Homecompatibilitate zodii De ce înșală bărbații în funcție de zodie? Leii înșală când nu sunt tratați așa cum și-ar dori

De ce înșală bărbații în funcție de zodie? Leii înșală când nu sunt tratați așa cum și-ar dori

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/De-ce-insala-barbatii-in-functie-de-zodie.jpg

Infidelitatea este un lucru foarte mare, chiar dacă pare neînsemnat pentru unele persoane. Majoritatea oamenilor au fost înșelați sau chiar ei au fost cei care au călcat strâmb.

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce se întâmplă acest lucru, noi vă vom spune motivele , dar în funcție de zodia bărbatului.

Berbec

Lucrurile sunt complicate în ceea ce privește berbecul, deoarece felul său de a acționa le va da bătăi de cap celor din jur.

Acesta se bazează foarte mult pe intuiție și, dacă la un moment dat va simți, va avea impresia că partenera nu îi este fidelă, acesta se va arunca în brațele primei persoane pe care o vede.

Va prefera să se răzbune, indiferent dacă are dreptate sau nu. Își va trata partenera cum crede el că este tratat de aceasta, dar fără a mai afla dacă are dreptate sau nu.

Taur

Taurii nu înșală. Sunt firi loiale și care își doresc relații lungi, scopul lor final fiind întemeierea unei familii.

Ceea ce va da bătăi de cap va fi perioada lungă de care acesta are nevoie pentru a se vindeca după o despărțire. Până când rănile nu i se vor închide definitiv, relația pe care o va începe va avea puțin de suferit.

Chiar dacă partenerele vor avea impresia că sunt înșelate, deoarece gândul îi stă în altă parte, el doar începe să se detașeze de fosta relație, făcând loc pentru actuala parteneră.

Gemeni

Nativul gemeni este caracterizat de indecizie. Niciodată nu știe ce vrea și foarte greu se decide asupra uni lucru, iar capitolul sentimental nu este exclus.

Chiar dacă este deja într-o relație, indiferent de durata ei, există posibilitatea de a înșela, deoarece acesta este modul prin care își dă seama dacă sentimentele sale sunt adevărate sau nu. Nu este sigur de ceea ce vrea, de ceea ce simte.

Rac

Firi iubitoare și blânde, racii se vor implica 100% într-o relație, dar au și ei momentele lor de cumpănă. Așadar, dacă un nativ rac va înșela, o va face doar din cauza faptului că sentimentele pe care le are pentru o altă femeie sunt foarte puternice.

Racul va pleca la o altă femeie doar dacă o iubește cu adevărat și va face ceea ce simte. Este adeptul iubirilor trăite la maxim și nu va înșela dacă nu se va îndrăgosti până peste cap de altă femeie.

Leu

Și leii înșală, chiar dacă este greu de crezut. Motivul este simplu: nu sunt tratați așa cum și-ar dori.

Nativii leu vor să aibă parte de un anumit tratament, de un anumit comportament și, dacă acest lucru nu se întâmplă, nu vor ezita să înșele. O vor face pentru a-și satisface nevoile care îi dau o stare de bine.

Dacă bărbatul leu nu primește din partea partenerei lucrurile de care are nevoie, se ca concentra asupra unei noi relații, fără a mai ține cont de partenera deja existentă.

Fecioară

Acești nativi vor înșela fără să își dea seama, deoarece totul va pleca de la un mic gest neînsemnat. Vor da naștere unui flirt mic, flirt ce poate fi trecut cu vederea foarte ușor, dar, cu timpul, lucrurile vor avansa și nu va mai fi mult până când va călca strâmb.

Chiar dacă la început nu vor da importanță unui gest atât de mic, timpul le va arăta că lucrurile nu stau chiar așa cum cred ei.

Balanță

Bărbatului balanță îi place să îi fie recunoscute calitățile. Îi place să fie lăudat și să îi fie apreciată munca și rezultatele. Dacă femeia de lângă el nu îi oferă aceste lucruri,le va căuta în brațele altei femei.

Are nevoie de atenție și de laudă și, dacă nu le are, va pune relația existentă pe locul 2 și va căuta în alte relații ceea ce nu are.

Poate fi o simplă aventură sau ceva mai serios, dar, cu siguranță, își va satisface curiozitățile și plăcerile.

Scorpion

Bărbatul scorpion se numără și el printre cei care nu înșală.

Este greu să găsească o relație care să îl mulțumească, însă, dacă acest lucru nu se întâmplă, își va face bagajele și va pleca. Sinceritatea, corectitudinea și loialitatea sunt foarte importante pentru acest nativ și nu își va bate joc de persoana de lângă el dacă lucrurile nu vor fi așa cum vrea el.

Săgetător

Bărbatul săgetător iubește noutatea, adoră experiențele noi și trăiește prntru aventură. Este dornic, dar și curios în a descoperi și alte tipuri de femei și, tocmai din acest motiv, nu va ezita să înșele dacă ceva i se pare interesant.

Va uita de relația pe care deja o are și se va concentra, în totalitate, asupra lucrurilor pe care partenera sa nu le are, dar le găsește la alte femei.

Capricorn

Capricornii se implică în relații serioase și sunt adepții acestor lucruri, dar nimeni nu garantează că, la un moment dat, nu vor înșela.

Dacă acest lucru se întâmplă, tot ce trebuie să știți este că o va face din cauză că nu iubește cu adevărat. Dacă un nativ al zodiei capricorn nu are sentimente reale, puternice pentru partener, va înșela imediat, fără să stea prea mult pe gânduri.

Vărsător

Vărsătorii iubesc să primească atenție, să fie complimentați și lăudați. Dacă partenera lor nu face acest lucru, nu vor pune capăt relației, ci vor prefera să înșele.

Indiferent dacă vor avea doar aventuri de o noapte sau dacă vor decide să se implice într-o altă relație serioasă, ideea principală este aceeași: nu vor fi fideli.

Nu se vor opri nici atunci când vor fi prinși și, de cele mai multe ori, vor continua relația cu a doua persoană, dar vor fi mult mai atenți.

Pești

Deși bărbatul pești este printre singurele zodii pasionale și care oferă dragoste și atenție necondiționată, apar în viața sa și momente în care își îndreaptă atenția către alte femei.

Comportamentul său este dus la extrem când acest lucru se întâmpă și nici el nu își poate explica de ce.

Se va concentra asupra altor femei și nu este exclus ca simplul flirt să se transforme într-o pasiune ce îl va urma ceva vreme.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed