Home Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Pasca-cu-multa-branza-dulce-si-stafide.jpg

Pasca cu multa branza dulce si stafide este o reteta romaneasca pentru unul dintre cele mai bune preparate specifice Pastelui.

Pasca cu multa branza dulce si stafide

Pasca cu multa branza dulce si stafide este usor de pregatit, iar aroma sa este una absolut delicioasa.

Ingrediente pentru pasca cu multa branza dulce si stafide:

Pentru aluat:

  • 2 oua proaspete
  • 500 g faina
  • 30 g drojdie
  • 150 g unt
  • 250 ml lapte dulce
  • coaja de lamaie
  • 150 g zahar granulat
  • 1 plic de vanilie

Pentru umplutura:

  • 2 oua proapete
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare pentru pasca cu multa branza dulce si stafide:

  • Preparati aluatul: amestecati intr-un bol cele ouale, faina, faina, drojdia, untul, laptele, coaja de lamaie, zaharul, vanilia, apoi lasati aluatul deoparte la dospit.
  • Dupa aceea, preparati umplutura: intr-un alt bol, combinati branza, stafidele, zaharul granulat si pe cel vanilat.
  • Dupa ce aluatul a dospit, il intindeti si faceti niste impletituri sub forma rotunda conform celor specificate de epicurious.com. Ungeti o tava cu ulei si asezati pe toata suprafata acesteia aluatul si il ungeti cu ou.Lasati aluatul in tava timp de 15 minute pentru a mai creste putin, apoi incingeti cuptorul si introduceti tava.
  • Lasati 15 minute la foc mare, iar pentru ultimele 30 de minute dati pe flacara mica.
  • Se poate servi calda sau rece…

Pofta buna!

Citește și: Pască cu brânză fără aluat

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies