Cum se calculeaza ascendentul in Berbec

Share

Cum se calculeaza ascendentul in Berbec, care este metoda prin care ajungem la rezultatul corect? Pentru ca stim cu totii cat de mult isi poate lasa amprenta ascendentul asupra zodiei noastre, am pregatit un articol special pentru aceasta problema.

ascendentul in Berbec

In continuare, vom afla cum se calculeaza ascendentul in Berbec si care sunt trasaturile pe care le obtine aceasta zodie.

Metoda
Se spune ca data nasterii este definitorie si marcheaza zodia si anumite trasaturi personale. Cand ajungem la calculul ascendentului, va trebui sa ne oprim cu atentie asupra orei la care ne-am nascut. Unii specialisti considera ca ora precisa este cheia pentru a ajunge la ascendentul corect.

Ascendentul in Berbec

•    Persoanele care au ascendentul in Berbec sunt urmarite de o nevoie excesiva de a fi pe locul I. Ambitia este principala lor calitate si, oriunde vor merge, nativii cu ascendent in Berbec se vor recunoaste in multime tocmai datorita acestei puteri de a ajunge in varful piramidei sociale.
•    Au o forta incredibila si sunt persoane deosebit de energice. Pentru acesti nativi, competitia este locul in care se simt cel mai bine. Concurenta nu este ceva de temut, ci dimpotriva, ceva de inlaturat!
•    Nativul cu ascendent in Berbec are totusi un defect care ii poate afecta relatiile cu cei din jur: lipsa autocontrolului. Persoanele acestea pline de energie si putere de munca nu cunosc autocontrolul si fiecare emotie va fi exteriorizata la maximum. Se poate intampla ca in timpul unor certuri sa isi piarda cumpatul si sa arunce cuvinte care ranesc. In astfel de situatii, nativii cu ascendent in Berbec pot pierde prieteni.
•    Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu ascendent in Berbec va fi foarte sensibil in zona capului. Toate acele explozii de sentimente, acele trairi duse pana la extrem vor afecta nativul in discutie si deseori va suferi de migrene.
•    Berbecul este o fire independenta, iar intr-o relatie de dragoste se va dovedi extrem de libertin. In cazul nativilor cu ascendent in Berbec se va observa o diferenta in ceea ce priveste relatiile amoroase. Persoanele cu ascendent in Berbec vor alege statornicia si isi vor gasi linistea alaturi de partenerul de viata.

 Sfat!
Persoanele care au ascendent in Berbec ar trebui sa invete sa priveasca totul din exterior pentru cateva secunde si sa nu mai traiasca fiecare emotie la intensitate maxima. Se prea poate sa existe conflicte si certuri pe care un nativ cu ascendent in Berbec nu va putea sa le menajeze, tocmai din cauza acestui fel unic de exteriorizare.

Am observat cum se calculeaza ascendentul in Berbec si am vazut ca exista cateva trasaturi care sunt imprumutate din incapatanarea si devotamentul Berbecului. De multe ori in viata intalnim persoane nascute in aceeasi zodie, dar care reactioneaza diferit in situatii distincte. Tocmai aici intervine ascendentul.

In concluzie, cum se calculeaza ascendentul in Berbec este foarte simplu, dar de retinut sunt toate aceste trasaturi pe care zodia Berbec le transmite prin puterea ascendentului…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news