Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Ciuperci-Pleurotus-pané-cu-muștar.jpg

Ciupercile Pleurotus pané cu muștar reprezintă o rețetă de post rapidă, care se prepară fără dificultate.

Ciuperci Pleurotus pané cu muștar

Ciupercile Pleurotus pané cu muștar sunt foarte gustoase și reprezintă o opțiune potrivită pentru masa de prânz.Ingrediente pentru ciuperci Pleurotus pané cu muștar:

  • 1 kg de ciuperci Pleurotus mari
  • o lingură de muștar
  • 100 g făină
  • 200 g pesmet sau fulgi de porumb mărunțiți
  • 100 ml apă minerală
  • 2 sau 3 linguri ulei de măsline + încă puțin pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru ciuperci Pleurotus pané cu muștar:

  • Spălați ciupercile și presărați sare și piper peste ciuperci, apoi le tăvăliți prin făină.
  • Într-un bol, puneți apa minerală, făina, muștarul și două sau trei linguri de ulei de măsline, pe care le amestecați încât să obțineți o compoziție groasă ce seamănă la consistență cu smântâna.
  • Treceți ciupercile prin acea compoziție, eliminând excesul, după care le dați prin pesmet sau fulgi de porumb mărunțiți, și le presați cu palmele, să se prindă bine de ele, apoi fie le prăjiți în ulei încins, fie le așezați pe o tavă și le coaceți la cuptor…

Poftă bună!

Citește și: Sote de ciuperci

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *