Zodii care te joacă pe degete: cea mai periculoasă zodie dintre toate este Scorpionul

Poate părea că nativii din unele zodii sunt inocenți, au trăsături precum umorul, empatia, sunt ambițioși și puternici, însă adevărul este că unii ascund mai mult decât arată și pot afecta cele mai apropiate persoane. Dacă vreți să vă feriți de manipulare și control, urmăriți zodiile următoare pentru a ști față de care nativi ar trebui să fiți puțin mai atenți.

Scorpionul

Cea mai periculoasă zodie dintre toate este Scorpionul. Născuți să fie lideri, vor face tot ce le stă în putință să obțină ceea ce vor ei, inclusiv să îi transforme pe cei din jur în supuși. În relațiile lor devin cu ușurință geloși și posesivi, iar la primul pas greșit plănuiesc răzbunarea. Dacă experimentează trădarea, este exclusă iertarea și se vor întoarce împotriva ta mai puternici ca oricând.

În toate domeniile vieții sunt dominanți și obsedați să dețină controlul, atât pe planul personal, în relațiile cu familia și prietenii, cât și la job și în afaceri. Au tendința să manipuleze și să ii transforme pe cei din jur în marionete.

Berbec

Nativii din zodia Berbec își schimbă brusc starea de dispoziție; într-o secundă pot fi extrem de calmi, fericiți și afectuoși, ca după să devină stresați, certăreți și brutali când ceva nu se întâmplă cum vor ei. Acest aspect îi poate influența pe cei din jur și poate declanșa o atitudine delăsătoare, în care totul este lăsat pe seama Berbecului.

Sunt impulsivi și nu pierd prea mult timp analizând opțiunile înainte de a lua o decizie. Astfel că părerea celor din jur este relativ puțin luată în considerare. Mai mult, sunt extrem de ambițioși și când e vorba de câștig nimic nu le poate sta în cale.

Leu

Din perspectiva manipulării, Leii sunt considerați a fi experți în a convinge oamenii să creadă în ideile lor. Sunt încăpățânați și imposibil de convins că ar putea exista o alternativă la perspectiva lor, astfel că tind să nu te asculte și să te contrazică. Sunt posesorii unui ego uriaș, nu pot accepta ideea că cineva e mai bun decât ei. Devin ușor invidioși atunci când au în jurul lor oameni mai talentați sau cu mai mult potențial.

Leii sunt dominanți, au dorința și instinctul de a controla totul și pe toți. Mai mult, din atenția pe care o acordă în mare parte propriei persoane, mulți oameni din jur se pot simți amenințați de manipulare, neatenție, subapreciere și pot evita comunicarea și contactul cu Leii.

Gemeni

După cum se știe, Gemenii îmbină două fețe, au o parte pozitivă și una negativă. Pe lângă simțul umorului, entuziasm și implicare, nativul Gemeni poate fi maestru în arta manipulării. Atunci când sunt criticați, ignorați sau simt orice fel de dezaprobare, Gemenii își schimbă radical comportamentul.

Manipulează oamenii și obțin răzbunare prefăcându-se prietenoși, afectuoși, când, în realitate, empatia lor este la zero. Apelează des la minciuni, sunt maeștri în deformarea și păstrarea secretelor. Își mențin afirmațiile denaturate până la infinit, chiar și când toți știu adevărul, pentru a-și crea o imagine bună și a obține ce își doresc.

Taur

Cei născuți sub zodia Taur sunt posesori de puncte slabe și puncte tari care, odată înțelese, ne ajută să creăm relații sănătoase și eficiente cu ei. Tind să devină capricioși și reci din cauza faptului că își susțin exagerat opiniile și nu acceptă alte păreri. Inflexibilitatea aceasta îi îndepărtează pe cei din jur și îi manipulează să cadă de acord…

Taurii țin mult să trăiască în confort și lux, iar conexiunea cu această viață declanșează un grad ridicat de posesivitate atât față de oameni, cât și față de obiecte materiale.

Abonează-te pe:Yve.ro news