Home Horoscop dragoste Aripioare de pui la tava

Aripioare de pui la tava

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Aripioare-de-pui-la-tava.jpg

Aripioarele de pui la tava reprezinta reteta moderna a aripioarelor de pui.

Aripioare de pui la tava

Aripioarele de pui la tava sunt reteta ideala pentru serile cu prietenii si se prepara rapid.Ingrediente pentru aripioare de pui la tava:

  • 1,5 kilograme aripioare de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de sos iute
  • 3 linguri otet de cidru
  • 3 linguri de miere
  • ulei de masline
  • sare
  • boia
  • sos Worcestershire

Mod de preparare pentru aripioare de pui la tava:

  • Se va amesteca usturoiul cu uleiul de masline, otetul de cidru, boiaua, sosul Worcestershire, un praf de sare, sosul picant, mierea si ceva piper intr-un vas mai mare, dupa care se vor adauga aripioarele si se vor amesteca.
  • Se vor lasa la marinat cam doua ore, dupa care se vor pune in tava, la cuptor, cam 30 de minute, se va adauga marinada si se va amesteca bine.
  • Dupa ce se mai creste temperatura cuptorului, se vor mai da la cuptor inca 30 de minute…
  • Optional, se vor servi cu sos de branza cu mucegai.

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu tocana ratatouille

Abonează-te pe:Yve.ro news

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Politica de confidențialitate