Home RelatiiSeductie CUM SĂ MENŢII FLACĂRA ÎN CUPLU DUPĂ CE AI COPII

CUM SĂ MENŢII FLACĂRA ÎN CUPLU DUPĂ CE AI COPII

autor Elena Yvette
1,1K views

Foarte multe persoane se întreabă cum pot menține flacăra în cuplu după ce au copii. De cele mai multe ori, consideră că odată cu apariția copiilor vor trebui să îşi focalizeze toată atenţia şi toate resursele materiale în jurul acestora.

CUM-SĂ-MENŢII-FLACĂRA-ÎN-CUPLU-DUPĂ-CE-AI-COPII

Psihologii vin în ajutor şi ne oferă câteva sfaturi despre cum poţi să menţii flacăra în cuplu după ce ai copii. Ţine cont de aceste puncte de reper şi continuă să te bucuri de familie, dar să păstrezi în același timp şi puţină intimitate pentru tine şi soţul tău.

  • ÎNDEAMNĂ COPIII SPRE ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE

Odată ce copiii vor avea parte de diferite activităţi care să îi ţină ocupaţi, tu poţi să te bucuri alături de partener de câteva ore petrecute în linişte, şi astfel să menţii flacăra în cuplu datorită acelor câtorva clipe de intimitate de care aveţi nevoie.

  • STABILEŞTE UN PROGRAM

Decide împreună cu partenerul ora de culcare a copiilor, iar după ce i-aţi pregătit şi pus la somn, puteţi să vă ocupaţi de restul lucrurilor care v-au mai rămas de rezolvat. Acesta este un sfat bun pentru a menţine flacăra în cuplu, întrucât puteţi să vă hotărâţi asupra paşilor ce urmează a fi făcuţi pentu activităţile pe care le aveţi.

  • SOLICITĂ AJUTORUL FAMILIEI

Pentru a menţine flacăra în cuplu după ce ai copii, este necesar ca, din când în când, să te mai poţi bucura de o seară la restaurant alături de partener. În această situaţie, poţi apela la părinţii tăi sau ai lui pentru a avea grijă de copii. Lucrul acesta este benefic de ambele părţi, întrucât voi aveţi parte de o seară în oraş, iar bunicii pot petrece timp alături de nepoţi.

  • ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII TANDRĂ

Chiar dacă a trecut ceva timp de la prima întâlnire, asta nu înseamnă că trebuie să fii tot timpul serioasă. După ce ai copii, poţi să menţii flacăra în cuplu prin micile gesturi de tandreţe, cum ar fi un sărut sau o îmbrăţişare, oferite soţului.

  • AI GRIJĂ DE IMAGINEA TA

Deşi poate nu pare, imaginea pe care o afişezi zilnic poate să menţină flacăra în cuplu după ce ai copii. În momentul în care trebuie să le oferi acestora tot timpul tău, eşti adesea îndemnată să uiţi de tine şi de propria persoană. Acordă-ţi, prin urmare, câteva minute pe zi doar pentru tine…

În cazul în care vei ţine cont de aceste detalii, cu siguranţă că vei reuşi să menţii aprinsă flacăra în cuplu chiar şi după ce ai copii. Nu este obligatoriu să te sacrifici în totalitate doar pentru binele lor, trebuie ca, ocazional, să îţi aminteşti că pentru a dărui ce e mai bun, este nevoie să fii, în primul rând, tu cea care îşi oferă personal ce e mai bun. Lucrul acesta poate fi şi un exemplu pentru cei mici că, în cazul în care vrei, poţi să le faci pe toate şi, totodată, să te şi bucuri de binecuvântarea pe care ţi-o oferă cei dragi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed