Home RETETEDulceata Dulceata de cirese rosii

Dulceata de cirese rosii

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/07/Dulceata-de-cirese-rosii.jpg

Dulceata de cirese rosii este foarte indragita de multe persoane, datorita gustului sau special si a texturii fine.

Dulceata de cirese rosii

Dulceata de cirese rosii este un desert foarte bun, care merge savurat atat simplu, cat si impreuna cu diverse prajituri sau tarte.

Ingrediente pentru dulceata de cirese rosii:

  • 1 kg de cirese rosii, proaspete (fara samburi)
  • 1 kg de zahar granulat
  • 3 pahare de apa
  • sucul proaspat de la o lamaie

Mod de preparare pentru dulceata de cirese rosii:

  • Trebuie sa alegeti cirese rosii care sa fie sanatoase, tari, dar nu prea coapte după cum este detaliat de taste.com.au. Le spalati, le scoateti samburii cu un dispozitiv destinat acestui lucru.
  • Puneti la fiert intr-o cratita apa si zaharul, iar cand acesta se topeste complet, inseamna ca siropul este gata si trebuie sa adaugati ciresele scurse in prealabil.
  • Amestecati timp de doua minute, adaugati sucul de lamaie proaspat stoarsa, apoi continuati sa amestecati pentru inca doua minute, pana se leaga bine cu totul, dupa care luati cratita de pe foc si turnati dulceata in borcane.
  • Ca sa se creeze vid, pastrati borcanele cu dulceata intr-un loc racoros, pozitionandu-le cu capacul in jos.

Pofta buna!

Citește și: Dulceata de lamai

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies