HomeDRAGOSTE Mesaje de Sfânta Maria: Cele mai frumoase și inspirate felicitări pentru cei dragi

Mesaje de Sfânta Maria: Cele mai frumoase și inspirate felicitări pentru cei dragi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 606 views 26 minute timp de citit
Mesaje de Sfanta Maria
 • Mesaje de Sfânta Maria 2023
 • Urări de la mulți ani de Sfânta Maria

Mesaje de Sfânta Maria perfecte pentru a celebra această zi sfântă. Fie că ești în căutare de felicitări, citate inspirate sau mesaje pentru cei care își serbează onomastica, acest articol îți oferă o selecție variată de opțiuni.

Când vine vorba de Sfânta Maria, majoritatea dintre noi ne gândim la ocazia specială de a împărtăși bucurie, iubire și speranță cu cei dragi. Această sărbătoare religioasă, adânc înrădăcinată în tradiția românească, este un moment excelent pentru a trimite mesaje frumoase și inspirate. De la felicitări simple până la citate pline de înțelesuri, vom explora o serie de mesaje de Sfânta Maria pe care le puteți trimite celor dragi.

Mesaje de Sfânta Maria pentru familie și prieteni

Ziua de Sfânta Maria, nu este doar o oportunitate de a celebra sărbătoarea în sine, dar și de a-ți exprima sentimentele față de cei dragi. Iată câteva mesaje pe care le puteți trimite:

 1. „Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă liniște, iubire și lumina credinței în viață. Să ai o zi binecuvântată și plină de bucurie. La mulți ani!”
 2. „În această zi specială, îți doresc tot binele din lume și să fii mereu înconjurat de iubire și fericire. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 3. Dragii mei, cu ocazia zilei de Sfânta Maria, vă urez să aveți parte de liniște și fericire în suflete. Fie ca Sfânta să vă protejeze și să vă călăuzească în fiecare zi. La mulți ani!
 4. În această zi specială, doresc să vă împărtășesc cele mai calde gânduri și să vă urez să aveți parte de toată bucuria pe care o merită oamenii minunați ca voi. La mulți ani de Sfânta Maria!
 5. Să vă aducă această zi multă sănătate, liniște și fericire. Să aveți mereu alături oameni dragi și să știți că sunteți binecuvântați. La mulți ani de Sfânta Maria!
 6. Dragi prieteni, cu ocazia zilei de Sfânta Maria, vă doresc un trai liniștit, cu bucurii cât cuprinde și cu realizări pe măsură. Să vă aducă această zi numai zâmbete și clipe frumoase. La mulți ani!
 7. Să vă lumineze această zi sufletele, să vă încălzească inimile și să vă aducă în cale numai oameni buni. La mulți ani de Sfânta Maria!
 8. În zi de sărbătoare, vă doresc ca bucuria și fericirea să vă însoțească la fiecare pas. Să aveți parte de momente frumoase și să vă fie inimile pline de iubire. La mulți ani de Sfânta Maria!
 9. Dragii mei, în această zi specială, vă doresc ca Sfânta Maria să vă ocrotească și să vă călăuzească pe cărările vieții. Să aveți o zi plină de iubire și bucurie. La mulți ani!
 10. Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, vă doresc să vă bucurați de fiecare clipă, să iubiți și să fiți iubiți, să aveți alături oameni minunați și să trăiți fiecare moment cu intensitate. La mulți ani!

Mesaje de Sfânta Maria pentru mama

 1. „Mama, ești lumina și căldura vieții mele, așa cum Sfânta Maria este pentru noi toți. În această zi sfântă, îți doresc tot binele din lume. La mulți ani, mamă!”
 2. „În această zi de Sfânta Maria, îți mulțumesc pentru toată dragostea, grija și înțelegerea pe care mi le-ai oferit. Ești cea mai specială persoană din viața mea. La mulți ani, mamă!”
 3. „Mama, în fiecare zi îmi arăți ce înseamnă iubirea și sacrificiul, așa cum Sfânta Maria a făcut-o pentru noi. Îți doresc o zi de Sfânta Maria la fel de minunată precum ești tu. La mulți ani!”
 4. „Sfânta Maria să te ocrotească și să-ți umple sufletul de bucurie și liniște. Îți doresc o zi binecuvântată și încărcată de iubire. La mulți ani, mamă!”
 5. „La mulți ani de Sfânta Maria, mama mea dragă! Fie ca această zi specială să-ți aducă numai fericire, iubire și liniște în suflet. Ești cea mai bună mamă din lume și îți mulțumesc pentru tot!”
 6. „Draga mea mamă, în această zi specială, îți doresc să ai parte de toată fericirea și iubirea din lume. Sfânta Maria să te protejeze și să-ți ofere puterea de care ai nevoie în fiecare zi. La mulți ani!”
 7. „Mamă, ești cel mai frumos dar primit de la viață. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit și îți doresc o zi de Sfânta Maria la fel de minunată ca tine. La mulți ani!”
 8. „În această zi de Sfânta Maria, îți transmit toată iubirea și respectul meu. Ești o sursă inepuizabilă de înțelepciune și bunătate, și îți doresc o zi plină de bucurie și liniște. La mulți ani, mamă!”
 9. „La mulți ani de Sfânta Maria, mamă dragă! Fie ca această zi să-ți aducă pace, fericire și iubire. Ești o adevărată binecuvântare în viața mea și îți sunt profund recunoscător pentru asta.”
 10. „În ziua de Sfânta Maria, îți trimit cele mai calde gânduri și îți doresc tot binele din lume. Tu ești sufletul și inima casei noastre, iar iubirea ta ne însoțește la fiecare pas. La mulți ani, mama mea iubită!”
 11. „Mama mea dragă, la mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă doar bucurie, fericire și multă iubire. Mulțumesc că ești mereu alături de mine. Te iubesc!”
 12. „În ziua de Sfânta Maria, îți doresc o zi la fel de specială ca tine. Ești o mamă minunată și îți mulțumesc pentru tot ce faci. La mulți ani, mama mea iubită!”
 13. „La mulți ani de Sfânta Maria, mamă! Fie ca această zi să fie pentru tine la fel de luminoasă și frumoasă precum ești tu pentru mine în fiecare zi. Te iubesc!”
 14. „Mamă, la mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii și să îți umple inima de fericire. Ești cea mai bună mamă din lume și îți mulțumesc pentru tot!”
 15. „Draga mea mamă, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă liniște, iubire și bucurie în viața ta. Ești o sursă de inspirație și iubire pentru mine și îți sunt profund recunoscător. La mulți ani!”
 16. „În această zi de sărbătoare, îmi doresc ca Sfânta Maria să vă lumineze calea și să vă umple inima de bucurie și fericire. La mulți ani!”
 17. „Fie ca Sfânta Maria să vă aducă pace și liniște în suflet și să vă binecuvânteze cu dragoste și sănătate. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 18. „În ziua de Sfânta Maria, îmi doresc să aveți parte de tot binele din lume, de fericire și sănătate, iar bucuria să vă însoțească mereu. La mulți ani!”
 19. „Sfânta Maria să vă ocrotească și să vă călăuzească în toate zilele vieții. Să aveți o zi plină de iubire, pace și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 20. „La mulți ani, de Sfânta Maria! Să vă umpleți inima de bucurie și zâmbetul să vă lumineze ziua. Sfânta să vă protejeze și să vă aducă tot ce este mai bun.”
 21. „De Sfânta Maria, îți doresc ca ziua ta să fie plină de bucurie și iubire. Fie ca sfânta să te binecuvânteze cu sănătate și fericire. La mulți ani!”
 22. „În această zi specială, Sfânta Maria să îți aducă împlinirea tuturor dorințelor și să îți lumineze calea în viață. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 23. „La mulți ani, de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă multă liniște, bucurie și iubire. Sfânta să îți păstreze inima plină de fericire și gândurile pline de speranță.”
 24. „Îți mulțumesc pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, la fel cum Sfânta Maria este pentru noi toți. Îți doresc o zi de Sfânta Maria plină de bucurie și iubire. La mulți ani, mama mea iubită!”
 25. „Mama, ești un exemplu de bunătate și dragoste asemeni Sfintei Maria. În această zi specială, îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!”
 26. „În ziua de Sfânta Maria, îți trimit cele mai calde gânduri și îți doresc o zi plină de pace și fericire. Ești o mamă minunată și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. La mulți ani!”
 27. „Fie ca Sfânta Maria să te binecuvânteze cu toată iubirea și pacea ei. Îți doresc o zi de Sfânta Maria la fel de frumoasă și de specială ca tine. La mulți ani, mamă!”
 28. „În această zi de Sfânta Maria, îți trimit toată iubirea și recunoștința mea. Ești un adevărat exemplu de iubire necondiționată și devotament. La mulți ani, mama mea dragă!”
 29. „Mamă dragă, la mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi sfântă să îți aducă liniște, iubire și bucurie în suflet. Ești cel mai prețios om din viața mea și îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc!”
 30. „În această zi de Sfânta Maria, îți trimit toată iubirea și gândurile bune. Ești o mamă minunată și te prețuiesc mai mult decât orice. La mulți ani, mamă!”
 31. „Mama mea dragă, îți doresc ca ziua de Sfânta Maria să îți aducă numai bucurie, iubire și pace. Mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. La mulți ani!”
 32. „Îți mulțumesc că ești întotdeauna alături de mine, la fel cum Sfânta Maria este pentru noi toți. Îți doresc o zi de Sfânta Maria la fel de luminoasă și frumoasă precum ești tu. La mulți ani, mama mea iubită!”
 33. „La mulți ani de Sfânta Maria, mama mea dragă! Fie ca această zi să îți aducă bucurie, iubire și liniște. Ești un exemplu de putere și bunătate, și îți mulțumesc pentru asta.”

Felicitari cu Mesaje de Sfânta Maria

 1. „Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți trimit cele mai sincere și calde urări. Fie ca această zi să îți aducă pace, sănătate și fericire. La mulți ani!”
 2. „În această zi specială, îți doresc ca Sfânta Maria să îți lumineze calea, să îți aducă fericire și să te ocrotească. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 3. „Felicitări de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă liniște și bucurie în suflet, iar sfânta să îți păstreze casa plină de iubire și armonie. La mulți ani!”
 4. „Îți trimit această felicitare cu ocazia zilei de Sfânta Maria, cu dorința ca această sărbătoare să îți aducă multă pace, iubire și bucurie. Sfânta Maria să îți ocrotească familia și să îți umple viața cu binecuvântări. La mulți ani!”
 5. „De Sfânta Maria, îți doresc ca inima ta să fie plină de fericire, zâmbetul tău să fie cât mai larg, iar bucuria să te însoțească mereu. Fie ca sfânta să îți aducă tot ceea ce îți dorești. La mulți ani!”
 6. „În această zi de sărbătoare, îți trimit cele mai calde urări și cele mai bune gânduri. Fie ca Sfânta Maria să îți umple inima de bucurie și să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani!”
 7. „Felicitări de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă fericire, liniște și iubire. Sfânta Maria să te ocrotească și să îți aducă binecuvântări. La mulți ani!”
 8. „La mulți ani, de Sfânta Maria! Fie ca sfânta să îți păstreze zâmbetul pe buze și să îți aducă bucurie în suflet. Îți trimit această felicitare cu cele mai calde gânduri și cu dorința de a-ți face ziua mai frumoasă.”
 9. „Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți trimit cele mai calde urări. Fie ca această zi să îți aducă liniște, bucurie și fericire în suflet. La mulți ani!”
 10. „În această zi specială, îți doresc ca Sfânta Maria să îți umple inima de pace, iubire și bucurie. La mulți ani!”
 11. „La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi să îți aducă zâmbete, speranțe împlinite și numai clipe de fericire. Dumnezeu să te binecuvânteze!”
 12. „Felicitări cu ocazia zilei de Sfânta Maria! Să te însoțească mereu dragostea și bunătatea, iar lumina sfintei să îți călăuzească fiecare pas. La mulți ani!”
 13. „În această zi luminată de iubire și bucurie, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă liniște și fericire. La mulți ani cu ocazia zilei de Sfânta Maria!”
 14. „Sfânta Maria să îți îndeplinească toate dorințele și să îți aducă pace și iubire în inimă. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 15. „La mulți ani, de Sfânta Maria! Îți doresc ca această zi specială să îți aducă bucurii nenumărate și împliniri pe măsură.”
 16. „Felicitări cu ocazia zilei de Sfânta Maria! Să te învăluie bunătatea și dragostea, iar lumina sfintei să îți lumineze calea. La mulți ani!”
 17. „În această zi binecuvântată, îți urez ca Sfânta Maria să îți aducă pace și liniște în suflet. La mulți ani!”
 18. „La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca această zi specială să îți aducă bucurii nesfârșite și zâmbete care să îți lumineze inima.”
 19. „Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți trimit urări de bine, sănătate și fericire. Fie ca sfânta să îți ocrotească fiecare pas pe care îl faci în viață. La mulți ani!”
 20. „Felicitări de Sfânta Maria! Sper ca această zi să îți aducă multă fericire, iubire și liniște în suflet. La mulți ani!”
 21. „În această zi sfântă, îți doresc ca Sfânta Maria să îți umple viața de bucurie și să te ocrotească. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 22. „La mulți ani, de Sfânta Maria! Să ai parte de toate bucuriile din lume, sănătate de fier și multă iubire în jurul tău.”
 23. „De Sfânta Maria, îți doresc ca viața ta să fie plină de lumina și căldura acestei zile speciale. La mulți ani!”
 24. „Felicitări cu ocazia zilei de Sfânta Maria! Îți doresc ca sfânta să îți aducă bucurie, pace și împlinire în fiecare zi. La mulți ani!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru soră

 1. „Draga mea soră, de Sfânta Maria, îți doresc să te bucuri de toate minunățiile acestei lumi. Să ai parte de iubire, fericire și sănătate. Te îmbrățișez cu drag!”
 2. „Astăzi, de ziua Sfintei Maria, îți trimit cele mai calde gânduri și îți doresc tot binele din lume. Să ai parte de o zi plină de bucurii și plină de iubire. Te iubesc, surioara mea!”
 3. „Fie ca ziua de Sfânta Maria să-ți aducă pace și liniște în suflet, fericire în inimă și multă iubire în jurul tău. La mulți ani, draga mea soră!”
 4. „Bucură-te de această zi sfântă, așa cum te bucuri de fiecare zi de viață. Sfânta Maria să te păzească și să te călăuzească pe drumul fericirii. La mulți ani, surioara mea!”
 5. „Astăzi, când întreaga lume se roagă și îi mulțumește Sfintei Maria, îți urez și eu să ai parte de tot ce îți dorești. Fie ca protecția și dragostea Sfintei Maria să te însoțească în fiecare zi. La mulți ani, surioara mea dragă!”
 6. „Pe drumul vieții, poate exista multe obstacole, dar știu că Sfânta Maria te va călăuzi și te va proteja. Îți doresc o zi de Sfânta Maria la fel de specială ca tine. La mulți ani, draga mea soră!”
 7. „La mulți ani, draga mea soră! De Sfânta Maria, îți doresc o zi plină de lumină și fericire. Să ai parte de tot ce e mai bun și să fii mereu înconjurată de cei dragi. Te iubesc!”
 8. „Pe tine, surioara mea, te doresc mereu fericită și cu zâmbetul pe buze. Îți doresc ca toate visele tale să se împlinească, iar Sfânta Maria să te ocrotească și să te binecuvânteze mereu. La mulți ani!”
 9. „Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă zâmbete, iubire și fericire în suflet, dar și sănătate și pace în familie. Să te bucuri de toate acestea, nu doar astăzi, ci în fiecare zi. La mulți ani, surioara mea dragă!”
 10. „Să ai parte de o zi plină de bucurie, iar Sfânta Maria să-ți aducă multă liniște în suflet. Să ai parte de momente frumoase, de râsete și de iubire. La mulți ani, draga mea soră!”
 11. „Îți urez de Sfânta Maria, draga mea soră, o zi luminată de iubire, plină de pace și bucurie. Să fii înconjurată de dragostea celor dragi și să ai parte de toată fericirea pe care o meriți. La mulți ani!”
 12. „Surioară, astăzi este ziua ta specială! De Sfânta Maria, îți doresc multă fericire, sănătate și tot binele din lume. Te iubesc și îți urez din suflet, La mulți ani!”
 13. „La mulți ani, surioara mea dragă! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă armonie, pace și iubire în inimă. Să ai parte de bucurii nenumărate și de toate realizările la care aspiri.”
 14. „În această zi sfântă, îți trimit toată dragostea și gândurile bune. Să ai o viață plină de lumină și fericire, protejată și binecuvântată de Sfânta Maria. La mulți ani, draga mea soră!”
 15. „Sfânta Maria să îți lumineze calea în viață și să îți aducă pace în suflet. Fie ca toate visele tale să se împlinească. La mulți ani, surioară!”
 16. „Pe tine, soră minunată, te doresc înconjurată de bucurie, iubire și fericire. Îți doresc o viață plină de împliniri și Sfânta Maria să te ocrotească mereu. La mulți ani!”
 17. „Îți urez o zi la fel de specială ca tine. Sfânta Maria să-ți ofere puterea de a depăși orice obstacol și să-ți aducă multă liniște și fericire. La mulți ani, surioară!”
 18. „Fie ca această zi de Sfânta Maria să-ți aducă lumină și bucurie în suflet. Sănătate, fericire și iubire – asta îți doresc eu ție, soră dragă. La mulți ani!”
 19. „La mulți ani, surioară! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă liniște, iubire și sănătate. Să te bucuri de fiecare moment al vieții tale și să fii înconjurată de iubirea celor dragi. Te iubesc!”
 20. „Îți doresc ca Sfânta Maria să-ți umple viața cu dragoste, pace și fericire. Să-ți protejeze fiecare pas și să-ți lumineze calea. La mulți ani, draga mea soră!”
 21. „Fie ca Sfânta Maria să îți aducă bucurii, zâmbete și momente frumoase. Să te păzească și să te călăuzească în fiecare zi. La mulți ani, surioara mea!”
 22. „Sfânta Maria să îți aducă multă sănătate, iubire și fericire în inimă. Să fii mereu cu zâmbetul pe buze și să te bucuri de toate momentele frumoase ale vieții. La mulți ani, surioara mea dragă!”
 23. „Îți doresc ca Sfânta Maria să-ți păstreze sufletul la fel de pur și frumos, să-ți umple viața de bucurie și fericire, și să te înconjoare cu iubire. La mulți ani, draga mea soră!”
 24. „La mulți ani, surioară! Fie ca Sfânta Maria să-ți ocrotească fiecare pas, să-ți aducă fericire și să te păstreze mereu cu zâmbetul pe buze. Te iubesc!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru bunica

 1. „Dragă bunică, în această zi specială, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă sănătate, liniște și fericire. Ești un adevărat stâlp în viața mea și te iubesc nespus. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 2. „Bunico, de Sfânta Maria, îți trimit cele mai calde gânduri și îți doresc din suflet numai bine, sănătate și liniște. Ești cea mai minunată bună din lume și îți mulțumesc pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai oferit. La mulți ani!”
 3. „Dragă bunica mea, în această zi binecuvântată, îți doresc ca Sfânta Maria să îți lumineze calea și să îți aducă fericire, iubire și sănătate. Mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ai oferit-o. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 4. „Bunico, de Sfânta Maria îți trimit toată iubirea și respectul meu. Ești o sursă de înțelepciune și iubire pentru întreaga noastră familie. Fie ca Sfânta Maria să îți aducă bucurie, sănătate și liniște. La mulți ani!”
 5. „În această zi de sărbătoare, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă multă sănătate, iubire și fericire. Bunico, ești cea mai minunată și te iubesc din tot sufletul. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 6. „Draga mea bunica, în această zi specială, îți doresc să primești toate binecuvântările Sfintei Maria. Fie ca viața ta să fie plină de liniște, iubire și fericire. La mulți ani!”
 7. „De Sfânta Maria, îți doresc o zi cât mai frumoasă, plină de dragoste și fericire. Să fii sănătoasă și veselă, așa cum te știu eu. La mulți ani, draga mea bunica!”
 8. „La mulți ani de Sfânta Maria, bună! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii și sănătate. Te îmbrățișez cu drag și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. La mulți ani!”
 9. „Draga mea bună, în această zi sfântă, îți doresc să fii mereu înconjurată de dragostea celor dragi și să ai parte numai de bucurii. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 10. „Bunico, de Sfânta Maria, îți transmit cele mai calde gânduri și îți doresc multă sănătate, liniște și iubire. Ești un adevărat exemplu pentru noi toți și te iubim nespus. La mulți ani!”
 11. „În această zi de sărbătoare, îți doresc ca Sfânta Maria să te ocrotească și să îți aducă pace și liniște în inimă. Ești o bunica minunată și îți sunt recunoscător pentru toată dragostea ta. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 12. „Bunico, îți doresc o zi de Sfânta Maria plină de bucurie, alături de cei dragi. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi și îți trimit toată dragostea mea. La mulți ani!”
 13. „Draga mea bunica, cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți doresc multă sănătate, fericire și liniște. Ești o sursă inepuizabilă de înțelepciune și bunătate pentru noi toți. La mulți ani!”
 14. „La mulți ani, draga mea bunica! Fie ca Sfânta Maria să te binecuvânteze cu toate dorințele inimii tale și să îți aducă multă fericire și sănătate. Te iubesc!”
 15. „Bunico, cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți doresc o zi plină de bucurie și iubire, alături de toți cei dragi. Fie ca lumina sfintei să îți lumineze mereu calea. La mulți ani!”
 16. „La mulți ani de Sfânta Maria, bunico dragă! Îți trimit toată iubirea și respectul meu. Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii și zâmbete. Te iubesc!”
 17. Bunica mea dragă, cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți doresc tot binele din lume, multă sănătate și fericire. Ești o binecuvântare în viața noastră și te iubim enorm. La mulți ani!”
 18. „În această zi sfântă, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă pace, liniște și bucurie în suflet. Ești un exemplu de iubire și înțelepciune pentru noi toți. La mulți ani, bunica mea dragă!”
 19. „La mulți ani de Sfânta Maria, bunico! Îți doresc multă sănătate, fericire și iubire. Ești cea mai bună bunica din lume și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi. Te iubesc!”
 20. „Bunica mea dragă, îți trimit cele mai calde gânduri de bine și îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă. Ești o adevărată sursă de inspirație și iubire pentru mine. La mulți ani!”
 21. „Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți doresc multă sănătate, fericire și dragoste. Fie ca această zi specială să îți aducă bucurie și sănătate. La mulți ani, bunica mea dragă!”
 22. „Bunica mea iubită, în această zi sfântă, îți transmit toată dragostea și respectul meu. Ești un adevărat exemplu de forță și iubire pentru noi toți. La mulți ani de Sfânta Maria!”
 23. „La mulți ani, bunico! Cu ocazia zilei de Sfânta Maria, îți doresc tot binele din lume, multă sănătate și fericire. Te îmbrățișez cu drag și îți mulțumesc pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai oferit.”
 24. „În această zi specială, îți doresc ca Sfânta Maria să îți aducă multă fericire, iubire și liniște în inimă. Ești cea mai bună bunica din lume și îți sunt recunoscător pentru tot. La mulți ani!”

Mesaje de Sfânta Maria scurte

 1. La mulți ani! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă bucurie și pace în inimă!”
 2. „Sfânta Maria să te protejeze și să-ți aducă numai bine. La mulți ani!”
 3. „Fie ca lumina Sfintei Maria să îți lumineze drumul în viață. La mulți ani!”
 4. „Îți doresc sănătate, fericire și dragoste. Sfânta Maria să te binecuvânteze!”
 5. „La mulți ani! Sfânta Maria să te ocrotească și să-ți aducă liniște și fericire!”
 6. „La mulți ani cu sănătate și bucurii! Să te păzească Sfânta Maria!”
 7. „Fie ca Sfânta Maria să-ți îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!”
 8. „La mulți ani și Sfânta Maria să te îmbrățișeze cu dragoste și fericire!”
 9. „La mulți ani! Sfânta Maria să-ți aducă numai zâmbete și bucurii!”
 10. „Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă pace și liniște. La mulți ani!”
 11. „La mulți ani! Fie ca Sfânta Maria să-ți umple sufletul de bucurie!”
 12. „Sfânta Maria să te protejeze întotdeauna. La mulți ani!”
 13. „Fie ca lumina Sfintei Maria să-ți ghidăze fiecare pas. La mulți ani!”
 14. „Îți doresc numai sănătate, fericire și dragoste. Sfânta Maria să te binecuvânteze!”
 15. „La mulți ani! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă pace și fericire!”
 16. „La mulți ani și multe bucurii! Să te ocrotească mereu Sfânta Maria!”
 17. „Sfânta Maria să-ți aducă toate dorințele la îndeplinire. La mulți ani!”
 18. „La mulți ani de Sfânta Maria! Fie ca dragostea și bunătatea să-ți fie mereu alături!”
 19. „La mulți ani! Să te însoțească mereu binecuvântările Sfintei Maria!”
 20. „Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă armonie și liniște. La mulți ani!”
 21. „La mulți ani! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă pace și bucurie în suflet!”
 22. „Sfânta Maria să-ți protejeze fiecare zi. La mulți ani!”
 23. „Lumina Sfintei Maria să-ți ghidăze calea în viață. La mulți ani!”
 24. „Îți doresc sănătate, fericire și dragoste de Sfânta Maria. Binecuvântări!”
 25. „La mulți ani! Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă liniștea și fericirea dorite!”
 26. „Sfânta Maria să te păzească și să-ți îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!”
 27. „La mulți ani! Să-ți aducă Sfânta Maria numai bucurie și zâmbete!”
 28. „Fie ca dragostea și protecția Sfintei Maria să fie cu tine. La mulți ani!”
 29. „La mulți ani! Sfânta Maria să-ți umple viața cu armonie și pace!”
 30. „Bucură-te de ziua Sfintei Maria, înconjurat(ă) de dragoste și fericire. La mulți ani!”

Mesaje de Sfânta Maria pentru cei departe de casă

Pentru cei care sunt departe de casă, aceste Mesaje de Sfânta Maria poate aduce o rază de speranță și bucurie. Considerați următoarele:

 1. „Chiar dacă distanța ne separă, spiritul Sfintei Maria ne unește. Îți trimit toată iubirea și gândurile bune. La mulți ani!”
 2. „Fie ca lumina Sfintei Maria să te călăuzească oriunde te-ai afla. Îți doresc o zi plină de fericire și iubire.”
 3. „Deși ești departe de casă, să știi că te avem mereu în gânduri și în inimă. Sfânta Maria să te protejeze și să te aducă cu bine acasă când va veni vremea. La mulți ani!”
 4. „Îți trimitem toată dragostea și gândurile noastre bune în această zi sfântă. Fie ca Sfânta Maria să te păzească și să te călăuzească în fiecare moment al vieții tale. La mulți ani, oriunde ai fi!”
 5. „În această zi sfântă, te avem în gând și îți dorim toate cele bune. Deși ești departe, ești mereu prezent în inimile noastre. La mulți ani, și fie ca Sfânta Maria să te păstreze sănătos și fericit!”
 6. „Deși distanța ne separă, în gândurile și inimile noastre suntem mereu împreună. Sfânta Maria să te binecuvânteze și să-ți aducă multă fericire și pace. La mulți ani!”
 7. „Fie ca Sfânta Maria să te protejeze în călătoriile tale și să te aducă întotdeauna cu bine acasă. Îți trimitem toată iubirea și gândurile bune în această zi sfântă. La mulți ani!”
 8. „De Sfânta Maria, îți dorim ca orice drum să te conducă spre fericire și succes, și de fiecare dată, înapoi spre casa ta. Îți trimitem dragostea noastră în această zi specială. La mulți ani!”
 9. „Chiar dacă ești departe, gândurile noastre te însoțesc mereu. Îți dorim o zi binecuvântată de Sfânta Maria, plină de lumina, dragoste și fericire. La mulți ani!”
 10. „Chiar dacă ești departe, astăzi simțim că ești alături de noi mai mult ca niciodată. Fie ca Sfânta Maria să te ocrotească și să te ghideze. La mulți ani!”
 11. „Sfânta Maria să-ți fie lumina în drumul tău, oriunde te-ai afla. Chiar dacă ești departe de casă, ești aproape în gândurile și inimile noastre. La mulți ani!”
 12. „În această zi sfântă, îți trimitem toată dragostea și îți dorim ca Sfânta Maria să te ocrotească și să te păstreze în siguranță. La mulți ani, oriunde ai fi!”
 13. „Deși distanța ne desparte, astăzi suntem cu toții împreună în spirit. Sfânta Maria să te protejeze și să îți aducă liniște și fericire. La mulți ani!”
 14. „Oriunde te-ai afla, îți trimitem gânduri bune și dorința ca Sfânta Maria să te păstreze în siguranță. La mulți ani!”
 15. „În această zi sfântă, dorim ca Sfânta Maria să te însoțească în călătoria ta. Îți trimitem iubire și gânduri bune. La mulți ani!”
 16. „Deși ești departe de casă, astăzi te simțim alături de noi mai mult ca niciodată. Fie ca Sfânta Maria să-ți aducă confort și să te păstreze în siguranță. La mulți ani!”

Sărbătoarea de Sfânta Maria este o zi în care sărbătorim iubirea, speranța și binecuvântările vieții. Aceste mesaje de Sfânta Maria pe care le trimitem în această zi pot aduce un zâmbet pe fața celor dragi și le pot aduce mai aproape de noi, indiferent de distanță. Folosiți aceste mesaje de Sfânta Maria pentru a vă exprima sentimentele și pentru a aduce bucurie în viața celor dragi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed