Homecompatibilitate zodii Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul?

Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Ce zodii se potrivesc cu Scorpionul

Compatibilitatea din punctul de vedere al zodiilor oferă un plus fiecărei relații, deoarece semnul zodiacal spune foarte multe despre o persoană.

Fiecare zodie în parte vine la pachet cu un set de trăsături specifice pe baza cărora putem face o selecție a persoanelor din jurul nostru. În acest sens, cele mai comune trăsături ale nativului Scorpion sunt acelea că este o fire prietenoasă și de încredere, este o persoană care acordă atenție pasiunilor sale și căreia îi place să se distreze.

De asemenea, chiar Scorpionii își exprimă dorința de a avea în preajmă persoane cu un spirit liber asemenea lor și cu simțul umorului. Citind în continuare puteți afla care sunt nativii zodiacului cu care Scorpionii se înțeleg cel mai bine.

Taur. Dacă aveți un prieten sau o cunoștință născută sub semnul zodiacal al Scorpionului, cu siguranță aveți și un prieten sau o cunoștință posesoare a semnului zodiacal al Taurului, deoarece aceste două zodii prezintă un magnetism ridicat, atrăgându-se în mod reciproc. Afinitatea acestor două zodii una pentru alta vine din faptul că împărtășesc aproximativ același spirit liber, în cazul nativilor Taur fiind potențat într-o anumită măsură de tendințe de responsabilitate.

Prieteniile sau relațiile sentimentale dintre un nativ Scorpion și un nativ Taur rezistă cel mai bine probei timpului, deoarece cei doi parteneri iau cu ușurință decizii la unison, chiar Taurul are influențe pozitive asupra Scorpionului, reușind să-l responsabilizeze.

Fecioară. Printre relațiile interpersonale care funcționează foarte bine se numără și relația dintre un nativ Fecioară și un nativ Scorpion. Asemenea Scorpionilor, și persoanele născute în zodia Fecioară adoră să se distreze, deoarece în acest fel mai uită de problemele pe care le au.

În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, aceștia se simt foarte bine în compania Fecioarelor, deoarece acestea din urmă au un simț al umorului bine dezvoltat și vor întotdeauna să ajute. Alături de partener Fecioară, nativii Scorpion se vor încumeta să ia parte la lucruri nebunești, dacă nu chiar această pereche îi va mobiliza pe ceilalți să fie părtași la îndeplinirea ideilor lor nonconformiste.

Capricorn. Relațiile dintre un nativ Capricorn și un nativ Scorpion funcționează foarte bine datorită modului armonios în care se completează cei doi parteneri. Pe de-o parte, nativul Capricorn este precaut, responsabil și extrem de calculat la orice pas, iar pe de cealaltă parte, nativul Scorpion este spontan, se lasă purtat de val și creativ. Acești parteneri își oferă constant lecții din experiență și se află într-o permanentă modelare, astfel că nu poate fi vorba despre rutină sau monotonie…

Vărsător. Unul dintre partenerii ideali pentru ei din punctul de vedere al Scorpionilor sunt nativii Vărsător, deoarece sunt construiți psihologic după același tipar și înglobează două trăsături specifice: spontaneitate și nonconformism. Firi independente, creative, sunt capabile să vină cu numeroase idei ingenioase. Ambii nativi sunt personalități care iubesc să își petreacă timpul în locuri noi, să descopere și să se aventureze. De asemenea, nativii Vărsător îndrăgesc persoanele sincere și corecte, în timp ce nativii Scorpion uită și iartă foarte greu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed