HomeHoroscopcompatibilitate zodii Trăsături de temperament pentru fiecare zodie

Trăsături de temperament pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
Trăsături-de-temperament-pentru-fiecare-zodie in compatibilitate zodii

Potrivit psihologilor, există patru tipologii de temperament pentru psihicul uman: coleric, sangvinic, flegmatic şi melancolic. În articolul următor vom descrie principalele trăsături de temperament pentru fiecare zodie în parte.

 • BERBEC

Berbecii se caracterizează printr-un temperament de tip sangvinic. Ei reuşesc să fie cei care sparg gheaţa, se impun şi reuşesc să îi facă pe ceilalţi să le accepte ideile şi, nu în ultimul rând, reuşesc să profite de fiecare ocazie care li se oferă pentru a ajunge acolo unde îşi doresc.

 • TAUR

Per ansamblu, nativii zodiei Taur prezintă un temperament de tip flegmatic. Încăpăţânarea de care dau dovadă este greu de egalat de către celelalte zodii, motiv pentru care nu vor renunţa uşor la principiile lor. Ei dau dovadă de perseverenţă şi vor continua să lupte pentru ceea ce îşi doresc.

 • GEMENI

Trăsătura de temperament dominantă a Gemenilor este cea de tip sangvinic. Aceşti nativi vor căuta de fiecare dată să dea un suflu nou drumului lor şi se bucură la maximum de ceea ce le poate oferi viaţa. Nu vor rata ocazia de a trăi cu intensitate fiecare moment şi de a-l face unul memorabil.

 • RAC

Racii se dovedesc a fi persoane de tip melancolic. Ei pot părea duri, însă în adâncul sufletului lor vor avea mereu nevoie de sprijinul celorlalţi. Nativii acestei zodii dau dovadă de o sensibilitate deosebită, motiv pentru care persoana de lângă ei va trebui să fie atentă să nu îi rănească prin cuvintele sau acţiunile sale.

 • LEU

Temperamentul de tip coleric este cel care caracterizează cel mai bine un Leu. Ambiţia este punctul forte al zodiei, iar drept urmare, va merge până în pânzele albe pentru a duce la bun sfârşit ceea ce îşi propune. De asemenea, Leii se implică total în activităţile pe care le întreprind, indiferent dacă sunt personale sau profesionale.

 • FECIOARĂ

Fecioarele dispun de un temperament de tip melancolic. Acest lucru se reflectă în faptul că evită să fie în centru atenţiei, dar atunci când îşi aleg cuvintele, cu siguranţă le aleg pe cele mai potrivite. În momentul în care cei din jur reuşesc să le descifreze sentimentele şi emoţiile, vor vedea profunzimea de care zodia dă dovadă.

 • BALANŢĂ

Nativii zodiei Balanţă dau dovadă de un temperament de tip flegmatic. Echilibrul care îi caracterizează atrage după sine acțiuni diplomatice. Această zodie nu va acţiona niciodată după primul impuls, mai degrabă preferă să ia lucrurile mai încet pentru a vedea din timp toate detaliile şi a alege înţelept.

 • SCORPION

Scorpionii sunt înzestraţi cu un temperament de tip coleric. Încrederea în forţele proprii îi face şi pe cei din jur să adopte acelaşi comportament. Mai mult decât atât, un nativ al acestei zodii va da dovadă de pasiune în tot ceea ce face, însă va încerca să îi îndepărteze pe ceilalţi dacă se opun planului său.

 • SĂGETĂTOR

Tipul de temperament care li se potriveşte Săgetătorilor cel mai bine este cel sangvinic. Acestei zodii îi place să fie în centrul atenţiei şi preferă să aibă întotdeauna ultimul cuvânt. Zodia dă dovadă de libertate şi nu refuză să trăiască la maximum.

 • CAPRICORN

Capricornii aparţin temperamentului de tip coleric. Nativilor le place să îşi îndeplinească ceea ce şi-au propus şi vor face eforturi pentru a ajunge acolo unde îşi doresc. Totuşi, dau dovadă de o supraestimare a forţelor proprii, motiv pentru care cei din jur îi pot considera prea îngâmfaţi.

 • VĂRSĂTOR

Această zodie are un temperament de tip flegmatic. Calmul de care dau dovadă şi faptul că sunt foarte introvertiți îi poate împiedica în atingerea obiectivului. Perseverenţa lor este demnă de remarcat, însă este nevoie şi de luarea unei atitudini atunci când e nevoie…

 • PEŞTI

Peştii se bucură de acelaşi tip de comportament ca Vărsătorii, şi anume, cel flegmatic. Atenţia la detalii face ca această zodie să reuşească să îşi atingă ţelul pe care şi l-a propus. Stabilitatea de care dau dovadă face ca Peştii să fie consideraţi familişti convinşi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed