HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cum să te desparți de stres potrivit zodiei tale

HOROSCOP: Cum să te desparți de stres potrivit zodiei tale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
cum-sa-te-desparti-de-stres-potrivit-zodiei-tale

Stresul nu este prietenul nimănui și nimeni nu vrea să facă cunoștință cu el. Cu toate acestea, la un moment dat tot își face resimțită prezența în viața noastră, însă ar fi bine să nu-i permitem să stea prea mult în preajma noastră.

Află cum să te desparți de stres potrivit semnului tău zodiacal, odată ce acesta a apărut în viața ta de zi cu zi.

Berbec: Ia-ți o zi liberă

Dacă simți că nu mai poți, fă o pauză de o zi în care să nu miști nici măcar un deget. Asigură-te că nu faci absolut nimic în ziua respectivă și încearcă să te deconectezi de tot ceea ce îți provoacă o stare tensionată.

Taur: Formează-ți un obicei de a urma un citat

Caută un citat motivațional despre care simți tu că te inspiră și încearcă să-l scrii pe cât mai multe bilețele pe care să le așezi în locurile unde petreci o mare parte din timpul tău. Când te vei lovi de acestea, cu siguranță vei reuși să schițezi un zâmbet și te va motiva să mergi înainte.

Gemeni: Mișcare, mișcare și iar mișcare

Cu cât vei face mai multe exerciții fizice, cu atât vei reuși să previi apariția stresului în viața ta, dar vei putea și să-l elimini odată ce apare. Dacă vei avea un stil de viață activ, vei reuși să te scapi imediat de stres.

Rac: Meditează

Dacă simți că problemele pe care le ai se înmulțesc pe zi ce trece, alocă puțin timp din zi meditației. Chiar dacă ești la birou, într-o pauză de zece minute găsește un loc liniștit și petrece puțin timp tu cu tine și cu gândurile tale.

Leu: Petrece o zi la salonul de înfrumusețare sau la Spa

Chiar dacă mereu lupți și obții ceea ce îți dorești, este imposibil să nu simți stresul în viața ta. Dacă te răsfeți puțin, măcar pentru o zi, cu siguranță vei reuși să te scapi de stresul care va pune stăpânire pe tine.

Fecioară: Încearcă să scrii

Dacă ai în minte tot felul de idei și mijloace prin care îți dorești să acționezi, cel mai bine ar fi să le scrii pe o foaie și să le analizezi mai atent. Odată ce le vei organiza, stresul va începe să dispară.

Balanță: Vorbește și lămurește

Stresul tău provine în mare parte din nedreptățile pe care le comit cei din jur. Nu poți să le spui tu ce să facă, însă poți să le atragi atenția atunci când vezi că nu fac ceva corect, măcar te vei simți împăcată cu gândul și poate vei reuși să-i înțelegi și să vezi ce anume se ascunde în spatele faptelor acestora.

Scorpion: Impune limite

Dacă cei din jur profită prea mult de pe urma ta și îți cer să faci mult prea multe favoruri pentru ei, nu te mira dacă te vei simți urmărită de stres. Învață să spui „Nu” și impune limite în ceea ce privește solicitările venite de la cei din jurul tău.

Săgetător: Fă ceea ce-ți place și stai în aer liber

Dacă simți că nu mai poți face față provocărilor din viața de zi cu zi și te simți tot mai stresată de acestea, încearcă să faci mai mult ceea ce îți place. Fie că este vorba de dans, citit sau plimbări în parc, nu te sfii să le faci mai des.

Capricorn: Petrece puțin timp tu cu tine însăți

În momentele stresante, stai puțin timp de una singură și fă ordine în mintea ta. Vei reuși să vezi ce anume e bun pentru tine și ce nu, iar astfel vei putea adopta măsurile corecte de a îndrepta situația.

Vărsător: Renunță în a deține mereu controlul

Faci prea multe angajamente, iar acest lucru nu te duce mereu într-un loc bun. Ar fi bine uneori să mai cedezi locul și altora, astfel te vei scăpa de o mare parte de răspundere și în mod indirect și de grijile ce vin odată cu aceasta…

Pești: Nu sta în preajma sursei de stres

La tine, stresul este provocat în cea mai mare parte de prezența unor persoane. Cel mai indicat este să eviți aceste persoane atunci când simți că e deja prea mult stres și să te relaxezi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed