Homecompatibilitate zodii Cât de zgârcit eşti în funcţie de zodie? Capricornii sunt primii în top!

Cât de zgârcit eşti în funcţie de zodie? Capricornii sunt primii în top!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Cat-de-zgarcit-esti-in-functie-de-zodie.jpg

Cât de zgârcit eşti în funcţie de zodie vei afla în articolul care urmează, ce va dezvălui foarte multe secrete despre personalitatea ta, despre cum îi privești pe cei din jur atunci când îţi cer ajutorul şi despre felul tău de a fi în general.

Scorpionii sunt zgârciţi în funcţie de situaţie, iar Fecioarele au arătat mereu o imagine falsă, doar pentru a părea ceea ce nu sunt.

Zodia Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecul este printre zodiile care sunt foarte egoiste. În general, le place să nu se atingă nimeni de lucrurile lor şi cu greu împart ceea ce au. În cazuri extreme, Berbecii se vor oferi să îşi ajute aproapele, însă cu scepticism, deoarece mereu vor avea în minte dorinţa de a fi superiori, a fi consideraţi cei mai importanți şi a ţine pentru ei tot ce au mai de preţ.

Zodia Taur: 21 aprilie – 20 mai

Nativii născuţi în zodia Taur nu sunt cei mai darnici oameni din lume. Aceştia vor sări mereu în ajutorul celor din jur, păstrându-şi totuşi o rezervă pentru ei, fiind precauţi şi gândind tot timpul cu un pas înainte. Din cauza experiențelor anterioare, Taurii au devenit mult mai rezervați în ceea ce priveşte relaționările cu ceilalţi.

Este bine de ştiut totuşi că atunci când te ajută un nativ în zodia Taur, înseamnă că totul a fost făcut din suflet şi cu dăruire, deoarece aceştia nu fac decât ceea ce simt că trebuie făcut.

Zodia Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Zodia Gemeni este printre zodiile cele mai darnice. În orice clipă ai avea nevoie de ajutor, nativii în zodia Gemeni vor lăsa totul şi vor face orice le stă în putere pentru a te simţi mai bine. De aceea, este de dorit să nu îndepărtăm din viaţa noastră Gemenii, întrucât aceştia sunt oamenii de nădejde care ne vor fi aproape în momentele mai puţin plăcute, ne vor oferi sprijinul lor şi vor suferi alături de noi atunci când este cazul.

Zodia Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racul se numără printre zodiile în care nativii sunt aparent zgârciți însă, care, odată ce le-ai câştigat încrederea, îţi vor sări în ajutor oricând. Dintotdeauna nativii în zodia Rac au fost cunoscuţi drept persoane rele, care luptă doar pentru ele însele, care nu sunt gata să ofere atunci când li se cere.

Iată că toate aceste lucruri au fost nişte zvonuri. Racii sunt nativii care oferă tot ce au, te vor sprijini mereu, mai ales atunci când simt aceleași lucruri şi din partea ta.

Zodia Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt în stare să îşi dea şi sufletul. Atunci când eşti la ananghie, când ai nevoie de sprijin financiar sau chiar emoţional, Leii sunt cei care îşi vor face imediat simțită prezenţa. Alături de un Leu, nu te vei simţi niciodată singur, vei putea înţelege ce înseamnă prietenia adevărată şi ajutorul necondiționat pe care ţi-l pot oferi oamenii ce te înconjoară. Ţine mereu aproape un Leu!

Zodia Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt persoanele care par foarte drăguţe, dar care, în realitate, această zodie se numără printre cele mai zgârcite zodii. Tocmai pentru faptul că ştiu să afișeze o altă faţă, nativilor din Fecioară le place să se joace cu cei din jur, să îi amăgească, să îi trădeze şi, mai ales, le place să ţină totul pentru ei.

Niciodată nu te baza pe nativii născuţi în zodia Fecioarei, deoarece s-ar putea să nu primeşti nimic din ceea ce ai nevoie.

Zodia Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele simt nevoia să ceară socoteală. Deşi nu sunt foarte zgârciţi, nativii din zodia Balanţă vor să ştie ce ai de gând să faci cu ceea ce ţi-au oferit. Vor să ştie întreaga poveste şi continuarea ei, se implică foarte mult în acțiunea propriu-zisă şi vor să fie lăudați atunci când este momentul, pentru a li se evidenția meritele pe care le au.

Zodia Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Atunci când vine vorba despre cât de zgârciţi sunt, Scorpionii au o explicație mai complicată, răspunsul fiind: depinde cât de important eşti pentru ei. În general, cu persoanele străine, Scorpionii sunt foarte zgârciţi, reticenți, nu ajută pe nimeni şi nu simt nevoia de a împărţi cu ceilalţi lucrurile pe care le au.

Însă, dacă ai intrat în sufletul lor şi le-ai câştigat încrederea, Scorpionii vor da şi haina de pe ei pentru a te vedea fericit și a te ajuta.

Zodia Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Săgetătorul face parte dintre zodiile zgârcite, cărora nu le place să ajute. Când vine vorba de oferit, Săgetătorii se fac că plouă şi se feresc de astfel de acţiuni. Nu este un rău voit, ci doar nu simt în sufletul lor să facă astfel de gesturi.

S-ar părea că ar fi o problemă genetică în rândul nativilor din zodia Săgetător, deoarece nu se poate explica altfel zgârcenia de care dau dovadă aceştia în unele momente critice din viaţa lor.

Zodia Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornul este printre cele mai perverse zodii. Este indicat să nu ai în preajmă astfel de persoane, deoarece nu vei primi nimic din partea lor, atât timp cât nu oferi la rândul tău ceva. Capricornii te vor ajuta doar în momentele în care eşti şi tu util în viaţa lor, apoi se vor preface că nu te cunosc şi vor uita complet de tine, instalându-se din nou zgârcenia în jurul lor.

Zodia Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorul este printre zodiile pe care poţi conta oricând. Sunt oameni darnici, ce vor face totul aşa cum le ceri. Atunci când te simţi încolțit, este bine să apelezi la un Vărsător, care te va ajuta să găseşti calea spre lumină, te va îndruma aşa cum ştie mai bine…

Zodia Peşti: 19 februarie – 20 martie

Se ştie dintotdeauna că zodia Peşti va rămâne una dintre cele mai zgârcite zodii, că acești nativi sunt persoane solitare, ce nu doresc să relaționeze prea mult.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed