Home Horoscopcompatibilitate zodii Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
2105 vizualizari

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile lui specifice, pe care le putem desluşi dacă ne raportăm la mai multe elemente. Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

Berbec – Zeiţa Atena

Atena este zeiţa caracterizată prin îndrăzneală, vitejie, oferind celor născuţi în semnul Berbecului curaj, forţă, aptitudini de lider şi puterea de a trece cu bine peste orice obstacol. Atena este considerată stăpâna minţilor creative, aşa că le oferă Berbecilor pasiune în ceea ce fac, sete de nou, ambiţie.

Taur – Zeiţa Geea

Geea este considerată a fi mama tuturor zeilor. De la aceasta, Taurii moştenesc dragostea necondiţionată pentru familie, dar şi instinctul matern. De asemenea, nativii acestei zodii dobândesc de la Geea puterea de a face faţă problemelor şi de a menţine echilibrul financiar.

Gemeni – Zeiţa Calliope

Zeiţa specifică zodiei Gemeni are o latură socială dezvoltată şi stăpâneşte foarte bine arta oratoriei. Aceste calităţi le moştenesc şi Gemenii, care pot deveni artişti de succes. În plus, aceştia iubesc oamenii, socializarea, frumosul, şi ştiu să-i cucerească uşor pe cei din jur.

Rac – Zeiţa Demetra

Demetra este zeiţa cu un instinct matern dezvoltat, calitate pe care le-a transmis-o Racilor. Aceştia sunt în stare de orice pentru a-şi vedea familia fericită, pentru că doar aşa se simt împliniţi. Fără persoanele dragi alături, nu mai au forţa necesară de a duce la bun sfârşit acţiunile lor.

Leu – Zeiţa Afrodita

Zeiţa frumuseţii, Afrodita, le împrumută Leilor firea dificilă, carisma, puterea de seducţie, sentimentul de superioritate. Leilor le place să îşi trăiască intens viaţa, să se bucure de fiecare moment. De altfel, aceştia sunt extrem de generoşi, dar şi preocupaţi de binele celorlalţi.

Fecioară – Zeiţa Hera

Hera este ocrotitoarea familiei, dar şi a dreptății, astfel că Fecioarele vor face tot posibilul pentru ca adevărul să iasă la iveală, în ciuda criticilor primite. Sunt meticuloase, ordonate şi îşi planifică totul până la cel mai mic detaliu. În plus, Zeiţa Hera le oferă sentimente puternice faţă de familie.

Balanţă – Zeiţa Themis

Themis este zeiţa dreptăţii, cea căreia îi place ordinea, respectul. De la ea Balanţele dobândesc obiectivitatea, hotărârea de a face dreptate cu orice preţ, dar şi puterea de a spune exact ceea ce gândesc. Nativii zodiei sunt firi ce văd totul în alb sau negru, astfel încât, pentru ei, nu există o cale de mijloc.

Scorpion – Zeiţa Selene

Zeiţa feminităţii, a pasiunii, numită „lumină în întuneric”, Selene le dă Scorpionilor o putere aparte de seducţie, căreia bărbaţii nu îi pot rezista. Femeile Scorpion sunt discrete, subtile, de aici şi atracţia pentru lucrurile misterioase pe care doresc, cu orice preţ, să le descopere.

Săgetător – Zeiţa Hebe

Hebe este patroana tinereţii veşnice, care le oferă Săgetătorilor pofta de viaţă, spiritul optimist, veselia, dorinţa de a profita de tot ce li se întâmplă. Nativele născute sub acest semn zodiacal ştiu să se facă plăcute, dar şi să preţuiască persoana iubită.

Capricorn – Zeiţa Hestia

Zeiţa Hestia ocroteşte căminul, familia, lucruri pe care le fac şi Capricornii. Femeile din această zodie sunt soţii şi mame devotate, preocupate pentru siguranţa materială a familiei, dar şi pentru fericirea persoanelor dragi. De asemenea, Capricornii vor dori mereu să acceadă către un nivel de trai mai bun.

Vărsător – Zeiţa Fortuna

Fortuna, cea care aduce norocul, îi va face pe Vărsători să pună preţ pe intuiţie, pe sentimente, şi mai puţin pe logică. Nativele zodiei se lasă mereu în voia sorţii şi, de cele mai multe ori, norocul le surâde…

Peşti – Zeiţa Thetis

Înzestrată cu puterea de a prezice, Zeiţa Thetis le determină pe cele născute în zodia Peşti să-şi contureze un destin exact aşa cum le place. Thetis oferă acestui semn zodiacal ambiţie, putere, dar şi o conexiune profundă cu viaţa spirituală.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies