HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele mai mari defecte ale zodiei Gemeni: SUNT PREA OBSEDAŢI DE MUNCĂ…

Cele mai mari defecte ale zodiei Gemeni: SUNT PREA OBSEDAŢI DE MUNCĂ…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,4K views 2 minute timp de citit

Capacitatea de adaptare a Gemenilor face ca această zodie să reuşească să intre foarte repede sub pielea celorlalți şi astfel să fie caracterizată drept o zodie extrem de flexibilă. În articolul următor vor fi prezentate principalele defecte ale Gemenilor.

  • SUNT PROFITORI

Atunci când circumstanțele nu le sunt tocmai favorabile, Gemenii vor reuşi totuşi să tragă foloasele. Mai mult decât atât, se vor folosi de orice mijloace pentru a ajunge acolo unde îşi doresc.

  • SUNT FIRI SCHIMBĂTOARE

Această zodie va alterna foarte repede două stări de spirit complet opuse şi, din această cauză, celorlalți nu le este tocmai uşor să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Defectul acesta face, de asemenea, referire şi la faptul că un astfel de nativ se va plictisi repede şi nu va putea duce până la sfârşit un lucru pe care l-a început.

  • SUNT PREA BĂGĂREŢI

Acest punct vine ca o continuare a celui de mai sus şi, din cauză că îşi pierd rapid interesul, vor căuta ceva mai interesant de făcut, inclusiv să îşi bage nasul în viaţa privată a altora doar aşa, de distracţie.

  • SUNT BÂRFITORI CONVINŞI

Gemenii vor găsi orice prilej de a profita de o informaţie pe care o deţin despre cineva şi o vor transforma într-o adevărată ştire în cercul de prieteni. Bineînţeles că nu vor uita să adauge şi puţine detalii picante din partea lor pentru efectul dramatic.

  • SUNT LIPSIŢI DE DISCREŢIE

A spune un secret unui asemenea nativ este posibil să nu fie tocmai o idee bună. Capacitatea lor de a ţine anumite informaţii ascunse nu este tocmai punctul lor forte, iar din această cauză este mai bine să nu împărtăşeşti cu ei lucruri prea personale…

  • SUNT PREA OBSEDAŢI DE MUNCĂ

Firi muncitoare convinse, Gemenii vor depune mult prea mult efort pentru a ajunge acolo unde şi-au propus şi vor face, de asemenea, sacrificii personale destul de mari.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed