Homecompatibilitate zodii De ce se desparte de tine în funcție de zodie

De ce se desparte de tine în funcție de zodie

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/De-ce-se-desparte-de-tine-in-functie-de-zodie.jpeg

O relație de iubire în care cei doi sunt de nedespărțit pare de-a dreptul ruptă din Rai. Clipele petrecute împreună par a nu se mai sfârși nicicând, norii de iubire plutesc deasupra amorezilor și o inimă gigantică tronează oriunde merg ei.

Ce este de făcut însă atunci când acea inimă se rupe brusc în două bucăți, norii se întunecă și clipele ajung la final? Sau, mai bine zis, de ce se ajunge la acest moment nefericit? Uneori, răspunsul este scris în stele. Nu, nu trebuie să ne holbăm noaptea la cer atunci când stelele răsar, ci trebuie să ne uităm la… horoscop! Fiecare zodie are toanele ei și este bine să știm la ce să ne așteptăm atunci când ne uităm la un posibil partener.

BERBEC

Când spui „berbec”, te gândești prima dată la animalul încornorat sau la arma medievală de penetrare a clădirilor. Ulterior, mintea îți zboară spre semnul zodiacal cu același nume, de la finele lui martie și începutul lui aprilie. Asemeni reprezentării fizice a zodiei, oamenii din Berbec sunt încăpățânați, ducând asta până la extrem. Dorința lor de a controla viețile celor din jur nu este chiar un avantaj pentru ei, deoarece persoana de lângă poate să se simtă dominată și probabil nu va manifesta un sentiment de iubire extaziată față de ei. De obicei, Berbecul este cunoscut pentru spiritul aventuros, lucru neîmpărtășit de toată lumea. Aceste caracteristici combinate pot duce la o ceartă în cadrul cuplului și, pentru că nu are disponibilitatea și energia necesare, domnul sau doamna Berbec nu va lupta pentru relație și o va lăsa să se stingă latent.

TAUR

Taurul este unul dintre cele mai stabile semne atunci când vine vorba de o relație, mai ales dacă persoana respectivă a fost hoață și i-a furat inima lui romantică. Totuși, chiar și un Taur a ajuns să se despartă de persoana căreia i-a adus flori și ciocolată și i-a pregătit cine romantice, după cum îi stă în caracter. Ar putea părea surprinzător momentul despărțirii, știind ce fel de persoană este el, dar niciodată nu trebuie să spui „niciodată”! Ca alte zodii, și domnul Taur are toanele lui. De obicei, motivul pentru care decide să încheie o relație are rădăcini în trecut. Nativul Taur se bazează pe greșeli făcute de partener în trecut, pe care și le amintește la un moment dat, iar astfel se ajunge la finalul relației. De asemenea, despre Tauri se spune că au o atitudine materialistă, iar trăsătura aceasta nu este chiar pe placul partenerului mereu, mai ales când nativii menționați o exagerează.

GEMENI

De obicei, Gemenii se despart deoarece partenerul nu reușește să îi înțeleagă. Dezacordul și confruntarea sunt lucruri pe care ei nu și-ar dori să le suporte alături de parteneri. Într-o situație de confruntare față în față, Gemenii devin vulnerabili și urăsc acest lucru. De asemenea, nativii de la finalul primăverii și începutul verii sunt cunoscuți peste tot pentru spontaneitatea lor caracteristică, pentru iubirea lor față de libertate. Ei nu se descurcă foarte bine într-o relație, mai ales dacă partenerul se nimerește să fie mult prea iubitor și prea posesiv, cu mici nuanțe de gelozie în personalitate. Fii gelos sau posesiv în relația cu un Geamăn și ai reușit să ajungi cu ușurință la despărțire!

RAC

Multe persoane aseamănă Racul cu un carusel, mai ales dacă vor să fie puțin malițioase. Totuși, comparația nu este întru totul greșită, întrucât, pe cât de dulci și de blânzi sunt Racii când sunt în toane bune, pe atât de duri devin atunci când au parte de o experiență enervantă. Uneori pot să treacă de la lacrimi la râsete destul de repede, precum pot să ierte o persoană care le-a greșit și să se împace într-un timp relativ scurt. Schimbările de dispoziție ale copilului Lunii pot fi uneori puțin cam enervante pentru partener, care nu știe cum să îl mai abordeze astfel încât să nu stârnească o furtună emoțională. Deși este un partener minunat, romantic și grijuliu, mai ales atunci când se îndrăgostește, toanele pe care le are nu îi aduc mereu lucruri bune. Dacă nu înțelegi un Rac atunci când se află într-un moment de capriciu, mai bine îl lași să îți revină și te reorientezi.

LEU

Spune „leu”, și ai găsit cel mai important element al junglei sau al savanei africane, unchiul pisicii atât de plin de sine, uneori infatuat. Precum reprezentarea în carne și oase a zodiei, nativii din Leu sunt persoane care au nevoie să se afle mereu în centrul atenției. Pentru a îl bucura pe domnul Leu, trebuie să îi reamintești cât de frumos este, cât de romantic, cât de bine se comportă cu tine și în societate, cât de manierat este etc. Uneori, vanitatea lui depășește limitele bunului simț, și atunci se ajunge la egocentrism, lucru deloc benefic unei relații care se vrea a fi înfloritoare. O relație cu un tip egocentric nu este deloc destinată succesului, mai ales dacă persoana cealaltă pune suflet și se dedică și are nevoie de atenție din partea regelui.

FECIOARĂ

Perfecționista Fecioară își pune mereu spiritul critic la bătaie, așa că nu e de mirare că sunt momente în care idila ei nu ține pe cât și-ar dori. Pentru că încearcă să fie șefa, impunându-i partenerului un stil de viață, este posibil să fie respinsă. De asemenea, se poate adăuga faptul că nativul din zodia Fecioară este o fire foarte geloasă, făcând scene și exagerând chiar dacă nu are motiv întotdeauna. Dacă se întâmplă ca partenerul să îndrăznească să facă lucrurile pe cont propriu, Fecioara va interpreta acest lucru în mod negativ, moment în care se va simți desconsiderată și, desigur, urmările vor fi mai mult decât evidente.

BALANȚĂ

După cum subliniază însuși numele ei, Balanța încearcă să balanseze lucrurile, să aplaneze conflictele pentru a aduce armonie. Un alt lucru la care se pricepe aceasta este comunicarea; de fapt, Balanțele chiar excelează la acest capitol. Problema intervine dacă partenerul nu are aceleași abilități de comunicare, iar mesajul se transmite cu întreruperi. Înțelegerea dintre cei doi ajunge să scadă gradual, iubirea dintre ei transformându-se în răceală. Balanța șarmantă stabilește standarde înalte în cadrul relației, iar cel de lângă ea trebuie să se ridice conform celor spuse de ea. Practic, treburile merg dacă perechea o alintă corespunzător. În caz contrar, problemele în paradis nu încetează să apară și despărțirea este iminentă.

SCORPION

Dacă ai vreodată nevoie de un partener în care pasiunea este la ea acasă, romantismul și senzualitatea domnesc minunat și care oferă sens nopților tale, caută un Scorpion autentic. Nu doar odată s-a auzit despre această calitate a nativilor născuți la final de octombrie și început de noiembrie, precum și despre loialitatea lor excepțională. Ei sunt niște parteneri pe care oricine și-ar dori să îi aibă: odată ce se îndrăgostesc, fac tot ce le stă în putere pentru a-și face partenerii fericiți. Totuși, nu este indicat ca această trăsătură de caracter să fie confundată cu vulnerabilitatea, deoarece se va schimba foaia radical. Atâtă vreme cât sunt luați de proști, Scorpionii se vor răzbuna și persoana care va îndrăzni să facă asta va regreta amarnic, scoțând la iveală partea puternică și întunecată a lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt persoane foarte joviale, cu o inimă mare atunci când este cazul, distractive într-un anturaj convenabil. Sunt persoane darnice, mai ales pe banii altora, și ar face orice pentru a-și face familia și prietenii fericiți. Contrar aparențelor, ei au însă tendința de a fi puțin neglijenți, lucru care îi face puțin mai greu de abordat. Sunt insensibili în majoritatea timpului. Adoră excursiile și să exploreze și se așteaptă la prea multe lucruri de la partener. Dacă el nu este dispus să cedeze, suportând toanele arcașilor zodiacului, este liber să plece.

CAPRICORN

Capricornul este o persoană foarte practică, orientată spre carieră. Fiind un semn de Pământ, acesta este foarte ancorat în realitate și se așteaptă ca partenerul să fie asemenea. Cu o persoană spontană și creativă, care să fugă de planificarea exactă a vieții, relația nu poate avea loc decât dacă o schimbă după bunul plac. În caz contrar, treburile iau o turnură neplăcută. Idila se destramă asemenea unei pânze de păianjen și nu mai poate fi reînnodată. Un alt minus al relației ar fi dacă partenerul nu l-ar aprecia pe domnul Capricorn la justa sa valoare. Cel din urmă este o persoană muncitoare, cu idealuri mărețe și s-ar simți prost dacă ar fi subapreciat, motiv pentru care ar ajunge să rupă relația.

VĂRSĂTOR

Semnul de Aer născut la finalul lui ianuarie sau începutul lui februarie este o persoană pentru care inovația și dorința de a fi unic joacă un rol esențial. E drept, toți suntem unici, dar Vărsătorul adoră această postură în care se află și nu este el însuși dacă nu epatează, dacă nu iese în evidență din mulțime. Dacă nu are susținere din partea celui de lângă el sau, mai rău, dacă cel din urmă nu este asemenea, relația nu va avea sorți de izbândă și va ajunge să eșueze. De asemenea, și natura lor poate duce la asta. Din punct de vedere emoțional, Vărsătorul este o persoană destul de rece și nu orice partener suportă acest lucru, iar atunci este mai bine ca drumurile celor doi să se despartă.

PEȘTI

Peștii nu sunt cunoscuți ca fiind cea mai hotărâtă zodie, iar nesiguranța lor ar putea duce în cele din urmă la mult urâta despărțire. De multe ori ei ar putea fi surprinși punându-și la îndoială propriile alegeri în ceea ce privește perechea aleasă. De asemenea, fiind semn de Apă, sunt foarte emotivi și se implică în relație trup și suflet…

Această implicare vine și cu un revers, deoarece au și ei nevoie de atenție, de iubire și, uneori, precum confrații lor văratici, au  câteva toane. Dacă partenerul le arată atenție și iubire necondiționată, totul va fi roz, plin de inimioare colorate, de fulgi de iubire și de bucurie. În caz contrar, ne pare rău pentru amândoi, dar relația se va încheia așa cum a început.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed