitivă. La mulți ani, Ana!
 3. Sfânta al cărei nume îl porți să-ți călăuzească pașii în viață, să aibă grijă de tine, să te aducă mereu pe calea cea dreaptă și să îți fie mereu alături în momentele cele mai grele. În această zi, vreau să îți urez un călduros La mulți ani, să fii sănătoasă, să ai parte de tot cei mai bun, iar toate dorințele să ți se îndeplinească! La mulți ani, Ana!
 4. La mulți ani, Ana! Cu ocazia zilei onomastice îți doresc să ai parte de tot binele din lume, să fii mereu veselă, voioasă, să fii înconjurată de oameni buni, care să te prețuiască și să te iubească exact așa cum meriți. Să ai întotdeauna parte doar de tot ce e mai bun! La mulți ani!
 5. La mulți ani, Ana! Să ai parte în viață de tot ce e mai bun, iar Sfânta al cărei nume îl porți să te ferească de orice rău. Drumul vieții să-ți fie pavat doar cu momente frumoase! La mulți ani de ziua onomastică, Ana!
 6. Dragă Ana, în această zi țin să îți urez un călduros La mulți ani, și fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească! La mulți ani fericiți, Ana!
 7. Sfânta Ana, mama Fecioarei Maria, să-ți călăuzească mereu pașii în viață, să te ferească de orice rău, și să te îndrume întotdeauna doar pe calea cea bună! Să-ți aducă în viață doar oameni buni, care să-ți ofere din căldura lor, și cu care să trăiești doar momente frumoase! Îți doresc tot binele din lume! La mulți ani de ziua onomastică, Ana!
 8. Dragă Ana, îți doresc un călduros La mulți ani! Tot ce e bun să ți se îndeplinească! Îți doresc sănătate, fericire, împlinire și tot ce e mai bun! La mulți ani de ziua onomastică, Ana!
 9. Ești binecuvântată să porți acest nume Sfânt, numele mamei Sfintei Fecioare Maria! Fie ca aceasta să-ți călăuzească pașii și să te binecuvânteze pe tot parcursul vieții! La mulți ani de ziua onomastică, Ana!
 10. La mulți ani, Ana! Îți doresc să fii sănătoasă fericită, împlinită și să ai întotdeauna parte doar de ce este mai bun! Îți urez tot binele din lume, și tot ce e mai bun să ți se îndeplinească! La mulți ani!
 11. Ana, de ziua ta onomastică vreau să îți amintesc cat de iubită și prețuită ești, să-ți urez tot binele din lume, și să-ți spun că îți doresc să fii mereu sănătoasă, voioasă liniștită, și să ai parte de tot cei mai bun. La mulți ani, Ana! La mulți ani în această zi Sfântă!
 12. Ana, ești binecuvântată să porți acest nume Sfânt, al mamei Fecioarei Maria! Sfânta al cărei nume îl porți va fi mereu lângă tine să te călăuzească în orice demers. Îți doresc tot binele din lume, multă sănătate, fericire, și tot cei mai bun să ți se îndeplinească! La mulți ani, Ana!
 13. Ana, de ziua ta onomastică îți doresc să fii sănătoasă, împlinită, fericită, și tot ce e mai bun să ți se îndeplinească! Să ai parte mereu doar de tot ce e mai bun! La mulți ani, Ana!
 14. Ana, această zi este prilej de sărbătoare pentru tine! De ziua onomastică îți urez un călduros La mulți ani, și tot ce e mai bun să ți se îndeplinească! Ești un om minunat și meriți să ai parte doar de lucruri la fel de frumoase ca tine! La mulți ani, de sfânta Ana!
 15. Ana, porți un nume minunat, iar astăzi este ziua ta onomastică! Îți doresc doar de bine, multă sănătate, fericire, și tot ce e mai bun să ți se îndeplinească! La mulți ani, Ana!
 16. Tot ce e mai bun să ți se îndeplinească, Ana! Astăzi este ziua ta, o zi Sfântă, prilej pentru a îți aminti că ești un om minunat, și pentru a-ți ura doar de bine! La mulți ani, Ana!
 17. Tot ce e mai bun să ți se îndeplinească, dragă Ana! Ești un om minunat și meriți pe deplin să porți acest nume Sfânt, al mamei Fecioare Maria! Îți urez un călduros La mulți ani, să fii sănătoasă și pe deplin fericită!
 18. Să porți cu mândrie acest nume frumos, Ana, și să îți fie mereu călăuziți pașii de mama Fecioarei Maria, de Sfânta Ana! Cu prilejul zilei onomastice îți urez un călduros La mulți ani, și îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele! Să faci mereu doar bine și vei găsi doar bine, să oferi mereu doar bunătate și zâmbete și vei fi răsplătită doar cu aceeași monedă! La mulți ani, Ana! La mulți ani frumoși și sănătoși de ziua onomastică.
 19. Tot binele să ți se întâmple ție, om bun, Ana draga! Iți doresc ca tot ce visezi să devină realitate, să trăiești mereu frumos și să fii înconjurată de toți oamenii pe care îi iubești! La mulți ani, Ana! Să fii binecuvântată!
 20. Astăzi, de ziua numelui, îți doresc un călduros La mulți ani, și fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească! La mulți ani, prietenă dragă! La mulți ani, Ana!
 21. Vreau ca în această zi specială să fii fericită și să îi ai alături pe toți cei dragi ție. Îți transmit tot binele din lume, și tot ce doresc pentru mine îți doresc și ție. La mulți ani, Ana! Tot ce e mai bun să ți se îndeplinească în această zi specială!

Salvează aceste mesaje pentru a le avea la îndemână atunci când îți dorești să faci o urare de Sfânta Ana.

Alege mesajul potrivit și trimite-l persoanei căreia dorești să îi faci o urare în această zi! Transmite urări frumoase de La Mulți Ani din lista de mai sus!…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed