HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii şi nu dragostea

HOROSCOP: Top 5 femei care preferă banii şi nu dragostea

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Top-5-zodii-care-îşi-vor-găsi-marea-iubire-pe-Facebook1.jpg

Deşi poate sunt de blamat femeile care preferă banii în locul iubirii, în realitatea contemporană acest prototip de femeie pare a fi din ce în ce mai răspândit. Sunt acele femei care au o predilecție înspre a urmări banii şi sunt mai reci când vine vorba de sentimentalisme.

Ca şi la alte articole legate de horoscop, facem menţiunea că următoarele caracterizări reprezintă linii generale şi aproximative pentru zodii. Oamenii nu sunt exact aşa cum astrologii prezic. Sunt doar linii la nivel de principiu, iar unele persoane pot lupta împotriva destinului, fiind chiar în opoziție cu ceea ce s-ar citi în horoscop.

5. Capricorn – persoanele care sunt născute în această zodie au, de regulă, o capacitate mare de muncă, dau dovadă de anduranţă la stres, fiind eficiente şi orientate către partea practică a lucrurilor. Cu alte cuvinte, pentru Capricorni, banii sunt o componentă importantă a vieţii lor, uneori lăsând la o parte sentimentalismele. Nu înseamnă neapărat că sunt persoane care urmăresc doar banii, ci doar faptul că, pentru aceste femei, banii şi totodată funcţiile înalte şi cariera sunt pe primul loc, spre disperarea partenerului lor de viaţă.

4. Rac – femeile din zodia Racului au o intuiţie remarcabilă şi deseori acţionează din instinct. Cu toate acestea, uneori duc aceste abilităţi în extreme şi se transformă în persoane foarte zgârcite. Preţuiesc atât de mult banul (şi nu numai banul), încât adună în jurul lor tot felul de lucruri, care sunt, în realitate, lipsite de valoare. Sunt femeile care preferă să aibă, în ideea că niciodată nu ştii când îţi trebuie. Lucrul acesta le face să devină uneori materialiste, ceea ce duce la conflicte, atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu persoanele din jur.

3. Berbec – femeile din zodia Berbecului sunt cele care au cea mai mare capacitate de a avea două feţe. Pot juca un rol foarte uşor şi pot adopta multe identităţi, toate în funcţie de situaţie. Sunt egocentrice, mândre, cu abilitați de realizare în viaţă şi capabile să ajungă mereu unde îşi propun. Pot fura mintea oricărui bărbat şi îl pot stoarce de bani, pentru a-şi procura tot ceea ce au nevoie.

2. Scorpion – persoanele născute sub acest semn au o înclinaţie către tot felul de plăceri ale vieţii. Sunt, de regulă, obsedate de control, iar bărbatul care se află într-o relaţie cu o femeie Scorpion poate fi, adesea, comparat cu un mieluşel. Acestea dau dovadă de o putere de manipulare ieşită din comun, iar bărbatul va face deseori ceea ce femeia Scorpion îi dictează, crezând însă că e ideea lui. Când vine vorba de a cheltui, sunt cu capul în nori şi nu se mai uită la bani (mai ales când nu le aparţin)…

1. Vărsător – zodie de artist, cum se spune; femeile născute sub semnul Vărsătorului sunt materialiste şi le place asta. Îşi dezvoltă uşor această abilitate şi nu se simt tocmai prost când profită de naivitatea bărbaţilor din jurul lor. Preferă obiectele scumpe şi rafinate. De aceea aleg mereu bărbaţii care promit un viitor strălucit din punct de vedere financiar şi, în felul acesta, nu aleg foarte des cu inima.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed