Aripioare de pui la tava

Aripioarele de pui la tava reprezinta reteta moderna a aripioarelor de pui.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Aripioare-de-pui-la-tava.jpg

Aripioarele de pui la tava reprezinta reteta moderna a aripioarelor de pui.

Aripioare de pui la tava

Aripioarele de pui la tava sunt reteta ideala pentru serile cu prietenii si se prepara rapid.Ingrediente pentru aripioare de pui la tava:

Mod de preparare pentru aripioare de pui la tava:

  • Se va amesteca usturoiul cu uleiul de masline, otetul de cidru, boiaua, sosul Worcestershire, un praf de sare, sosul picant, mierea si ceva piper intr-un vas mai mare, dupa care se vor adauga aripioarele si se vor amesteca.
  • Se vor lasa la marinat cam doua ore, dupa care se vor pune in tava, la cuptor, cam 30 de minute, se va adauga marinada si se va amesteca bine.
  • Dupa ce se mai creste temperatura cuptorului, se vor mai da la cuptor inca 30 de minute…
  • Optional, se vor servi cu sos de branza cu mucegai.

Pofta buna!

Citește și: Carne de pui cu tocana ratatouille

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *