HomeHoroscopcompatibilitate zodii Acestea sunt cele mai bune combinaţii de zodii

Acestea sunt cele mai bune combinaţii de zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,3K views 4 minute timp de citit

Cele mai reuşite combinaţii de zodii sunt, de obicei, cele dintre reprezentanții aceluiași „element” – Apă, Aer, Pământ sau Foc. Dar asta nu este o regulă generală, aşa că se poate întâmpla să dezvoltăm relaţii de lungă durată şi cu nativi născuţi sub semnul altor „elemente”, în funcţie de conjuctura astrală de la momentul naşterii noastre. Fiecare zodie are combinaţii bune şi combinaţii de-a dreptul nefaste, pe care ar fi bine să le cunoaştem. Iată cât de compatibili sunt nativii fiecărei zodii în parte.

 1. Berbec – compatibil cu Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

Fiind un semn de Foc, este evident că Berbecul este compatibil, în primul rând, cu zodiile din acelaşi element, precum Leul şi Săgetătorul, însă are relaţii destul de bune şi cu Gemenii şi Vărsătorii, semne de Aer, care îl completează şi cu care seamănă într-o oarecare măsură.

 1. Taur – compatibil cu Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti

Taurul, nativul unei zodii de Pământ, încăpăţânat şi pe care te poţi baza mereu, nu putea fi compatibil decât cu semne din acelaşi elemente ca şi el, care să îi asigure stabilitatea, precum Capricornul şi Fecioara. Uneori, dar nu ca o regulă generală, pe fondul pur emoţional, poate dezvolta relaţii durabile şi cu Peştii şi Racii.

 1. Gemeni – compatibil cu Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

Datorită elementului caracteristic, Aerul, Gemenii sunt persoane care se pot adapta perfect oricărei situaţii, comunicanți excelenţi şi extrem de dinamici, astfel că se pot înţelege în special cu cei asemănători lor, precum Balanţa şi Vărsătorul. Totuşi, datorită nevoii constante de nou şi fiind permanent în schimbare, Gemenii se pot înţelege uneori şi cu Leii şi Berbecii, potriviţi pentru nevoile lor.

 1. Rac – compatibil cu Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti

Fiind un familist convins, nativul din Rac îşi doreşte iubire şi devotament, ceea ce găseşte, cu siguranţă, la nativii din Scorpion şi Rac. S-ar putea înţelege şi cu Taurii sau Fecioarele, însă nu întotdeauna, iar asta din cauza criticilor aduse de primii şi a lipsei de ataşament a celorlalți nativi.

 1. Leu – compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător

Fiind cea mai cunoscută zodie, Leul este celebru pentru creativitatea şi independenţa sa, dar şi pentru iubirea de care da dovadă. Însă, uneori, tendinţa sa de dominare depăşeşte limitele normale şi astfel nu va putea fi uşor acceptat decât de Berbeci sau de Săgetători, capabili să oprească această forţă. Pe de altă parte, Gemenii şi Balanţele se pot înţelege de minune cu Leii, pentru că nu vor fi nicicând deranjați de exuberanța acestora.

 1. Fecioara – compatibil cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Pragmatice, Fecioarele sunt mereu cu picioarele pe pământ, au întotdeauna nevoie de stabilitate, pe care o găsesc la Tauri şi Capricorni, cu care împart aceeaşi doză de perfecţionism. Pot avea relaţii bune şi cu nativii din Rac şi Scorpion, dar mai rar.

 1. Balanţa – compatibil cu, Gemeni, Leu, Săgetător Vărsător

Fiind o zodie de echilibru, Balanţa îşi poate găsi partenerul ideal în zodia Gemeni sau Vărsător, de la care primeşte loialitate si afectivitate. Având în comun corectitudinea şi diplomaţia, se va înţelege bine şi cu Săgetătorul, dar şi cu Leul, care o echilibrează puternic.

 1. Scorpion – compatibil cu Rac, Peşti, Fecioară, Capricorn

Intensitatea fiind trăsătura de bază a Scorpionului, este clar că acesta are nevoie de cineva la fel ca el, precum Racii şi Peştii. Va avea relaţii foarte bune şi cu zodiile de pământ Fecioară şi Capricorn, pentru că dau dovadă de stabilitatea şi încrederea de care Scorpionii au nevoie.

 1. Săgetător – compatibil cu Berbec, Leu, Balanţă, Vărsător

Oneşti, optimişti, Săgetătorii au nevoie câteodată de stabilitate şi perioade de linişte, pe care le pot avea de la nativii din Berbec şi Leu. Balanţa îi poate oferi şi ea echilibru, iar Săgetătorul va fi un adevărat partener de aventuri.

 1. Capricorn – compatibil cu Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti

Pragmatici, Capricornii au nevoie de cineva care să le înţeleagă stabilitatea şi nevoia de disciplină, iar aceştia sunt Taurii şi Fecioarele. Scorpionii găsesc un partener de nădejde în Capricorni, la fel şi în Peşti, care le admiră loialitatea.

11. Vărsător – compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător

Fiind creativ şi mereu dornic de experienţe noi, Vărsătorul va găsi partenerul ideal în Gemeni sau Balanţă, care îl va susţine necondiţionat şi îi va înţelege imprevizibilitatea. Vărsătorul va găsi distracţia şi alături de Berbec sau Săgetător, care îi vor oferi libertatea mult dorită.

 1. Peşti – compatibil cu Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Nativii din Peşti pot avea relaţii de lungă durată cu nativii din Rac sau Scorpion, pentru că împărtăşesc acelaşi romantism şi aceeaşi capacitate de dăruire totală. Opţiuni la fel de bune pot fi Capricornii sau Taurii, pentru că sunt genul stabil, loial, care nu se tem de angajamente…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed