HomeHoroscopcompatibilitate zodii Zodiile care vor avea cumpene și greutăți în următorii 5 ani!

Zodiile care vor avea cumpene și greutăți în următorii 5 ani!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views
Zodiile care vor avea cumpene si greutati in urmatorii 5 ani!

Anumite momente nefericite din viața acestor nativii vor aduce lecții importante pentru ei și le vor arăta consecințele propriilor greșeli. Următorii cinci ani nu vor arăta atât de bine pentru următorii nativi, iar aceștia trebuie să se înarmeze cu răbdare și puterea necesară pentru a ieși cu bine din acestă perioadă.

Racii vor fi puși într-o situație destul de dificilă, în care trebuie să aleagă între viața profesională și cea personală. Nu va fi o decizie ușoară, însă vei vedea că ceea ce ai ales nu este ceea ce te face fericită.

Nativii din zodia Leu vor reuși să își găsească sufletul-pereche, însă acest lucru vine cu un preț mare, pierderea unei prietenii. Se vor confrunta cu câteva probleme și va fi o perioadă destul de tensionată și pentru aceștia. Vărsătorii vor avea parte de probleme foarte mari în relația de cuplu și vor ajunge chiar la despărțire. Vor trece și aceștia printr-o perioadă destul de dificilă cu partenerul de viață.

LEU

Începând cu anul acesta, nativii din zodia Leu vor reuși să își găsească sufletul-pereche, iar viața lor se va transforma ceva foarte frumos. Însă, lucruri nu vor arăta așa de bine pentru mult timp, pentru că un vechi prieten se va împotrivi relației. Vei fi pusă în situația în care trebuie să alegi între relație și prieten, ceea ce nu e un lucru foarte bun. Cuvintele urâte pe care prietena ta ți le-a adresat te pun pe gânduri destul de serios și ești foarte hotărâtă să renunți la prietenia cu aceasta.

Ceea ce și faci, până la urmă, nu ai nevoie de oameni toxici în viața ta, care nu se pot bucura pentru fericirea ta. Ruptura aceasta îți va creea destul de multe probleme, iar o perioadă destul de lungă vei fi supărată. Chiar dacă nu vei arăta că suferi, partenerul și oamenii din jurul tău vor fi alături de tine și te vor sprijini în perioada aceasta.

Nu este momentul să te gândești la ceea ce a fost, ci trebuie să te bucuri de prezent și de faptul că ai ales cu inima. Încearcă să nu mai privești în urmă, pentru că vei ajunge să trăiești în trecut, ceea ce nu este bine pentru tine. Fii puternică și lasă timpul să te vindece și sigur vei observa cu timpul că te simți din ce în ce mai bine și că ești deschisă la prietenii noi! Fii atentă însă, căci de data aceasta trebuie să alegi cu capul și nu cu inima, ca să nu mai ai de pierdut!

Rac

La începutul anului viitor vei fi pusă în situația în care trebuie să alegi între viața personală și cea profesională. Balanțele vor fi puse în dificultate și vor avea parte de o perioadă destul de tensionată din acest punct de vedere. Totuși, vei ajunge la concluzia că până la ora actuală ai făcut eforturi foarte mari la locul de muncă și nu îți dorești să renunți așa ușor, așa că vei renunța la viața persoană, în favoarea cei profesionale.

Doar tu știi cât de mult timp și resurse ți-ai dedicat în tot acest timp și în continuare vrei să evoluezi, așa că vei face anumite compromisuri. Însă, problema este alta, la jumătate de an după ce vei lua această decizie, îți vei da seama că ai făcut o mare greșeală și vei regreta amarnic. Va fi o lovitură foarte mare pentru tine acest lucru și vei trece printr-o perioadă destul de obositoare. Ai grijă la ce se va întâmpla de acum încolo și dedică-ți mai mult timp ție. Alege cu inima și fă tot posibilul să reintri pe drumul cel bun.

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător următoarea perioadă nu va arăta așa de bine ca până acum. Vei avea ceva probleme serioase în relație. Certurile dese din ultima perioadă vor avea drept consecințe anumite probleme de sănătate. Vei începe să simți anumite simptome undeva pe la jumătatea anului viitor și te vei confrunta cu o formă foarte agresivă de depresie, dar vei avea și sentimente puternice de confuzie.

Nu știi dacă persoana de lângă tine este ceea ce îți dorești cu adevărat și, în primul rând, nu îți vezi tot restul vieții alături de ea. Încet-încet vei începe să te îndoiești și de propriile sentimente și îți vei dori din tot sufletul să ieși din această situație. Deși pare că este o situație din care nu vei ieși niciodată, nu îți pierde speranța! Vei găsi puterea necesară în interiorul tău și vei reuși să iei decizia cea bună. Cu timpul vei vedea că lucrurile vor intra pe drumul normal și vei reuși să scapi, în sfârșit, de această persoană toxică din viața ta.

SĂGETĂTOR

Următorii ani arată foarte bine pentru Săgetători în ceea ce privește relația cu partenerul și cu familia. Însă, anul viitor vei pierde pe cineva foarte drag, iar acest lucru îți va aduce o suferință foarte mare. Era o persoană la care țineai foarte mult și pe care o aveai ca model în viață, iar moartea acesteia te-a dat foarte tare peste cap și nu te simți deloc în apele tale. Deși știai că la un moment dat se va întâmpla acest lucru, nu erai atât de pregătită pe cât de așteptai. Pierderea aceasta va avea un mare impact asupra ta și cu cât vei încerca să treci peste, cu atât îți vei aduce aminte de momente petrecute împreună și vei suferi din nou…

Nici la locul de muncă nu vei mai da rezultate bune, iar asta nu este un lucru foarte bun. Șefii vor începe să îți reproșeze anumite aspecte de muncă și că nu mai ești așa dedicată, ceea ce te face să devii și mai închisă. Însă, familia, prietenii și partenerul îți vor fi alături și vor încerca să facă tot posibilul să te scoată din această stare. Ai încredere că timpul vindecă tot și sigur vei trece peste această perioadă mai dificilă din viața ta!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed