Cum se calculeaza ascendentul in Varsator

Share

Cum se calculeaza ascendentul in Varsator si care sunt elementele care ne ajuta sa identificam ascendentul, sunt doua intrebari la care ne-am propus sa raspundem in acest articol. De ce este insa important sa cunoastem aceasta parte a zodiacului?

ascendentul in Varsator

Astrologii considera ca este important sa stim cum se calculeaza ascendentul in Varsator tocmai pentru a afla care sunt trasaturile transmise de la zodia Varsator. Tot ei mentioneaza ca ascendentul este masca pe care o purtam cu totii, fara a ne da seama, in momentul in care ajungem sa cunoastem o persoana sau un grup de persoane. Felul in care vom fi conceputi de ceilalti este determinat de prezenta acestui ascendent.

Cum se calculeaza ascendentul in Varsator?

Astrologii au observat ca exista anumite trasaturi care diferentiaza oamenii nascuti in acelasi semn zodiacal. Aici au observat ca diferenta rezulta din ascendent. Ascendentul in Varsator, ca in cazul celorlalti ascendenti, se calculeaza in acelasi mod. Avem nevoie de data de nastere si, sa nu uitam de elementul cel mai important, si anume ora exacta!
In continuare vom vedea anumite trasaturi pe care ascendentul in Varsator le marcheaza asupra persoanelor.

Ascendentul in Varsator

•    Nativul cu ascendent in Varsator este o persoana invaluita in mister. Spre deosebire de nativul sub semnul zodiacal al Varsatorului, cei dintai se dovedesc a fi mai calmi in ceea ce priveste modul de exteriorizare a sentimentelor fata de cei din jur. De multe ori, persoanele cu ascendent in Varsator nu se vor implica emotional in relatiile pe care le initiaza.
•    Exista o teama care urmareste intreaga viata a unui nativ cu ascendent in Varsator, si anume teama de a fi ranit. Deseori, nativul se inchide in sine si nu lasa loc unor oameni care isi doresc cu adevarat sa faca parte din viata lor.
•    Imprumuta de la nativii nascuti sub semnul zodiacal al Varsatorului firea spontana si gandirea nonconformista. Pentru nativii cu ascendent in Varsator nu este important locul, ci persoanele pe care ei le-au ales sa le aiba aproape.
•    Din punct de vedere al relatiilor amoroase, nativii cu ascendent in Varsator se dovedesc a fi mereu pe picior de razboi. Ce inseamna acest lucru? O relatie obositoare, o relatie toxica, asta in cazul in care si partenerul nativului cu ascendent in Varsator este urmarit de orgoliu. Persoanele cu ascendent in Varsator isi doresc un partener de viata stabil, dar in acelasi timp nu isi doresc sa renunte la libertate.

Sfat!
Persoanele cu ascendent in Varsator ar trebui sa fie mult mai atente la nevoile celor din jur si sa renunte la incapatanarea care a venit din partea Varsatorului. De cele mai multe ori, nativii cu ascendent in Varsator sunt mult prea preocupati de problemele Universului decat de nevoile persoanelor apropiate.

In concluzie, avem in discutie persoane puternice si pline de energie. Deseori, nativul cu ascendent in Varsator se va uita in spate si va incerca sa ii faca pe ceilalti atenti la propriile realizari. Acest lucru ii va face pe ceilalti sa il considere superior…

Pentru a fi la curent cu cele mai noi articole, aboneaza-te la Newsletter sau da-ne un like pe Facebook!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news