Home Horoscopcompatibilitate zodii Aceste zodii NU îți acordă o a doua șansă dacă le înșeli

Aceste zodii NU îți acordă o a doua șansă dacă le înșeli

autor Elena Yvette
835 vizualizari
Aceste zodii NU iti acorda o a doua sansa daca le inseli

Se spune că fiecare dintre noi are dreptul, la un anumit moment, la a primi o a doua șansă. Însă nu toate zodiile sunt făcute pentru a o oferi, mai ales dacă a doua șansă presupune trecerea peste o infidelitate.

Care sunt cele șase zodii care NU îți acordă o a doua șansă dacă le-ai înșelat, află în articolul de mai jos.

  1. Gemeni

Deși natura lor duală, cameleonică, le-ar permite să ofere o a doua șansă, aceștia surprind. Nativii zodiei Gemeni nu vor acorda niciodată o a doua șansă dacă i-ai înșelat, dat fiind faptul că se ghidează după mottoul „Cine a făcut o dată, o va face și a doua oară”. Deși vor suferi din pricina infidelității suferite, nu au de gând să treacă peste și să ierte, preferă să se îndepărteze, să taie răul de la rădăcină.

  1. Scorpion

Sunt renumiți pentru fidelitatea pe care o oferă partenerilor lor. Iar din acest motiv, se așteaptă ca aceștia să le plătească cu aceeași monedă. Dacă însă le greșești, comiți o infidelitate, nu te gândi că vei primi o a doua șansă. Oricât de mult ar suferi după tine, vor călca pe fiecare sentiment pentru a-și apăra demnitatea, iar „NU-ul” va fi categoric și ireversibil.

  1. Fecioară

Nici Fecioarele nu pot trece peste un caz de infidelitate, motiv pentru care de la ele nu vei primi o a doua șansă, oricât de mult te-ai strădui pentru ea, oricât de multe atenții ai față de acești nativi. Străduințele tale vor fi în zadar, pentru că Fecioarele se vor bucura doar să te chinuie, iar la final răspunsul în ceea ce privește o a doua șansă va fi tot „NU”.

  1. Capricorn

Vorbind despre acești nativi, trebuie să nu vă faceți prea mari speranțe dacă le-ați trădat încrederea. Aceștia sunt conștienți de faptul că un lucru a dus la altul, motiv pentru care nu vor acorda o a doua șansă, pentru ca lucrurile să se repete în defavoarea lor.

  1. Taur

Deși sunt recunoscuți prin prisma dorinței lor de stabilitate, de echilibru emoțional, de atașament față de o persoană, dacă le trădezi încrederea, Taurii nu se vor gândi să îți ofere o a doua oportunitate nici în ruptul capului. Acest lucru intervine din cauza faptului că Taurii nu pot uita că i-ai înșelat,  nu pot să te privească în ochi ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut. Din acest motiv preferă să aleagă despărțirea, decât o viață trăită ca un fiasco total…

  1. Pești

Lucrurile pot părea simple în ceea ce îi privește pe nativii zodiei Pești însă te poți înșela. Dacă ai impresia că un Pește te va ierta cu ușurință sau că îți va acorda o a doua șansă, în ciuda infidelității tale, te înșeli amarnic. Deși nu le place să renunțe la persoanele din viața lor, Peștii nu vor acorda o a doua oportunitate pentru a fi din nou înșelați. Așteaptă-te, de asemenea, dacă ai comis o infidelitate față de un Pește, la o răzbunare pe măsură!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies