Aripioarele de pui la tava reprezinta reteta moderna a aripioarelor de pui.
Aripioarele de pui la tava sunt reteta ideala pentru serile cu prietenii si se prepara rapid.Ingrediente pentru aripioare de pui la tava:
- 1,5 kilograme aripioare de pui
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri de sos iute
- 3 linguri otet de cidru
- 3 linguri de miere
- ulei de masline
- sare
- boia
- sos Worcestershire
Mod de preparare pentru aripioare de pui la tava:
- Se va amesteca usturoiul cu uleiul de masline, otetul de cidru, boiaua, sosul Worcestershire, un praf de sare, sosul picant, mierea si ceva piper intr-un vas mai mare, dupa care se vor adauga aripioarele si se vor amesteca.
- Se vor lasa la marinat cam doua ore, dupa care se vor pune in tava, la cuptor, cam 30 de minute, se va adauga marinada si se va amesteca bine.
- Dupa ce se mai creste temperatura cuptorului, se vor mai da la cuptor inca 30 de minute…
- Optional, se vor servi cu sos de branza cu mucegai.
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu tocana ratatouille