HomeRelatiiDespartire Ce faci cand partenerului tau ii fug ochii dupa alte femei?

Ce faci cand partenerului tau ii fug ochii dupa alte femei?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Ce-faci-cand-partenerului-tau-ii-fug-ochii-dupa-alte-femei.jpg

Nu este un secret ca intalnim si alte persoane pe care le consideram atractive, dupa care ne mai fug ochii uneori. Este ceva natural sa te uiti dupa cineva care iti sare in ochi si nu este nevoie te simti vinovata in aceasta privinta, deoarece nu se pune problema infidelitatii sau a lipsei dragostei fata de partenerul tau.

Dar ce te faci daca ai un partener care se uita in mod constant dupa alte femei? Exista oare notiunea de „a se uita mult prea mult”? Acest lucru este un semn al lipsei de respect fata de tine sau fata de relatie?

In timp ce aceasta parte a fiintei umane este obisnuita si normala, exista doua metode de abordare. Cand un barbat este pe cont propriu, se poate simti mai liber de a se uita dupa alte persoane, fara a se ingrijora ca raneste pe cineva. Totusi, cand se afla cu partenera, ar fi indicat sa incerce sa fie cat mai discret atunci cand ii fug ochii dupa altele. O privire cu coada ochiului este nevinovata, dar schimbul de zambete sau sa o dezbrace din priviri inseamna lipsa de respect fata de partenera si fata de relatie. Acest lucru o poate rani, intrista, jigni si eventual o poate face sa se neglijeze – un gest inutil care ii scade stima de sine.

Cand privitul dupa alte femei devine o problema…

Privirile fugare dupa alte femei sunt de obicei lucruri nevinovate daca se intampla ocazional. Poate deveni o problema adevarata atunci cand se intampla constant. Daca partenerul tau este mai preocupat sa se uite dupa altele in loc sa te admire pe tine, acest lucru poate sa insemne ca isi pierde incet interesul pentru relatie si ar trebui sa acorzi atentie si altor semne, precum si comportamentului pe care il are partenerul tau, pentru a iti da seama ce se intampla cu adevarat.

Ce ar trebui sa faci?

Daca ai un partener caruia ii fug ochii dupa alte femei si esti satula de acest lucru, atunci este vremea pentru comunicare! Nu este nicio rusine ca partenerul tau sa afle ca te simti ranita si suparata de comportamentul lui. La urma urmei, o relatie presupune deschidere si sinceritate reciproca, iar lui ar trebui sa ii pese de ceea ce simti si sa vrea sa te faca fericita. Nu este vorba nici ca ai fi geloasa sau imatura, ci despre a pretinde respectul pe care consideri ca il meriti din partea lui (acelasi tip de respect pe care partenerul il asteapta de la tine)…

Asadar, adu-i la cunostinta ca atunci cand se uita dupa alte femei te deranjeaza si te face sa simti ca nu te respecta si ca nu esti impacata cu aceasta situatie. Daca ii pasa cu adevarat, atunci se va stradui sa isi infraneze pornirile de a se uita dupa alte femei in prezenta ta sau macar sa se controleze ca sa nu te mai simti nerespectata. In cazul in care partenerul tau nu-si va schimba deloc acest obicei si va continua sa traga cu ochiul la alte femei dupa ce ti-ai deschis inima in fata lui, iar el a vazut cat de importante sunt sentimentele tale pentru el, atunci ar trebui sa iei  hotararea daca doresti sau nu sa pui capat relatiei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed