Homecompatibilitate zodii Ce obiect trebuie să ai la tine în noaptea de Revelion ca să îţi meargă bine tot anul

Ce obiect trebuie să ai la tine în noaptea de Revelion ca să îţi meargă bine tot anul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,8K views 5 minute timp de citit
Ce obiect trebuie să ai la tine în noaptea de Revelion ca să îţi meargă bine tot anul

Noaptea dintre ani este un moment aşteptat de toată lumea, deoarece reprezintă trecerea într-o nouă etapă, şansa de a o lua de la capăt şi de a reaprinde visurile care s-au stins în anul ce a trecut. Este un moment magic care trebuie trăit la intensitate maximă. Fiecare clipă trebuie savurată pe deplin, iar zâmbetul trebuie să fie cel mai bun accesoriu pe care îl vom avea.

De asemenea, nu uităm de o veche tradiție care spune că de Revelion trebuie să avem un accesoriu de culoare roşie. Această nuanţă reprezintă pasiune, noroc şi are puterea de a atrage forţele binelui, pentru a începe noul an cu optimism şi veşti bune. Pe lângă acest detaliu, astrele vin în ajutorul nostru şi ne informează cu privire la ce obiect trebuie neapărat să avem la noi, în funcţie de zodie, pentru a ne merge bine tot anul şi a prospera în lunile ce urmează.

Astrele spun că Taurii trebuie să aibă la ei un trifoi, care va funcţiona ca o barieră împotriva răului şi care îi va proteja, Leii trebuie să poarte neapărat un lucru mai extravagant, la care nimeni nu se aşteaptă şi pe care nimeni nu îl va observa, iar Balanţele trebuie să ţină în mână, la trecerea dintre ani, un trandafir chinezesc ce le va aduce mult noroc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Berbecii: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii sunt nativii care trebuie să poarte neapărat un obiect strălucitor. Acesta îi va ajuta să îşi accessorizeze ţinuta foarte bine, să fie în centrul atenţiei şi, mai mult decât atât, îi va ajuta să aibă noroc tot anul. Lucrurile sclipitoare sunt reprezentative pentru nativii din zodia Berbec, iar binele se va abate asupra lor pentru a le oferi un an cât mai bun şi mai frumos alături de toţi cei pe care îi iubesc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Taurii: 21 aprilie – 20 mai

Astrele spun că Taurii ar trebui să aibă la ei un trifoi, care îi va proteja la trecerea dintre ani şi va face în aşa fel încât să despartă binele de rău şi să acapareze tot norocul pentru a-l oferi celui care îl poartă. Taurii care vor avea acest obiect la ei în noaptea dintre ani vor fi cei mai norocoşi oameni de la petrecerea de Revelion şi o aură luminoasă se va coborî asupra lor.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Gemenii: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să aibă de Revelion o bancnotă de 500 de lei. Astrele spun că atunci când ceasul va bate la miezul nopţii, banii se vor înmulţi de cinci ori, iar norocul îi va însoţi pe nativii din zodia Gemeni tot anul. Este bine ca acești nativi să îşi îndemne şi partenerii de viaţă să procedeze la fel, pentru ca norocul să se dubleze şi să nu mai părăsească niciodată locuinţa lor.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Racii: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să poarte o bijuterie din aur care să iasă în evidenţă şi să îi facă unici. În seara de Revelion Racii vor fi, astfel, cei norocoşi şi le va merge bine tot anul. Astrele spun că nu este bine ca nativii din zodia Rac să plece repede de la petrecere, deoarece seara se anunţă plină de surprize şi de lucruri neaşteptate pe care nu trebuie să le rateze nicicum.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Leii: 23 iulie – 22 august

Leii trebuie să aibă la ei un lucru mai excentric, ce nu va fi observat de nimeni, dar care le va purta noroc la trecerea dintre ani şi, astfel, le va merge bine tot anul. Este vorba despre lenjeria intimă, care trebuie să fie foarte sexy şi, neapărat, albă.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Fecioarele: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele trebuie să aibă în buzunar un mic dar de la părinţi. Cu siguranţă fiecare dintre noi are un lucru deosebit de la mama sau tata, iar avându-l la ei, nativii Fecioară se vor bucura de împlinirea tuturor dorințelor pe care părinţii le-au rostit pentru ei, fiindu-le, astfel, bine pe parcursul întregului an.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Balanţele: 23 septembrie – 22 octombrie

Astrele spun că Balanţele trebuie să poarte un trandafir chinezesc de culoare roşie care va fi pus în buzunar sau în geantă şi pe care trebuie să îl ţină în mână atunci când începe numărătoarea inversă. Astfel, Balanțelor le va merge bine încă din prima zi din an.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Scorpionii: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii trebuie să aibă o listă a dorințelor în geanta pe care o vor purta, pentru ca spiritele să le îndeplinească şi să le aducă un an prosper, plin de reuşite şi mult noroc.

Ce obiect trebuie să aibă la ei  Săgetătorii: 22 noiembrie – 20 decembrie

Astrele spun că Săgetătorii vor fi nevoiți să poarte la ei nu șirag de mărgele, cu un număr de perle care să coincidă cu numărul dorințelor pe care le au. Când va bate gongul, îl vor arunca în sus, cât mai sus, pentru a absorbi tot norocul ce se va revărsa în lume.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Capricornii: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii vor purta ceva nou, pentru ca tot ce a fost rău până acum să rămână în urmă şi să înceapă o nouă etapă, una mai bună şi plină de zâmbete.

Ce obiect trebuie să aibă la ei Vărsătorii: 20 ianuarie – 18 februarie

Astrele le spun Vărsătorilor că ar fi bine ca în noaptea de Revelion să aibă la ei o monedă de argint, care va respinge orice lucru rău şi îi va ajuta să pășească spre un an lipsit de greutăți, în care le va merge mult mai bine decât în anul care s-a sfârşit…

Ce obiect trebuie să aibă la ei Peştii: 19 februarie – 20 martie

Peştii vor avea la ei un buchețel mic de busuioc, despre care tradiţia spune că aduce mult noroc şi te ajută să îţi meargă bine tot anul dacă îl porţi la piept în noaptea dintre ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed