HomeRelatiiSeductie Cele mai frumoase femei din Romania

Cele mai frumoase femei din Romania

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
Valentina-Pelinel in Seductie

Cele mai frumoase femei din Romania s-au remarcat atat in tara, cat si peste hotare. Romancele au fost, de-a lungul timpului, recunoscute pentru farmecul lor si, de aceea, multe dintre acestea s-au clasat chiar in topuri internationale.

Afla care sunt cele mai frumoase femei din Romania si cum s-au facut remarcate. Citeste urmatoarele randuri pentru a vedea cine sunt divele care au castigat aceste “titluri” si de ce. Mandreste-te ca esti romanca!

Valentina Pelinel

Romanca este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume si, de asemenea, pentru castigarea titlului “Top Model Romania” in 1996. Astfel, a ajuns fotomodel in New York.

Valentina Pelinel

Roxana Tanase

Cunoscuta pentru aparitiile ei in diferite reclame, tanara Roxana, inzestrata cu un corp de invidiat, a pozat la doar 19 ani in revista “Playboy”. Acest pas a fost un real succes, iar romanca a ajuns sa fie foarte apreciata, clasandu-se intre cele mai frumoase femei din Romania.

Roxana Tanase

Gina Pistol

Asemenea Roxanei, Gina Pistol a aparut si ea in revista “Playboy”. In prezent este cunoscuta pentru aparitiile sale televizate, precum si pentru rolurile ei in filme si seriale precum “Margo, iubire de cartier” sau “La bloc”. Tanara a pozat si pentru publicatii precum FHM, iar in 2010 a fost desemnata “Cea mai sexy blonda din showbiz”.

Gina Pistol

Monica Dascalu

Monica Dascalu este o prezentatoare de televiziune. Frumoasa romanca a avut propriul ei show numit “Weekend cu Monica Dascalu”, un program pentru romanii care traiesc in strainatate.

Monica Dascalu

Monica Birladeanu

Una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Monica este cunoscuta atat in Romania, cat si in strainatate si sub numele de Monica Dean. Romanca s-a remarcat ca actrita si a obtinut un rol in filmul “Moartea domnului Lazarescu”, iar mai tarziu a jucat serialul american “Naufragiatii”.  Debutul si l-a facut in modelling, precum si in campanile publicitare.

Monica Barladeanu

Cristina Dochianu

Tanara Cristina Dochianu este cunoscuta ca prezentatoare in cadrul stirilor sportive. Ea a atras atentia pozand in revista “Playboy”, pe vremea cand era una dintre dansatoarele cantaretei Andreea Banica.

Cristina Dochianu

Alina Puscas

Alina Puscas este model, actrița si cantareata. Ea a ajuns in lumina reflectoarelor in 1998, cand a castigat concursul Elite Model Look. Ea este, de asemenea, model Victoria’ s Secret. A lansat versiunea in limba engleza a renumitei piese “Dragostea din
Tei”. Puscas a aparut, de asemenea, in “Playboy”.

alina puscas

Laura Cosoi

Laura Cosoi este cunoscuta mai ales ca actrita si model. Ea si-a inceput cariera, atunci cand a aparut in serialul de televiziune numit “La Bloc”. Ea a aparut si in
alte show-uri de televiziune, cum ar fi “Fete cu Lipici”, “Cu Un Pas Inainte”, “Aniela”,
“Mostenirea” și “Pariu cu Viata” etc. Laura Cosoi a aparut in editia în limba romana a revistei “Playboy”.

Laura Cosoi

Catrinel Menghia

Catrinel Menghia, din Iasi, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si s-a facut remarcata atat in tara, cat si pe plan international, ca model. Datorita frumusetii sale, tanara a ajuns sa pozeze in publicatii precum FHM, precum si sa reprezinte imaginea unor firme renumite ca Giorgio Armani…

Catrinel Menghia

Otilia Aionesei

Otilia Aionesei s-a remarcat, de asemenea, ca model, fiind o prezenta constanta in cadrul concursurilor de specialitate, a campaniilor publicitare, fiind si imaginea unor case de moda cunoscute.

Otilia Aionesei

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed